Kolik stojí rekonstrukce koupelny v rodinném domě?
Ahoj holky, budem muset brzy zrekonstruovat koupelnu vcetne WC, ktere je zvlast. Komplet vcetne odpadnich trubek. Musime vsak na ni jeste nasetrit. A ja se ptam - kolik to tak v dnesni dobe zhruba stoji? Mame RD napojeny na domaci cisticku. Je realna cena treba 400 tis? Nebo vic? 😱
@anezzzka36 máte zvláštní sny 😀 😀 A neuvažovali jste nad takovým wx s touto sprškou? Myslím jako 2v1. Doplňky myslíš jako co? Protože kromě dávkovače mýdla a věšáku na ručníky si nevybavím nic jiného 😀
@ditkla Já vím, zní to možná zvláštně, ale fakt jsme o tom bidetu mluvili už roky 😅 Vždycky jsme ho chtěli, jen se to pořád nějak odkládalo, a teď konečně nastal čas to řešit 😀 No to wc se sprškou zní taky dost lákavě, to jsme kdysi taky zvažovali. Ale mně se prostě líbí, když má bidet svoje místo, lépe to i vypadá. A místa máme dost, takže proč ne 🙂
@ditkla Já vím, zní to možná zvláštně, ale fakt jsme o tom bidetu mluvili už roky 😅 Vždycky jsme ho chtěli, jen se to pořád nějak odkládalo, a teď konečně nastal čas to řešit 😀 No to wc se sprškou zní taky dost lákavě, to jsme kdysi taky zvažovali. Ale mně se prostě líbí, když má bidet svoje místo, lépe to i vypadá. A místa máme dost, takže proč ne 🙂
@anezzzka36 jak velkou koupelnu máte? Potřebovala bych se od něčeho odrazit. Popřípadě když máš nějaký půdorys nebo něco podobnýho.
Nemyslím si, že potřebuješ půdorys koupelny někoho jiného. 🙂 My jsme si udělali úplně jednoduchý náčrtek té naší a pomalu ji zařizujeme. Takhle je to podle našich představ, občas se podíváme na Pinterest, ale jinak se neinspirujeme nikým jiným.
Nemyslím si, že potřebuješ půdorys koupelny někoho jiného. 🙂 My jsme si udělali úplně jednoduchý náčrtek té naší a pomalu ji zařizujeme. Takhle je to podle našich představ, občas se podíváme na Pinterest, ale jinak se neinspirujeme nikým jiným.
@radi51cka tak ale to je celkem riskantní na vlastní pěst řešit to dizajnování, ne? Předsti jenom se tam jedná o ty cm všechny a taky záleží od napájení na vodu - nemůžeš dát umyvadlo tam kde má být vana nebo naopak. Nebo jdete měnit i tohle?
@radi51cka tak ale to je celkem riskantní na vlastní pěst řešit to dizajnování, ne? Předsti jenom se tam jedná o ty cm všechny a taky záleží od napájení na vodu - nemůžeš dát umyvadlo tam kde má být vana nebo naopak. Nebo jdete měnit i tohle?
@vanessia7 No nevím, co je na tom tak těžké 😀 Bavili jsme se vysloveně jenom o rozložení nábytku.
@vanessia7 Taky si říkám, že když už jsou dané vývody vody a odpady, tak člověk samozřejmě počítá s tím, co kam může dát, ale rozložení nábytku, skříňky, zrcadla a podobně si přece klidně můžeš rozvrhnout sama podle toho, co ti vyhovuje. 🙂 Já osobně bych z toho drama nedělala, není to raketová věda. A navíc dneska už i spousta e-shopů nabízí plánovače nebo inspirace podle velikosti koupelny, takže se dá něco klidně vymyslet aj bez architekta.
