icon

Kolik stojí rekonstrukce koupelny v rodinném domě?

18. čer 2023

Ahoj holky, budem muset brzy zrekonstruovat koupelnu vcetne WC, ktere je zvlast. Komplet vcetne odpadnich trubek. Musime vsak na ni jeste nasetrit. A ja se ptam - kolik to tak v dnesni dobe zhruba stoji? Mame RD napojeny na domaci cisticku. Je realna cena treba 400 tis? Nebo vic? 😱

Strana
z17
monniculik03
14. led 2026

@radi51cka Přesně při takovýchto věcech, když je nějaký problém, se ukáže, jestli je ta firma spolehlivá, korektní a umí pomoct. Co sis objednávala? Pokud to není tajemství 🙂

radi51cka
16. led 2026

@monniculik03 No, to není 😀 Z e-shopu jsme kupovali v podstatě celou sanitu a našla jsem tam i nějaké doplňky, takže do košíku šly i takové drobnosti do koupelny. Jakože tam fakt najdeš úplně všechno, takže pro nás bylo nelogické hledat věci ještě v jiných obchodech.

monniculik03
18. led 2026

@radi51cka Tohle taky takhle zvyknu nakupovat – kromě toho, co potřebuju, mi náhodou padne do oka i něco dalšího, ale vždy je to něco, co s tím souvisí a využiju to 😉

jari110
19. led 2026

@monniculik03 Mně se to stává skoro vždycky, prostě jdu do obchodu pro dvě tři věci a domů si odnáším plnou tašku. 😂

ditkla
19. led 2026

@radi51cka Co sis od nich naposledy kupovala z e-shopu? Dívala jsem se na ně a mají tam celkem zajímavý sortiment. Momentálně sháním kuchyňskou baterii. Ta moje už se vůbec nedá pohnout, nevím, co se stalo, ale nejde otáčet tím hrdlem.

radi51cka
20. led 2026

@ditkla Výš jsem psala, že jsme tady kupovali v podstatě skoro všechno do koupelny. A vůbec bych se nebála podívat se tam i na baterii do kuchyně. 🙂

monniculik03
20. led 2026

@jari110 Právě jsem si to představila, jak přijdeme do obchodu s koupelnovým vybavením a odcházíme s plnou dodávkou 😂
@radi51cka Jsi spokojená s údržbou jednotlivých věcí, které jste tam koupili, nebo bys je s odstupem času vyměnila za jiné materiály?

jari110
23. led 2026

@monniculik03 Tak samozřejmě jsem to myslela obecně, že to tak dělám 😀 U běžného zboží, ne u takových dražších položek.

ditkla
23. led 2026

@radi51cka A byla jsi spokojená s dodáním? Trochu se obávám, jestli budou produkty odpovídat obrázkům 🙂

radi51cka
26. led 2026

@ditkla Dodání bylo úplně v pohodě, všechno přišlo dobře zabalené a přesně podle fotky. Ani se mi nestalo, že by něco nesedělo nebo vypadalo jinak než na e-shopu. 😇

radi51cka
26. led 2026

@ditkla A k té kuchyňské baterii – pokud je to jen, že nejde otáčet hrdlem, možná jde jen o zanesený mechanismus nebo potřebuje trochu namazat. Ale pokud bys chtěla rovnou novou, na Sanitinu mají docela fajn výběr a není problém vybrat něco, co hezky ladí s kuchyní i na fotce.

monniculik03
26. led 2026

@radi51cka To je super, že jsi byla spokojená s tím, jaké to bylo ve skutečnosti. Dlouho jsi čekala na dodání?

afina
Včera v 05:40

@ditkla Tohle klidně mohlo být způsobené i vodním kamenem. 😉

vanessia7
Včera v 19:56

@radi51cka Jak to dělají v případě, že zboží není celé skladem? Stalo se ti to taky? Nebo se ta dodací lhůta nějak extrémně prodlužuje…

Strana
z17