icon

Jaký nástupní plat pro matky po rodičovské dovolené?

10. únor 2024

Po delší rodičovské řeším nyní pracovní nabídky. Malý průzkum, s jakou mzdou byste se maminky v dnešní realitě spokojily? Pro představu, mám VŠ, deset let praxe v účetnictví, do kterého ale po tak dlouhé době nemůžu naskočit v plném výkonu.Dekuji

Strana
z6
drep
25. únor 2024

@janule0123 tak naše sestry jsou prakticky všechny magistry a bakalářky a ano, za 16 12 hodinových směn včetně 6 nocí si vydělají víc než moje máma středoškolská učitelka. Nicméně vydělavat si prachy směnama v centrovém áru, kdy se většina z nich z noční bojí řídit, že se zabijou, je taková fyzická, psychická i odborná fušk, že jim to i ta má máma přeje

janule0123
25. únor 2024

@drep byla reakce na to, ze jako zdravotní sestra se SŠ si přijde na 17 tisíc … co mám okolo tak jsou ještě holky z doby kdy stačila SŠ na zdravotní sestru.. nezávidím jim to, zaslouží si to, je to něco za něco …všechny dělají na směny… já bych to nezvladala (ony teda zvládají pro me nepochopitelne) … já kdybych moc chtela - mužů mít taky o 10v čistým defakto hned i víc .. ale musela bych najet na Sluzebni cesty od pondělí do patku pryč, doma na víkendy.. něco za něco … každý tady vystrihne něco a stejně to nic nerekne 😏znam právníky co mají 40hrubeho, znam právníky stejně staré co mají 100… rozptyly jsou proste veliký .. a nic moc to nerekne ..

janule0123
25. únor 2024

@denski24 ale to je tu jak tady z všech co píšou 😝švadlena za 30, účetní 60plus … 😃a nic dalšího k tomu ..proste jsem to napsala jak tady všichni … když vezmu můj obor - ty mzdy budou s praxi od 36hrubehi do 100hr..: podle toho na koho trefis z rozptylu 🤣do toho každý bude mít ještě jiný benefit.. jinou pozici … stejný vzdělání … praxe 10let …

Strana
z6