Kolik stojí rekonstrukce koupelny v rodinném domě?
Ahoj holky, budem muset brzy zrekonstruovat koupelnu vcetne WC, ktere je zvlast. Komplet vcetne odpadnich trubek. Musime vsak na ni jeste nasetrit. A ja se ptam - kolik to tak v dnesni dobe zhruba stoji? Mame RD napojeny na domaci cisticku. Je realna cena treba 400 tis? Nebo vic? 😱
Je fakt hodně věcí, které obchody se sanitou nabízejí, a jsem za to vděčná, protože kdybych si měla vybírat jen z takovýchto modelů, bylo by to dost tragické 😀
Já to mám úplně stejně. Taky spíš hledám něco jednoduchého a nadčasového. Nechci nic, co je teď strašně designové, ale za pár let by to vypadalo divně. Radši něco čistého, univerzálního, co bude ladit skoro se vším. Přijde mi fajn, když člověk může časem vyměnit skříňku, zrcadlo nebo doplňky a pořád to bude vypadat dobře.
@eliss232 Docela jsi mi vnukla jeden nápad, udělat něco podobného jako překvapení, tedy že by naši sháněli baterii do kuchyně, a já bych jim koupila nějakou takovou. Docela by mě zajímala jejich reakce 😂
V případě, že budeme baterie v blízké budoucnosti měnit, což se zřejmě i stane, tak půjdeme rozhodně do chromu. Z hlediska praktičnosti je to asi to nejlepší, co se dá vybrat. Černé jsou sice hezké, ale ta údržba není nic moc, co si budeme nalhávat. 😀
Něco takového si představuju https://www.sanitino.cz/kielle-vega-umyvadlova-...

@ivona67 Specifické jako třeba něco takového? 😀