Vánoční dárky pro přítele. Co letos frčí?
Ahojky holky, chci se zeptat, co tyhle vánoce fakt frčí, ráda bych udělala přítelovi radost pod stromek, ale nějak nevíc co vybrat. Co třeba kupujete vy?
U nás bude letos pod stromečkem poukaz na sw párty 😅 😅 😅
@taptap82 Čauky, jo taky jsem se na to dívala..ALE! Našla jsem si každý jednotlivý výrobek z toho boxu (konkrétně pivní box) na netu a když jsem to spočítala, tak to vyšlo na 735,- !!(bedýnku seženeš a stlučeš za pár kaček) a oni za to chtějí 1690,-!! Zlodějna.. 😒
Jeste by se nekomu mohlo hodit tohle
boxforking.cz
Také se připojují pro inspiraci..
@taptap82 já zase nechápu, že někdo přijal svátek Valentýna za svůj. Nikdy jsme to neslavili, manžel mi kupuje kytky pravidelně a ne že "musí". Já mu taky občas koupím něco, co má rád a po celý rok. Nepotřebujeme nějaký diktát svátků. A narozeniny slavíme taky nějakou drobností, nemusíme dělat opulentní oslavy jen proto, aby nás někdo nepomluvil 😉
@petrajandova nemela by jsi presny odkaz na to pivo? 🙂
@kamila297 manžel je Američan, takže nemusel nic přijímat za "svoje", Valentýna slavil celý život. My žádné opulentní oslavy také neděláme. Spíš naopak, většinu svátků slavíme ve dvou. Jen jsem vyjádřila svůj názor na nedávání dárků. A jak se takoví lidé vůbec dostanou k tomuto fóru, když už z názvu je jasné, že je téma nebude zajímat 🙂
@nevesta2708 tak jasně, platí se za nápad.
@nevesta2708 ještě teda, já bych rozhodně nic nestloukla 😀 to by nemuselo skončit dobře.
@terezapetrova hele koupila jsem to v Liberci ve Svijanech 🙂

Ahoj holky,
já jsem letos pořídila manželovi (vlastně nám oběma) stírací mapu světa. Rádi cestujeme, i když teď rozhodně míň, když máme syna a druhé miminko na cestě. Nicméně ráda bych mu pořídila ještě jeden osobní dárek, ale nad tím si lámu hlavu. Třeba se tady inspiruju.
https://travelmap.cz/cs/