Kolik dětí si mohu dovolit s příjmem 56 tisíc?
Ahojte můj momentální příjem je 56 tisíc korúna po odečtení nákladů mi zbude 45 tisíc eur přemýšlím kolik dětí si mohu dovolit, respektive z jakých příjmů živíte vaše děti?
@pilzzee no... takhle jsem uvazovala v petadvaceti... a poridila jsem si deti s totalnim kretenem (na čele to napsany nemel), ale jsem si 100% jista, ze s nim bych davky nikdy nepobirala... ale zij s nekym kdo se chova jak hovado ☹ Nic neni cernobily... A muj muz taky nemel na čele napsany ze je finančbe negramotnej, vydelava dost, takze staci abych kasu drzela ja 😅 Jen se toho ted od zacatku roku seslo tolik, ze proste mozna (neno to zatim jisty), bude potreba pomoct. A vubec ☝️ Muj muz plati na danich tolik, co byla moje rodicovska 😅 A pracuje 30 let.. On uz si i na tu drobnou pomoc daaaavno vydelal.
@martinka_33 Jasně, proto jsem napsala, že jde o tíživou situaci. Pořizujes si ale dítě ve chvíli, kdy na to máš, jsi dostatečně zaopatřená. Že se to pak může podelat, to je věc druhá 😎

@martinka_33 No a to je prave vono. My blbci cekame az na 30tku, kdy bude kde bydlet, nejakej ten financni polstar, aby nas neprekvapil necekany vypadek prijmu, spravnej partner, aby z nas nebyly hned samozivitelky ... A nekdo jinej se do vyroby deti pusti uz ve 20ti a co bude, to bude ... A pak to muze (ale samozrejme nemusi) skoncit tak, ze narazi na tvrdou realitu a uz je to jedna davka za druhou. A pritom by stacilo chvili pockat ...