Kde získat cenově dostupné zubní implantáty?
Chtela bych se zeptat ,da se nejakym zpusobem resit financni situace lidi co potrebuji nove zubni implantaty a bohuzel nemaji tolik penez aby si to mohly dovolit? Měla jsem uraz a potrebovala bych si udělat přední zuby..Kdybych sebevic chtela ,tak si zuby nemohu nechat zpravit nebot cenove ,je to pro me nedostupne.Stomatologie na spatky malo kdy dava a tolik penez u sebe bohuzel nemam.Chtela bych proto poradit zda se da nekde zhotovit nove zuby treba jen na splatky a nebo kde by to mohlo byt cenove dostupne i pro lidi jako sem ja.Za odpoved predem dekuji
@lenkalubina já teď platila 15tisic za 1 zub (čep + korunka)
@lenkalubina já teď platila za nastavbu šestky 14 000 takže 5500 za 3 zuby je sci-fi. Já chodím on soukromému zubaři, splátky mi nabízela paní na recepci automaticky
@lenkalubina Já tedy jen tiše závidím. Jen plomby mě stojí 3 000 Kč. Kde je takto levný zubař? Děkuji.
@bejuna29 ty jo,to je dost za jeden🤔
@anakolut normálně u me zubarky🤷♀️chodím v Kopřivnici...
@lenkalubina Asi tam skusím zajít. Já jsem z Brna .
@lenkalubina A to málo celokeramické? nebo jaký materiál?
máte*
@ultraviolet0 pochybuji,že by vás vzala. Tady je boj o zubare. Nechala jsem si úplně ty nejobycejnejsi,spojené dratkem za zuby..implantáty bohužel nemůžu mít.
@lenkalubina Tak fakt jen tiše závidím.
@lenkalubina ke komu v Kopřivnici?
@lenkalubina já teď platila 15tisic za 1 zub (čep + korunka)
@bejuna29 mohu také se zeptat kde jste si je nechala zhotovit
Je možné, že by byly takové rozdíly napříč republikou? Manžel má taky jít na implantát jedné stoličky (přesně nevím, nějak mu ji budou navrtávat do kosti) a řekli mu, ať si vezme 50.000 kč! A to to není ani Praha ani Brno.

@ultraviolet0 a kolik by stály? Já dávala teď 5500 za 3 zuby...taky nemám na rozhazovani,ale to jsem nasetrila🤔