icon

Jak vydělat peníze z prodeje dětských věcí?

pomoztekacence
6. kvě 2022

Dobrý den,můžete mi poradit jsem na nemocenské,velké zdravotní problémy,jelikož mi skončila minuly měsíc smlouva tak jsem bez práce,přítel má insolvenci a já jsem na malou sama. Včera mi dala zubařka něco do zubů bo jsem měla jen půlku zubů,původně jsem ho chtěla vytrhnout,ale zacla tam něco kuchtit a budu platit 3000kc.,zkoušela jsem prodat oblečení od velikosti 50-122 a boty do 30.A moje M-L ale nikdo v okolí ani na internetu to nechce.Ja jsem bezradná,přivydělat si taky nemůžu kvůli zdraví a nemocenske nevíte kde by v Moravskoslezském kraji nejlépe Havířově vykupovali dětské věci za hotovost?A jak si ještě můžu pomoct? Děkuji

Strana
z2
pomoztekacence
autor
6. kvě 2022

@sudylichozrout prosim a kdy jsem vlastně psala kromě dneska že nemám peníze? Že mám tenhle název z období kdy na mě přítel kašlal, chlastal, já byla na vše sama. To už jsou tři roky zpátky, ale v životě jsem nezebrala. Už mi to ale zůstalo. V životě jsem nechtěla nic zadarmo a nikdy nezebrala.

lenulacek
6. kvě 2022

@pomoztekacence zkus vinted. Oblečení vyzehli, pěkne ho vyfot, dej tam nějakou dekoraci 🙂

pomoztekacence
autor
6. kvě 2022

@lenulacek děkuji, zkusím🌷

lenulacek
6. kvě 2022

@pomoztekacence a příprav se na korunku, to bude tak x tisic. Pokud ti chybí kus zubu.

hezz17
6. kvě 2022

@majena39 tehotnym pojistovna olati jen provozorni bilou plombu. Pak si jeji vymenu stejne platis sama. Alespon teda co ja vim…

majena39
6. kvě 2022

@hezz17 to už mi v pojišťovně neřekli, řekla mi, že ošetření včetně plomby hradí pojišťovna v těhotenství. Nic o provizorní. Jsem teda u 211 a taky se to může lišit u jiných pojišťoven bych řekla 🙂

pomoztekacence
autor
6. kvě 2022

@lenulacek korunka obyčejná se prý neplatí mi říkala jsem se na to ptala přímo zubarky,platí se bílá 7000.To je mužů jebat,

chris_n
6. kvě 2022

@pomoztekacence jak říkám, já platila už před deseti lety i za amalgám

chris_n
6. kvě 2022

@pomoztekacence tvůj profil je z roku 2016 😉

eviicka
6. kvě 2022

@chris_n ne u většiny zubařů se opravdu běžně neplatí, ani já u svého (běžné opravy) neplatila nikdy. Přesto mě upozornil, že jeden zub v budoucnu bude potřebovat opravu za cca tolik ale že mi dá samozřejmě vědět předem.
A ano, můj manžel má zubařku, kde platí snad i za otevření pusy a nikdy neví kolik předem (přitom na kvalitě péče to znát není), ale v pořádku to podle mě není - domluva předem by měla být samozřejmost.

gracinka7
6. kvě 2022

@pomoztekacence mě bylo řečeno za obyčejnou korunku 15000.

chris_n
6. kvě 2022

@eviicka hele mě.uz se to dávno netýká..já platím co půl roku 89euro za hygienu a teď po devíti letech se mi odporucela plomba, co mě stála teď 90euro. Tehdy jsem ji paltila v ČR asi1200. Měla jsem smluvní lékařku a stejně jsem i za amalgám platila. Sice minimum, ale platila. A za bílou to bylo od 800 vys

pomoztekacence
autor
6. kvě 2022

@chris_n ano v té dobe přítel nanas začal srát a skončil až po pár letech kdy si uvědomila že dělá chybu.

pomoztekacence
autor
6. kvě 2022

@eviicka taky nechápu že se se mnou nedomluvila a že neřekla a jsem ráda že nejsem sama

sarkoc
6. kvě 2022

Já jsem neskutečně vděčná za to, jak úžasnou zubarku máme, ale na pojišťovnu jsou tedy jen 2* ročně preventivní kontroly, jinak se vše plati... Dopředu cenu neříká, pouze ty opravdu vyšší částky, manželovi opravovali asi tři zuby a to ho upozornila, že jsou větší kazy a ještě něco k tomu a že to bude cca 30 tisíc během dvou návštěv, zda s tím může počítat. Já minulý týden platila za dvě celkem malé plomby 4500. Ale zdravé zuby jsou důležité a zubařka, které člověk věří, taky 🙂 zvláštní mi přijde, že by se doposud neplatilo a najednou toto 🤷‍♀️

hezz17
6. kvě 2022

@eviicka ano, u vetsiny zubaru se bezne plati 😅 doby, kdy se neplatilo, jsou davno minulosti. A uprimne proc z verejneho pojisteni platit ze si nekdo necisti/spatne cisti zuby 🤷🏻‍♀️
Kdyz platime, tak vzdycky vime predem kolik to bude.

westie
6. kvě 2022

Co si zkusit privydelat praci z domu podle toho, co umis?

chris_n
7. kvě 2022

@hezz17 s tím necistenim či spatym čištění bych to nebrala úplně tak striktně... Můžeš si čistit jak chceš, ale stejně můžeš mít problémy se zuby, když máš špatné dispozice

bara88
7. kvě 2022

@hezz17 jako že špatné zuby mají jen ti co si je nečistí jo? Ty jsi fakt hloupá

sarkoc
7. kvě 2022

@hezz17 úplně to není jen o čistěni tedy... Já byla docela špatná z toho, jak vysokou kazivost mám, přestože chodím na dent. hygienu, čistím denně mezizubnimi kartáčky, nejím a nepiju moc sladkého atd atd a řešila jsem to se zubarkou a říkala, že to vidí, že zuby mám vyčištěné perfektně, ale že to s kazy vyloženě nesouvisí.

Strana
z2