Jak splatit dluhy na popelnicích po rozvodu?
Ahoj, ja se omlouvam za tema, co sem asi nepatri, ale od doby co se zavedlo placeni popelnic jsem to neplatila, mela jsem s mym ex i dluhy co jsem po rozchodu taky neplatila protoze jsem byla psychicky na dne z toho co se stalo, prisla jsem i o praci, ale to je jedno, kazdopadne po vyleceni jsem si rekla ze dluhy zacnu splacet, nasla si praci, chodim obcas i na brigady a platim jeste soc a zdrav protoze jsem tenkrat nedosla ani na pracak, takze to je narocny ale chci byt cista, ale ted mi dosly i ty odpady ze jsem neplatila, v pondeli tam budu volat, ale ted predem takhle myslite ze to bude hodne velky dluh? mela jsem na krku skoro 1 milion a dalsich x tisic by me asi znicilo, ale muzu si za to sama ja vim
Nepíšeš, zda za tebe platili rodiče, pokud ne, tak se ti může stát , že dlužíš od narození plus penále. I kdyby ti bylo jen 30, částka je k tvým současným dluhům dost šílená. Nic jiného než splátkový kalendář ti nezbývá.
Tak normálnímu člověku bych doporučila insolvenci, ale místní trollce/trollovi doporučuji přesunout se na jinou sociální síť, nebo alespoň zapracovat na stylu psaní a vymyšlených příbězích, neb současný styl už je dost ohraný ;)
Dle Ai se za svoz odpadu v ČR platí od roku 2001, takže 24 let dluhů. Gratuluji.
Tak normálnímu člověku bych doporučila insolvenci, ale místní trollce/trollovi doporučuji přesunout se na jinou sociální síť, nebo alespoň zapracovat na stylu psaní a vymyšlených příbězích, neb současný styl už je dost ohraný ;)
@anonym_7400af kdyz ma nekdo dotaz,tak to hned musi nyt troll?🙈.Ty trolle...
@anonym_7400af kdyz ma nekdo dotaz,tak to hned musi nyt troll?🙈.Ty trolle...
@anonym_47919f ne, to jistě ne, ale ty bezpochyby ano 😉
@anonym_47919f ne, to jistě ne, ale ty bezpochyby ano 😉
@anonym_7400af @anonym47919f Píše anonym anonymu, tvl. 😀 V reakci na další anonym.
Troll to být může, nemusí, každopádně pokud není, dluh bude vysoký a velmi pravděpodobně by se snad i obec/město dávno ozvala a dala to na vymáhání.
Jak je vůbec možné, že někdo neví, že je třeba platit popelnice a "najednou"L, po x letech se "probere" a chce to platit.
@eloise02 A dřív se popelnice neplatily? Kdo pak hradil ty náklady za svoz atd.? Nevím, jen se ptám, měla jsem za to, že odvoz odpadu se hradil vždycky. Ale nejsem AI 😀
@anonym_7400af @anonym47919f Píše anonym anonymu, tvl. 😀 V reakci na další anonym.
Troll to být může, nemusí, každopádně pokud není, dluh bude vysoký a velmi pravděpodobně by se snad i obec/město dávno ozvala a dala to na vymáhání.
Jak je vůbec možné, že někdo neví, že je třeba platit popelnice a "najednou"L, po x letech se "probere" a chce to platit.
@eloise02 A dřív se popelnice neplatily? Kdo pak hradil ty náklady za svoz atd.? Nevím, jen se ptám, měla jsem za to, že odvoz odpadu se hradil vždycky. Ale nejsem AI 😀
@ninive211 konečně je tu rovné postavení účastníků diskuze - když se může zadavatel schovávat za anonym, může komentující reagovat ve stejném formátu 😉
V některých městech to bylo tak, že popelnice platilo roky město. Takže ten dluh může být třeba jen pět let či rok a pod. Každopádně jaká to bude částka, tu nikdo z nás neví. Dluhy vyčíslí firma, exekutor a pod. Pak je třeba buď zaplatit celé naráz nebo si zkusit zajistit splátkový kalendář.
Je děsivé, kolik lidí v ČR má dluhy. A k tomu bere třeba sociální dávky místo toho, aby makali jako mourovatí. Popravdě, když vidím, o jaké osoby jde, nechala bych je v tom plavat někde pod mostem. Pomoc si zaslouží jen velmi malá část.
@ninive211 Hele nevím, ale pamatujtu si z dávných dob, že se lepily na popelnice nálepky a platilo se to asi za domácnost a ne na osobu.
@eloise02 Ano, ale cena za samolepku na odpadní nádobě se odvíjí podle toho, kolik je tam nahlášených osob k trvalému pobytu.
@1pomnenka U nás ne, naši platí popelnice úplně stejně když jsem tam byla hlášená já s manželem a teď když jsou hlášeny oni sami dva. Liší se jen částka když chceš svoz jednou za měsíc nebo jednou za 14 dni. Sousedka je sama a platí úplně stejnou častku jako naši.

Od dob co se zavedli??
Kolik vám je? Záleží kde máte trvalý pobyt od toho se odvíjí i částka, každá obec či město to má jinak.
Ale pokud jste nikdy neplatila tak dluh bude asi velký.
Záleží do kdy platili rodiče, a kdy jste se osamostatnila.
Popelnice se platí 1x za rok a v průměru se pohybují cca 700-1500 ?