icon

Dá se s 3 dětma vyžít s cca 17 000 Kč na měsíc?

eny7
3. led 2016

ráda bych znala váš názor. tato otázka spíše směřuje na rodiny, kde jsou 3 děti. dá se v dnešní době vyžít s cca 17.000 kč na měsíc? - s tím, že tyto peníze jdou na jídlo, drogerii, benzín, oblečení - uvažujeme o třetím prckovi a mám strach, aby děti nestrádali. jinak zatím máme dvě holky 9 a 6 let, takže ta mladší dědí po té starší a oblečení na mimčo mám stále schované. prosím o vaše názory. moc děkuji

Strana
z9
verunka1989
21. led 2016

@tulikiss tak to si o tom něco vyhledejte,než tady budete na mě plivat,ano ☺ pokud to nezvládne té,tak..http://www.rozhlas.cz/zpravy/politika/_zprava/n...

No a teď mi povite co??

verunka1989
21. led 2016

@pincola jen píšu,co si myslím ☺

pincola
21. led 2016

@tulikiss Ale to se týká geniálních dětí, tam lůza, jako jsme my vůbec nedohlédne. 🙂

tulikiss
Odpověď byla odstraněná
78marcela
21. led 2016

@verunka1989 to, ze to jsme rikaly uz predtim, ze to lze pouze ve vyjimecnych pripadech po vysetreni PPP. Pokud je dite genialni.,Coz si nemyslim, ze je vas pripad, pokud je dite po matce.

pincola
21. led 2016

@verunka1989 No však ano, od toho tu diskuze jsou, však pište a zkuste nějakou jedovatost i pro mne, ať mi to není líto. ještě pověsím pračku a budu muset jít, tak ať nejdu s prázdnou!

verunka1989
21. led 2016

@tulikiss ano návštivit pedagogicko-psychologickou poradnu bylo strašně složité 😁

jitahh
21. led 2016

@verunka1989 Povím Vám jen toto: užijte si to! Být zajištěná, úspěšná, moci dopřát dětem maximum, nemuset šetřit, mít geniální dítě... Musíte být šťastná žena!

78marcela
21. led 2016

@pincola
@tulikiss neni krasne, ze tu mame tak nadane lidi? Jeste ze existuje google, jinak by se tak dobre nelhalo.

verunka1989
21. led 2016

@pincola tak moje malá rozhodne není geniální,jen docela dost napřed.Rychle chápe a baví ji to. To nemá nic společného s tím kdo je a není lůza ☺

tulikiss
21. led 2016

@verunka1989 vzhledme k tomu ze jak sama pisete ji 6 jeste stale neni tak spada do kategorie kde nestaci pouze navstivit pedagogicko- psychologickou poradnu 😀 😀 😀

verunka1989
21. led 2016

@jitahh až na to geniální dítě máte pravdu. Jsem stastna,a ještě mám skvělého chlapa a tatínka 🙂

verunka1989
21. led 2016

@tulikiss no... a .. Stačilo.

tulikiss
21. led 2016

@verunka1989 a do ktere zakladni skoly chodi? ze staci zeje napred, ono dneska cist a pocitat a skoro psat umi uz dost deti co jdou do prvni tridy a presto nesly v 5 letech..tak by me zajimalo ktere soukrome skole to stacilo

verunka1989
21. led 2016

@pincola nepisu jedovatosti,jen své názory 😉 pověsit ptáčků? To jsem nedělala už hooodne let.naposledy kdyz jsem bydlela s rodiči.

tulikiss
Odpověď byla odstraněná
verunka1989
21. led 2016

@tulikiss nerkam že to stačilo,ale rozhodne není geniální.před nástupem umělá nasobilku,dělení,+,- do 1000,plynule číst,psace psát...

jitahh
21. led 2016

@verunka1989 Jejda, jistě, na to jsem zapomněla🙂

verunka1989
21. led 2016

@tulikiss ne,ale mám susicku 😉 pro malou jedeme s přítelem kterém řídí,vařila jsem já,a p*del si dokážu utrit sama 🙂 vás vůbec nic nenápadně 😂

jitahh
21. led 2016

To by jeden neřekl, jak se může takhle ve čtvrtek odpoledne pobavit🙂

pincola
21. led 2016

@verunka1989 No ...to už je náznak! A co kdybych vám napsala, že nosím spodní kalhotky ze smětiště???? Pomohlo by to?? Vážně už musím jít, tak ještě 3 minuty pro pohotovou odpověď, to dáte! 😉

78marcela
Odpověď byla odstraněná
78marcela
21. led 2016

@pincola hned jsem si rikala, ze uz to je pekna slina..ze se nestydis si prat pradlo sama!!!😀 😀 😀 😀

78marcela
21. led 2016

@verunka1989 me by zajimalo, proc teda se znalosti nasobilky a pocitani do tisice neni rovnou ve treti nebo ctvrte tride? Vyjmenovana slova jeste neumi?

pincola
21. led 2016

Tak já se dneska loučím, bylo mi tu vámi fajn🙂 Některé z vás znám z jiných diskuzí, tak se těším zase někdy někde🙂 papa🙂

verunka1989
21. led 2016

@tulikiss Cesta k úspěchu v Praze 6 ;)

andrejka3741
21. led 2016

Bývalá kolegyně z práce sama z 18 tisíc živí dětí 5. Zajímalo by mě jak to dělá. Nutno říct,že starší kluci už si přivydělávají sami,ale stejně,obdivuji jí.
My když počítali, když se zadaří s miminkem,po zaplacení hypotéky a všech dalších poplatků,zbyde nám na vyžití 30 tisíc a manžel usoudil,že to už by šlo 🙂
Každopádně obdivuji všechny ty,které to s nížšími příjmy zvládají s několika dětma.

tulikiss
21. led 2016

achjo asi ji ve 4 v ustavu vypnuly internet a nebo ze by ve 4 jela pro to genialni dite do skoly co se nemusi ridit zakonem 😀 😀 no nic tak ja se jdu ucit kdyz komedie uz neni 😢

nonnni
21. led 2016

Ja @ @verunka1989 nahodou verim...podle meho, pokud zacala v 16 slapat, tak dneska muze mit, to co vypravi a k tomu i zde prezentvane IQ...to se nevylucuje, naopak. A nelze, je to zivnost, dokonce nejstarsi na svete...

Jinak k zakladatelce, 17 000 je se tremi asi na knap, ale zalezi na tom, jaky mate nastaveny standard.

Mmch, Verunko...ty podnikatelko...pokud posilate 30 000 mesicne na charitu ze sveho, po vyplaceni vlastnich platu z firmy, tak okradas ty charity...posilej to jako dary, odecitej z dani a muzes jim posilat ten rozdil...samaritane. Neznam jedineho podnikatele, ktery ma mozek v hlave, ktery posila na charitu PO vyplaceni si vyplaty. Tedy pokud je ta vase zivnost legalni, ze ano...

verunka1989
21. led 2016

@78marcela nn neumí,a přeskakovat ročníky? To by bylo na normální zakladce.Aby byla se stejně starými dětmi,že na této výběrové škole 😉

Strana
z9