icon

Tipy na vánoční dárky pro děti. Kde najít inspiraci?

klokanka31
14. zář 2024

Co kupujete dětem pod stromeček? Mně letos dochází nápady 🙈

Strana
z2
veru181
18. zář 2024

@swan42 My se taky snažíme vždycky o skromnější Vánoce, i po pár dárcích pod každým stromečkem se to stejně nějak nahromadí.

michaela666
18. zář 2024

@swan42 Doma se snažíme o hlavní dárek + 2 menší hračky, knížku a nějaké oblečení/ věci na tvoření. Jenže babičky to potom vyrovnají a tam už je to mazec. Nesnáším kvanta nekvalitních blbostiček, jen aby pod stromečkem bylo hodně dárků. Takže jsem vděčná, že se drží seznamu přání, který píšeme už od podzimu a alespoň minimalizujeme zbytečnosti.

swan42
19. zář 2024

@michaela666 no,ja na ten seznam nemam co napsat 🤷‍♀️

kacka1994
19. zář 2024

@swan42 a to je nic nezajima? :D ani treba vyrabeni, vlacky, deskovky? Ja mam seznam o asi 20 polozkach na dite (pro nas, babicky, tety...) Pro brzy 5leteho chceme koupit detskou fletnu a cvicebnici Flautoskolka. On by chtel klavirek (bavi ho ty knizky s barevnym hranim, ale je to pro nej male), hrajeme deskovky (nemyslim clovece a podobne, ale moderni ), dalsi lego by si pral nejradeji hned (stavi podle navodu neustale dokola). Netvrdim ze vsechno co napiseme, nebo co si preje dostane 🙂 Ale ma i narozeniny teda. Dneska je tolik veci, ze je porad z ceho vybirat 🙂 Nebo treba jestli mate prostor tak nejake zebriny apod., balancni chodnicky, kameny 🙂

felis
19. zář 2024

@klokanka31 jděte se spolu podívat do hračkářství, kupte tam teď nějakou blbost (bublifuk třeba)... určitě budete odcházet a v duchu budeš mít celý seznam 😀

swan42
19. zář 2024

@kacka1994 co je zajima, to maj. Dvouletak jezdi asi se 30 anglicakama po gauci a petileta ma 2 plny kose plysaku, papir a pastelky. Skrin mame nacpanou hrama,hlavne od albi, jednou za mesic chtej maximalne pexeso, knihovnu plnou albi knizek, lego je nezajima, jakxuz jsem psala a mame ho taky hromady. Fletnu mame, nezajima, harmoniku a saxofon taky, vytanout jednou za mesic na 5minut, na zebriny tu nemame misto, senzoricky chodnik mame, postavi jednou, 3x to prejdou a pak se na to prasi.
Fakt proste nevim 🤷‍♀️
Mam pro kazdyho akorat 1 albi knizku, polstarek a batuzek. A dohromady toustovac do kuchynky, to je asi to posledni co jim tam chybi...

michaela666
19. zář 2024

@swan42 Tak to je opravdu oříšek. Co nějaký poukaz na výlet/ kino/ zážitek. Sice to není dárek, který budou mít hned, ale koupit nějakou drobnost a k té přidat vytištěný obrázek? Fajn je třeba v Ostravě Family park Skládka, který funguje celoročně, tam jezdíme moc rádi. Určitě bude něco podobného i blíž k vám.
Nebo pak předplatné nějakého časopisu by mohlo udělat radost celoročně, až budou čekat u schránky jestli UŽ přišel.

swan42
19. zář 2024

@michaela666 predplatny Sikulky dostala ted k narozkam. "Jeezis uz zase?" 😅
Ona fakt neumi mit radost...
dvouletakovy zatim staci auta. A ty uz nemame kam davat 🙈
V okoli uz jsme snad vsude byli. A taky ji to nebavi. Letos ani nechtela na detskej den, ze je to nuda. Vsechno je nuda. Zoo, hriste, pout... Teda jediny co ji bavilo byl autodrom. Za ten jsem tam nechala tisicovku 🤦‍♀️
Mne nevadi skromny Vanoce, vadi mi, ze nemam babickam co "nadiktovat", takze koupi hnusny levny plastovy nebezpecny kraviny z ciny a ja to stejne strcim do skrine a budu delat ze to neexistuje 😔

michaela666
19. zář 2024

@swan42 Úplně ti rozumím. Zbytečně vyhodí peníze za krámy, které nic nevydrží a děti to ani neocení. Třeba se ještě do Vánoc pro něco nadchnou a usnadní ti to. Jednou mě to taky čeká a už teď se toho děsím.

kacka1994
19. zář 2024

@swan42 ajo, jako ja to chapu 🙂 ale nechapu co teda ta 5leta dela cely den :D jako je super ze si vystaci s par hrackama, nasi uz frfnaji, ze lega mame malo a ze je nudne, ze chcou nove :/ no, maji smulu chlapecci :D jeste me napadaji nejake sady na tvoreni, nalepky a tak 🙂

swan42
19. zář 2024

@kacka1994 je ve skolce 😅 pak ma krouzky. Kdyz je doma a nema do vecera krouzek (takze asi 3-4 hodiny pred spanim) kresli si, hraje s plysakama, prohlizi knizky a hodinu se cachta ve vane (spousta hracek zajistena 😄)
Vikendy doma vetsinou netravime.
A nalepkama mame oblepeny uz vsechny dvere i stoly, to naku0ujeme prubezne, to ji "neohromi".
No proste prestanu kupovat behem roku cokoli. Prd bude. Jen na narozky a Vanoce 🤣

lvl16
19. zář 2024

Syn od nás (v tu dobu čerstvých 5 let) dostane lego a knížky, dcera (1,5) dostane kuchyňku a knížky a dohromady budou mít mosty k stapelstein balančním kamenům 🙂. A jako překvápko jedeme 28.12. do Legolandu, tak počítám, že tam z nás ještě vymámí milion věcí :D.

caren83
Autor odpověď smazal
Strana
z2