Kolik stojí rekonstrukce koupelny v rodinném domě?
Ahoj holky, budem muset brzy zrekonstruovat koupelnu vcetne WC, ktere je zvlast. Komplet vcetne odpadnich trubek. Musime vsak na ni jeste nasetrit. A ja se ptam - kolik to tak v dnesni dobe zhruba stoji? Mame RD napojeny na domaci cisticku. Je realna cena treba 400 tis? Nebo vic? 😱
@monniculik03 No, to není 😀 Z e-shopu jsme kupovali v podstatě celou sanitu a našla jsem tam i nějaké doplňky, takže do košíku šly i takové drobnosti do koupelny. Jakože tam fakt najdeš úplně všechno, takže pro nás bylo nelogické hledat věci ještě v jiných obchodech.
@radi51cka Tohle taky takhle zvyknu nakupovat – kromě toho, co potřebuju, mi náhodou padne do oka i něco dalšího, ale vždy je to něco, co s tím souvisí a využiju to 😉
@monniculik03 Mně se to stává skoro vždycky, prostě jdu do obchodu pro dvě tři věci a domů si odnáším plnou tašku. 😂
@monniculik03 Tak samozřejmě jsem to myslela obecně, že to tak dělám 😀 U běžného zboží, ne u takových dražších položek.
@radi51cka To je super, že jsi byla spokojená s tím, jaké to bylo ve skutečnosti. Dlouho jsi čekala na dodání?

@radi51cka Přesně při takovýchto věcech, když je nějaký problém, se ukáže, jestli je ta firma spolehlivá, korektní a umí pomoct. Co sis objednávala? Pokud to není tajemství 🙂