Jak vydělat peníze z prodeje dětských věcí?
Dobrý den,můžete mi poradit jsem na nemocenské,velké zdravotní problémy,jelikož mi skončila minuly měsíc smlouva tak jsem bez práce,přítel má insolvenci a já jsem na malou sama. Včera mi dala zubařka něco do zubů bo jsem měla jen půlku zubů,původně jsem ho chtěla vytrhnout,ale zacla tam něco kuchtit a budu platit 3000kc.,zkoušela jsem prodat oblečení od velikosti 50-122 a boty do 30.A moje M-L ale nikdo v okolí ani na internetu to nechce.Ja jsem bezradná,přivydělat si taky nemůžu kvůli zdraví a nemocenske nevíte kde by v Moravskoslezském kraji nejlépe Havířově vykupovali dětské věci za hotovost?A jak si ještě můžu pomoct? Děkuji
@pomoztekacence zkus vinted. Oblečení vyzehli, pěkne ho vyfot, dej tam nějakou dekoraci 🙂
@lenulacek děkuji, zkusím🌷
@pomoztekacence a příprav se na korunku, to bude tak x tisic. Pokud ti chybí kus zubu.
@lenulacek korunka obyčejná se prý neplatí mi říkala jsem se na to ptala přímo zubarky,platí se bílá 7000.To je mužů jebat,
@pomoztekacence jak říkám, já platila už před deseti lety i za amalgám
@pomoztekacence tvůj profil je z roku 2016 😉
@chris_n ne u většiny zubařů se opravdu běžně neplatí, ani já u svého (běžné opravy) neplatila nikdy. Přesto mě upozornil, že jeden zub v budoucnu bude potřebovat opravu za cca tolik ale že mi dá samozřejmě vědět předem.
A ano, můj manžel má zubařku, kde platí snad i za otevření pusy a nikdy neví kolik předem (přitom na kvalitě péče to znát není), ale v pořádku to podle mě není - domluva předem by měla být samozřejmost.
@pomoztekacence mě bylo řečeno za obyčejnou korunku 15000.
@eviicka hele mě.uz se to dávno netýká..já platím co půl roku 89euro za hygienu a teď po devíti letech se mi odporucela plomba, co mě stála teď 90euro. Tehdy jsem ji paltila v ČR asi1200. Měla jsem smluvní lékařku a stejně jsem i za amalgám platila. Sice minimum, ale platila. A za bílou to bylo od 800 vys
@chris_n ano v té dobe přítel nanas začal srát a skončil až po pár letech kdy si uvědomila že dělá chybu.
@eviicka taky nechápu že se se mnou nedomluvila a že neřekla a jsem ráda že nejsem sama
Já jsem neskutečně vděčná za to, jak úžasnou zubarku máme, ale na pojišťovnu jsou tedy jen 2* ročně preventivní kontroly, jinak se vše plati... Dopředu cenu neříká, pouze ty opravdu vyšší částky, manželovi opravovali asi tři zuby a to ho upozornila, že jsou větší kazy a ještě něco k tomu a že to bude cca 30 tisíc během dvou návštěv, zda s tím může počítat. Já minulý týden platila za dvě celkem malé plomby 4500. Ale zdravé zuby jsou důležité a zubařka, které člověk věří, taky 🙂 zvláštní mi přijde, že by se doposud neplatilo a najednou toto 🤷♀️
Co si zkusit privydelat praci z domu podle toho, co umis?
@hezz17 úplně to není jen o čistěni tedy... Já byla docela špatná z toho, jak vysokou kazivost mám, přestože chodím na dent. hygienu, čistím denně mezizubnimi kartáčky, nejím a nepiju moc sladkého atd atd a řešila jsem to se zubarkou a říkala, že to vidí, že zuby mám vyčištěné perfektně, ale že to s kazy vyloženě nesouvisí.

@sudylichozrout prosim a kdy jsem vlastně psala kromě dneska že nemám peníze? Že mám tenhle název z období kdy na mě přítel kašlal, chlastal, já byla na vše sama. To už jsou tři roky zpátky, ale v životě jsem nezebrala. Už mi to ale zůstalo. V životě jsem nechtěla nic zadarmo a nikdy nezebrala.