Kolik stojí rekonstrukce koupelny v rodinném domě?
Ahoj holky, budem muset brzy zrekonstruovat koupelnu vcetne WC, ktere je zvlast. Komplet vcetne odpadnich trubek. Musime vsak na ni jeste nasetrit. A ja se ptam - kolik to tak v dnesni dobe zhruba stoji? Mame RD napojeny na domaci cisticku. Je realna cena treba 400 tis? Nebo vic? 😱
@ditkla No, mají jen e-shop, ale jak jsem již zmínila, zjistili jsme, že je to mnohem praktičtější. Sanitu jsme živě vidět nepotřebovali, a to, co najdeš na jejich stránce, reálně tak i vypadá, máme to odzkoušeno. Nebyl absolutně žádný problém a co se týče komunikace, tak také nemáme co vytknout, takže ani případné reklamace se vůbec nebojím. 🙂
No tak jak kde 150-500tis
@pampelina18 To je na tom fajn, že si umíš vybrat přesně podle tvého budgetu. Lze vybrat i hezké věci a zároveň jsou i levné. Také se mi nelíbila ta představa, že bych měla do toho investovat víc než je potřeba, když prostě nemusím 😀 Ale na druhé straně si myslím, že každý chce, aby ta jeho vysněná koupelna vypadala co nejlépe. 😇
@stelica51 my jsme si koupelnu dělali svépomocí a vyšla nás na 150tis. Firma nám tu samou koupelnu, se stejným zařízením, bourání, stavba, dlažba, materiál atd řekla, že udělá za 420tis, druhá řekla 310tis a třetí 545tis 😂
@stelica51 a pokud máš šikovného chlapa, tak ani nikdo nepozná zda to dělá firma nebo sám 🙂 u nás si každý myslí, že to dělala firma a že to muselo stát ranec
@tattiana9 Nevadilo ti, že jsi to předtím neviděla normálně na vlastní oči? Někdy mi toto chybí, když mám kupovat věci z netu. Jakože to, že mi přijde všechno domů a nemusím nikam běhat, to beru, to je velká výhoda. Ale do té koupelny třeba obklad, to když si prohlédneš osobně živě, tak je to asi lepší než jen na obrázky dívat, ne?
@pampelina18 To je pravda, jednoznačně se tím dají ušetřit nemalé peníze, ale každý to štěstí doma nemá 😀 Hold, smůla i pro mě 😀 Já můžu být ráda, že můj chlap umí vařit, ale za to tak, že se mu nevyrovnám ani já a dokonce ani moje tchyně ne 😀
@ditkla To je sice pravda, ale já to fakt nepotřebuji. 😀 Pro mě je podstatné to, že dobře vypadá, že se vejde do koupelny a vejdu se tam já 😀 Koupel si dopřeji tak jednou za měsíc, i to fakt jen na chvíli, nemusím to. U mě převládá opravdu ta sprcha. Tam dokážu strávit paradoxně velmi dlouhou dobu 😀
@radi51cka Tak to asi pan manžel nemá moc radost z těch účtů za vodu😀 Neoplatilo by se ti fakt pak víc napustit si tu vanu? 😀Ale zase je pravda že koupel nevyžíváš každý den, taky se raději rychle osprchuji a vybavené. Ale někdy jsou zas takové dny že sluchátka do uší a dejte mi všichni klid.

@tattiana9 oni fungují jen jako eshop, nebo mají někde i prodejny? není lepší si takové věci prohlédnout i normálně v prodejně a tak kupovat?