icon

Tipy na vánoční dárky pro 2,5měsíční miminka?

26. lis 2021

Zdravím holky, zajímalo by mě, co jste dávali dvou a půl měsíčnímu miminku pod stromeček? Nějaký typy na první hračky? Děkuji

michaela666
26. lis 2021

Cokoliv kontrastního- kartičky, leporelo, měkké kostky. Malou to zaujalo brzy a jsou to nejoblíbenější hračky ještě teď.

sarrita
26. lis 2021

Syn je narozený 14. září, takže byl jen o malinko starší, tak dostal nějaká chrastítka, plyšového papouška, nějaké měkké knížky a pár kousků oblečení.

jako_mala_holka
26. lis 2021

Oball, pískací knížka se zviratkama, nějaké kontrastní věci - chrastítko nebo kartičky, knížky...

rnika
26. lis 2021

Dětskou knížku nebo chrastítko, pak případně něco potřebného... ( nějaké oblečení, klidně zabalit vlhčené ubrousky a pod), protože tomu miminku je to jedno, jen u nás by starším v té době přišlo divné, že malý nic nemá...

areh
26. lis 2021

Dala jsem jídelní sadu a silikonový bryndák. Praktický dárek 🤷🏼‍♀️ a Oball je super

jeyre
26. lis 2021

Dávala jsem závěsnou hračku na kočárek, pískací knížku a nějaké oblečení. Spíš aby starší viděla, že Vánoce nejsou jen o ní 😁

soda365
26. lis 2021

Mam miminko narozene ted 18.10. a k Vanocum jsem mu koupila chrastici dešťovou hůl od zn. Small Foot

merope
26. lis 2021

hezké jsou černobílé / kontrastní obrázky / knížky.

vikinkav
26. lis 2021

Nas mrnous asi nedostane nic, mozna mu zabalim nejake chrastitko po detech, ale jeste uvidim 🤷‍♀️ Rekla bych, ze starsi deti si mezi svymi darky ani nevsimnou, ze malej nic nema. Potrebne veci dostava prubezne, nebudu mu balit pod stromek pleny…

alilali
27. lis 2021

Dcera, v prosinci 5 měsíců, dostane jen kousatko, jednak z toho nemá žádný rozum a vše potřebné ji kupují průběžně.