Kde získat nebankovní půjčku pro každého?
Prosím vás nevíte o nějaké nebankovní půjčce, kde půjčí opravdu každému ? Kvůli odcizení věcí jsem přišla o všechny peníze a výplatní termín mám bohužel až příští týden v Pátek a od rodiny nemám možnost si půjčit, sice je to jen týden ale potřebuji jít nakoupit hlavně kvůli synovi, děkuji...
Pokud jsi na tom tak, že jedeš od výplaty (mateřká/dávky) k výplatě a nemáš rezervu na účtu/doma ani 3000, natož alespoň 3 měsíční náklady, tak je to průser jak mraky.
Když ti nedala banka, je lepší zkusit jinou banku (různé banky mají různé podmínky a někde třeba člověk projde, jinde ne.)
Víš, kolik vůbec přeplatíš?? Hodně, nebankovní instituce mají volnější podmínky, takže úrok dostane víc lidí, ale nikdy ti to nedají zadarmo. Vezmou si to zpět na úrocích, poplatnících a různých pokutách. Aspoň si přečti důkladně podmínky a dodržuj je.
Akorát nevím, co budeš dělat, až se ti pokazí pračka nebo odejde lednička.
Já neříkám, že utrácíš za kraviny, tvoje situace není lehká, ale dělej všechno proto, aby jsi se z ní dostala, ne si bezhlavě půjčovala.
Když ti tady x uživatelek napíše, že nebankovní půjčku nedoporučují, tak asi ví o čem mluví a že je to v tvé případě cesta do pekla.
Hygienu? Ty nemáš doma pastu na zuby ani mýdlo? Zrovna všechno došlo? 🤔
Jídlo? Určitě máš něco v mrazáku nebo těstoviny ve skříni.
Co rodina nebo otec dítěte? Ti by tě nemohli založit? Půjčovat si bůhví kde je totální pitomost 🤦
@gracinka7 Panebože, slovo hygiena znamená jen pasta na zuby nebo mýdlo ?! Jídlo.... Představ si, že ne nemám nic, chodím na nákup až když opravdu dojde a ne zbytečně několikrát, když ještě mám.
Už sem se vyjadřovala i k rodině i k otci dítěte a opravdu už to nechci psát znovu a hlavně ne někomu, kdo píše takhle arogantně.
A také už sem psala, že jsem si to vyřešila, takže ještě jednou děkuji všem ostatním, kdo mi chtěli opravdu pomoct, nabízeli se s pomocí, vážím si toho.
Cicham,cicham trollovinu.Koho to tu,Koni mas?
Vždyť jsi psala, že jsi byla na velkém nákupu v půlce dubna. Tak bys měla být do půlky května ok.
@gracinka7 To je jako nějaké pravidlo, že když někdo nakoupí za určitou částku, tak mu to musí vyjít na celý měsíc nebo co?
A vůbec, dál to řešit nebudu, problém už jsem vyřešila a hlavně ani tvá odpověď neobsahovala to, na co jsem se ptala. Takže díky, cau
Arogantní jsi tady akorát ty, protože očividně na tom nejsi finančně nejlíp a vezmeš si drahou půjčku a nechceš slyšet jiný názor.
Takže ty si s sebou nebereš všechny peníze, ale když tě okradli, tak ti vzali všechny peníze?? Chápu to správně?
Ty jsi arogantni až to boli... tady se ti snažime pomoct a ty takto... jinak potravinova banka je super napad... ale jak mysliš..
Ty vážně chodíš na nákup, až když ti VŠECHNO dojde? Arogantní jsi tady ty. Vůbec je ten tvůj příběh dost zvláštní.
no hlavne tady za par tydnu/mesicu nevytvarej novou diskuzi o pomoc, ze nedokazes splacet pujcku...
A ty se divíš že přišli ze sociálky na kontrolu? Jsou lidi co oficiálně spolu nebydlí, aby měli různé dávky, a přitom spolu žijou dál.
U nebankovních institucí si NIKDY nepujčovat. Protože se z toho nevyhrabeš a budeš na tom hůř než teď. Pokud ti nepujčí banka, ví proč a má k tomu pádný důvod. Zajdi do potravinové banky. Nebo na nějaký úřad pro hmotnou nouzi.. to je asi vše.. pokud nemáš co prodat.. (auto, noťas, mobil...)

Děkuji všem, už jsem to vyřešila. Mějte se krásně, ať se daří.