icon

Kolik stojí rekonstrukce koupelny v rodinném domě?

18. čer 2023

Ahoj holky, budem muset brzy zrekonstruovat koupelnu vcetne WC, ktere je zvlast. Komplet vcetne odpadnich trubek. Musime vsak na ni jeste nasetrit. A ja se ptam - kolik to tak v dnesni dobe zhruba stoji? Mame RD napojeny na domaci cisticku. Je realna cena treba 400 tis? Nebo vic? 😱

Strana
z19
jari110
1. dub 2026

@vanessia7 Kartáčovaná úprava je takový ten matný kov, není to zrcadlově lesklé jako klasický chrom, ale je jemně zdrsněný, takže na tom nejsou tolik vidět otisky prstů ani kapky vody. Já jsem to viděla u kamarádky v kuchyni a fakt to vypadalo dobře.

klar_tek
6. dub 2026

@anezzzka36 Tak jsem si to dobře myslela, že údržba bude katastrofa. Už jsem to někde viděla…

anezzzka36
8. dub 2026

No to si je potřeba pěkně dopředu promyslet, to je jasné. Tímhle podle mě nic nezkazíš a myslím, že to ani nevypadá vůbec špatně. 🙂

vanessia7
8. dub 2026

@jari110 Jaj, děkuji, to jsem nevěděla, že se to tak vůbec jmenuje.

eliss232
15. dub 2026

@anezzzka36 Tak tohle je důkaz, že i takový „obyčejný“ materiál může vypadat hezky. Teď chtějí všichni bronzové, zlaté, černé, nevím jaké, ale přitom podle mě je v jednoduchosti prostě krása. 😇

jari110
21. dub 2026

@eliss232 Ale hodně záleží, jak to zkombinuješ, neplatí to úplně vždy. Ne všechny materiály spolu vypadají dobře.

anezzzka36
23. dub 2026

@jari110 Tak já osobně si myslím, že na tohle nemusíš mít kdovíjaký cit, aby koupelna vypadala dobře. A vždycky se můžeš s někým poradit, takže podle mě to jde, není to tak složité. Ano, jsou materiály, které se nekombinují, ale to poznáš i na pohled, co k sobě neladí.😂

radi51cka
24. dub 2026

@anezzzka36 A vy jste se s někým radili ohledně koupelny?

stelica51
27. dub 2026

Já se přiznám, že jsem to nejdřív chtěla řešit úplně sama, ale pak jsem docela rychle narazila 🙈 Na fotkách všechno vypadá hezky, ale když to máš poskládat dohromady (obklady, baterie, nábytek…), tak už to tak jednoduché není.
Nakonec jsem si nechala aspoň trochu poradit, ne nějaký velký projekt, ale spíš konzultaci, a to mi dost pomohlo. Hlavně v tom, abych nekombinovala věci, co se mi líbí jednotlivě, ale spolu by nefungovaly. 🙏

vanessia7
27. dub 2026

@stelica51 Ale udělala jsi to nejlépe, jak to šlo, protože jinak by z toho mohla vzniknout dost komická směs neslučitelných věcí. Vždyť za to se přece nemusíš nějak stydět.

Strana
z19