Investovat do rekonstrukce místnosti v partnerově domě?
Ahoj, situace je taková že partner má svůj dům a plánujeme společné bydlení. Vzhledem k tomu že mám dítě tak řešíme pokoj pro něj. Partner chce abych mu dala peníze na rekonstrukci místnosti kterou nemá hotovou a nejsou tam podlahy, dodělaná elektřina atd. Částka cca 60.000 Kč. V té místnosti by byl můj syn.
S tím že nábytek a vybavení bych mu tam samozřejmě ještě dala já za své.
Nevím zda do toho jít. V domě nebudu mít žádné užívá i právo jako trvalý pobyt a přijde mi to dost peněz když to není mé a nikdy nebude. Nejde mi o majetek a chápu že syn musí mít pokoj, ale platit rekonstrukci v cizím když nevím co může být za rok mi přijde dost. Samozřejmě tam nebudu žít zadarmo a budu platit normální částku do sluzeb a jídlo.
@biedronka10 😆😆😆 prtz ho asi hledáš někde jinde.. Hele já už to řešit nebudu. Názory sem si přečetla a závěr už sem udělala. Není třeba řešit. Pá
Tak sice nevybíravě, ale snažím se ti naznačit, že nejste partneři. Takhle se milující lidi vůči sobě nechovají. No ještě že já tohle neznám. Hodně štěstí.
@biedronka10 přesně tak ,za pět let vztahu by se vztah už měl nějakým způsobem někam posunovat a tady se posunovat nebude asi nikdy
@biedronka10
@bara88 holky jenže vztahy se nedají porovnávat podle jednoho měřítka - i "normálně" vypadající vztahy jsou jiné v mládí kolem 18, jiné když dva lidi plánují rodinu, jiné když se spojí ti co už mají děti vyletlé a jiný to je u lidí, co mají každý své dítě ještě relativně malé.
@eviicka přesně tak. Nedá se přece srovnávat. Každý vztah je jiný, každá situace je jiná a bohužel zkušenosti už také hrajou velkou roli.
Prosím Tě, zachovej si svou důstojnost a zdravý rozum a rozhodně se k němu za těchto podmínek nestěhuj. Budeš mu dělat služku, kuchařku, uklízečku, vychovatelku jeho děti, pečovatelku jeho matky a víkendovou milenku. Pokud si hraje chceš nechat, tak to nech tak, jak doposud.
@ilonne prosím tě, četla jsi co sem psala? Jeho matka má svůj byt a nikdy nebude žít u něj.. Žije se svou dcerou.
Nevím proč tady pořád píšete o víkendové milence 🙂 už je to vážně k smíchu.. To by všechny přítelkyně co mají chlapa přes týden byli jen milenky.
Nikam se nestěhuju.. Halloo ať už to konečně pochopíte děvčata.
Já se ti jen snažím nastínit možnou budoucnost. Že se nakonec nestehujes, je dobře 😉
@ilonne jenže promiň, ale ty ho neznáš a kde si přišla na to že bych se starala o jeho matku vážně nevím. Řešila sem m jen že mi vadí že má problém s případným vypořádáním.
Kdybych si myslela že mě chce jako služku tak to neřeším vůbec. Není mi 20 a něco už sem si zažila.
Celkem mě ovšem pobavilo jak se s takové věci stalo hotové drama a scifi.
Přitom o nic nejde. S podmínkami nesouhlasim tak tam nejdu a hotovo.
Ptala sem se na názory k dané věci a všem kteří mi odpověděli k tomuto tématu moc děkuji.
A tak proč si tady psala že bude přes týden pryč a všechna starost o vše bude na tobě?to by si podle mě nepsala kdyby sis nemyslela že tě má jako služku
@bara88 aha. Ty máš zajímavé chápání. Asi jakože se budu starat o matku jeho atd. Nemá smysl to řešit.
Dik
Ale já o matce nic nepsala
@bara88 pravda promiň. Ty si mi vlastně stále psala zda ho mijuji..
Omlouvám se, popletla sem to.
Ale starala by ses přece o vše ne? To si tady psala. Do teď se starala maminka a ta už nemůže tak by ses starala ty,tak jak sme to měly pochopit?prostě služka
Ano a neodpověděla si🙂
@bara88 já nevím na co ti mám odpovídat? Předpokládám že si nemyslíš že s někým udržuju 5 let vztah ze srandy nebo kvůli penězům. Když sem psala že sem zcela soběstačná. Více nevím co odpovídat a pokud ty uvažujes jen tím že někoho miluješ tak uf a hodně štěstí aby sis nenabila ústa. Ona ta láska není vše. Jsou i jiné věci které musí fungovat ve vztahu a kor když tam jsou děti.
No kvůli penězům s ním opravdu nejsi ,to je mi jasné🙂 a důležitější věci než láska mezi dvouma? Jaké treba?ale souhlasím že musí fungovat i jiné věci ,což u vás asi nefunguji
@bara88 hele já nevím kolik je ti let, ale když to nevíš sama tak já tady nebudu vezt diskuzi. Jsem ráda že víš co u nás funguje a co ne a dobrou noc. 🙂
Je mi 34🙂
@bara88 no tak to jsi mládě. Přeji dobrou noc
Jasně no ,jako stará už lásku nebudu potřebovat chceš říct🙂opravdu zvláštní názory máš a hlavně si strašně protiřečíš
@bara88 to sem nikde neřekla. Můžeš prosím debatu ukončit nebo tě baví mě přesvědčovat otom že máš pravdu? Dobrou
promiň, nečetla jsem vše, rozumím tomu správně, že nakonec si tedy od stěhování upustila za daných podmínek?? Pokud ano, tak gratuluji k rozumnému rozhodnutí👍 A také doufám, že tvůj přítel se chytí za nos a svůj postoj přehodnotí, abyste mohli normálně fungovat dál. I když upřímně přiznám, že tohle by byl pro mě docela zásadní varovní zářez. Ale tak to vidím já, neznám ho...
@zuzineckah ano stěhovat se za dané situace nebudu.
To ses sikovna, a pohlo to s nim trosku, kdyz si mu to rekla?
@camelinka ano, nabídl že by se dal pokoj udělat prepazenim velké místnosti kde má ten fotbálek a která je vážně veliká.
Aspon jedna prvni vlastovka😎👍...a co ten zbytek, placeni jidla + starost o dite a popr.i matku?

Tak jsem tu procetoa. No wehehej 🤣 ten je vychcyany jak žížala u plotu. Mimochodem, nevím jestli už to tu zaznělo.....skonujes hodně slovo cizí....a on cizí...CIZÍ....po 5 letech "vztahu". Proc já mam pocit, že je problém někde úplně jinde než v penězích....?