@vanessia7 Taky si říkám, že když už jsou dané vývody vody a odpady, tak člověk samozřejmě počítá s tím, co kam může dát, ale rozložení nábytku, skříňky, zrcadla a podobně si přece klidně můžeš rozvrhnout sama podle toho, co ti vyhovuje. 🙂 Já osobně bych z toho drama nedělala, není to raketová věda. A navíc dneska už i spousta e-shopů nabízí plánovače nebo inspirace podle velikosti koupelny, takže se dá něco klidně vymyslet aj bez architekta.
@anezzzka36 ty plánovače ale asi nejsou zdarma předpokládám..
@anezzzka36 ty plánovače ale asi nejsou zdarma předpokládám..
@monniculik03 Ale jsou, na stránce Sanitino si najdi inspirace a přesně ti ukáže hotovou koupelnu, podle které se můžeš inspirovat, a konkrétní produkty si rovnou vložit do košíku. Podle mě super.
@monniculik03 Ale jsou, na stránce Sanitino si najdi inspirace a přesně ti ukáže hotovou koupelnu, podle které se můžeš inspirovat, a konkrétní produkty si rovnou vložit do košíku. Podle mě super.
@anezzzka36 a ty jsi tam už něco kupovala ?
@anezzzka36 Ano, to jsem taky viděla. A říkala jsem si, že to možná někdy příště využijeme 😀 My jsme ale věděli, jak to všechno bude vypadat, prostě představu jsme měli už dávno předtím 🙂 Ale tak věřím, že někomu, kdo se s tím zapodívat moc nechce, to může fakt dost pomoct.
@anezzzka36 Tak to je škoda, že jsme to neviděli předtím. 😉 To se dá využít různě. Ale všechny položky z foto pak jdou přidat do 🛒?
@anezzzka36 Tak to je škoda, že jsme to neviděli předtím. 😉 To se dá využít různě. Ale všechny položky z foto pak jdou přidat do 🛒?
@radi51cka předojkádám, že když je tam ta možnost tak proč by to nešlo. Ještě nějakou tu 3D vizualizaci si udělat s těmi produktami a člověk pak nemusí pochybovat.
@radi51cka Ano, jasně, jde to 😉 Tady jsem to našla https://www.sanitino.cz/inspirace
@radi51cka Ano, jasně, jde to 😉 Tady jsem to našla https://www.sanitino.cz/inspirace
@anezzzka36 jsem na to klikla a prý kapka inspirace 😀 to mi přijde spíš jak moře inspirace 😀 tolik koupelen a dizajnů na výběr! Jak je to tam s poštovným?
@anezzzka36 jsem na to klikla a prý kapka inspirace 😀 to mi přijde spíš jak moře inspirace 😀 tolik koupelen a dizajnů na výběr! Jak je to tam s poštovným?
@ditkla No tak jestli si zvolíš dobírku, tak je jasný, že si něco připlatíš. Každopádně, cena dopravy záleží na typu a rozměru zboží a přesně se ti ukáže až v košíku, takže to při nákupu hned uvidíš, logicky. 🙂 Jako přesně si tu sumu nepamatuju, ale nebylo to nic hroznýho.
@ditkla No tak jestli si zvolíš dobírku, tak je jasný, že si něco připlatíš. Každopádně, cena dopravy záleží na typu a rozměru zboží a přesně se ti ukáže až v košíku, takže to při nákupu hned uvidíš, logicky. 🙂 Jako přesně si tu sumu nepamatuju, ale nebylo to nic hroznýho.
@ditkla Přesně 🙏 Běžná cena dopravy. 😉 Co plánuješ objednávat?
@anezzzka36 takže je to v podstatě jako když nakupuješ na klasickým eshopu jo? Není to nějaká věda jenom za to že nekupuji oblečení ale pro změnu sanitu 😀
@anezzzka36 takže je to v podstatě jako když nakupuješ na klasickým eshopu jo? Není to nějaká věda jenom za to že nekupuji oblečení ale pro změnu sanitu 😀
@klar_tek Jasně, že je to e-shop jako každý jiný. Žádný rozdíl tam není 😉
@klar_tek Jasně, že je to e-shop jako každý jiný. Žádný rozdíl tam není 😉
@anezzzka36 tak proč bych ho měl člověk upřednostit když je jako každý jiný ? 😀
@anezzzka36 tak proč bych ho měl člověk upřednostit když je jako každý jiný ? 😀
@vanessia7 Myslela jsem to úplně jinak, očividně jsme se nepochopili 😀 Myslela jsem to tak, že je to podobné jako s e-shopem s oblečením, že v tom vlastně není žádný rozdíl, co se nákupu týče. 😉
E-shopů se sanitou moc neznám, pro mě je to naopak něco výjimečného.
@vanessia7 Myslela jsem to úplně jinak, očividně jsme se nepochopili 😀 Myslela jsem to tak, že je to podobné jako s e-shopem s oblečením, že v tom vlastně není žádný rozdíl, co se nákupu týče. 😉
E-shopů se sanitou moc neznám, pro mě je to naopak něco výjimečného.
@anezzzka36 fakt? Když to hodíš do googlu tak ti jich vyhodí celkem dost 😅
@anezzzka36 fakt? Když to hodíš do googlu tak ti jich vyhodí celkem dost 😅
@klar_tek Ale zas je jich jen opravdu málo ověřených, taky jsem předtím nevěděla, z kterého obchodu nakupovat. Prostě ze kterého to bude nejmenší riziko 😀
@stelica51 no a není ověřený eshop ten který má i prodejnu?
@klar_tek A na to jsi přišla prosím tě jak? 😀
Nemyslím si, že ověřený eshop musí mít nutně i kamennou prodejnu. Dneska spousta kvalitních obchodů funguje jen online a zvládají to naprosto profesionálně... Dobrá komunikace, rychlé dodání, bezproblémové vrácení...To je základ... To, že někdo nemá fyzickou prodejnu, přece hned neznamená, že je to nespolehlivý obchod. 🙂
@klar_tek A na to jsi přišla prosím tě jak? 😀
Nemyslím si, že ověřený eshop musí mít nutně i kamennou prodejnu. Dneska spousta kvalitních obchodů funguje jen online a zvládají to naprosto profesionálně... Dobrá komunikace, rychlé dodání, bezproblémové vrácení...To je základ... To, že někdo nemá fyzickou prodejnu, přece hned neznamená, že je to nespolehlivý obchod. 🙂
@eliss232 Dneska už je fakt jiná doba. Já třeba nakupuju skoro všechno online a nikdy jsem neřešila, jestli mají prodejnu nebo ne. Když má eshop dobrý recenze, jasný podmínky a komunikuje, tak je mi úplně jedno, jestli někde mají výlohu s logem nebo ne 😅
Navíc spousta těch "čistě online" obchodů má často i lepší servis než některý klasický kamenný, co se tváří jako profi… Takže za mě je to úplně zbytečný předsudek. 🙂
@klar_tek Jo, to máš to samý, jako když hledáš e-shop s oblečením... Google ti ich vyhodí spoustu, ale většina je stejně jen čína, a to na první pohled ani nepoznáš 😀 Nemyslím, že by někdo riskoval nákup sanity z nějaký neověřený stránky. Přeci jen to nejsou zrovna levný věci.

@monniculik03 To jsou prosím pěkně krabice dvě 😀 V jedné je bidet, o kterém s manželem sníme už dlouho 😀 😀 😀 😀 Hahahahah... A ve druhé vlastně ani nevím, co všechno je, do košíku jsem si naházela různé koupelnové doplňky. No bylo jich tam celkem dost 😀 Jen jsem nakoukla, zkontrolovala, jestli přišlo všechno v pořádku a přišlo. Vybalím později, musela jsem utíkat do práce, protože už tak jsem měla zpoždění. 😀
@anezzzka36 máte zvláštní sny 😀 😀 A neuvažovali jste nad takovým wx s touto sprškou? Myslím jako 2v1. Doplňky myslíš jako co? Protože kromě dávkovače mýdla a věšáku na ručníky si nevybavím nic jiného 😀