icon

Kolik stojí rekonstrukce koupelny v rodinném domě?

18. čer 2023

Ahoj holky, budem muset brzy zrekonstruovat koupelnu vcetne WC, ktere je zvlast. Komplet vcetne odpadnich trubek. Musime vsak na ni jeste nasetrit. A ja se ptam - kolik to tak v dnesni dobe zhruba stoji? Mame RD napojeny na domaci cisticku. Je realna cena treba 400 tis? Nebo vic? 😱

ditkla
13. čer 2024

@tattiana9 oni fungují jen jako eshop, nebo mají někde i prodejny? není lepší si takové věci prohlédnout i normálně v prodejně a tak kupovat?

tattiana9
17. čer 2024

@ditkla No, mají jen e-shop, ale jak jsem již zmínila, zjistili jsme, že je to mnohem praktičtější. Sanitu jsme živě vidět nepotřebovali, a to, co najdeš na jejich stránce, reálně tak i vypadá, máme to odzkoušeno. Nebyl absolutně žádný problém a co se týče komunikace, tak také nemáme co vytknout, takže ani případné reklamace se vůbec nebojím. 🙂

pampelina18
17. čer 2024

No tak jak kde 150-500tis

stelica51
19. čer 2024

@tattiana9 Také mě oslovilo nějaké to zařízení zde na této stránce a ceny jsou také fajn, jinde jsme našli například stejnou vanu za mnohem vyšší sumu.

stelica51
19. čer 2024

@pampelina18 To je na tom fajn, že si umíš vybrat přesně podle tvého budgetu. Lze vybrat i hezké věci a zároveň jsou i levné. Také se mi nelíbila ta představa, že bych měla do toho investovat víc než je potřeba, když prostě nemusím 😀 Ale na druhé straně si myslím, že každý chce, aby ta jeho vysněná koupelna vypadala co nejlépe. 😇

pampelina18
19. čer 2024

@stelica51 my jsme si koupelnu dělali svépomocí a vyšla nás na 150tis. Firma nám tu samou koupelnu, se stejným zařízením, bourání, stavba, dlažba, materiál atd řekla, že udělá za 420tis, druhá řekla 310tis a třetí 545tis 😂

pampelina18
19. čer 2024

@stelica51 a pokud máš šikovného chlapa, tak ani nikdo nepozná zda to dělá firma nebo sám 🙂 u nás si každý myslí, že to dělala firma a že to muselo stát ranec

klar_tek
19. čer 2024

@tattiana9 Nevadilo ti, že jsi to předtím neviděla normálně na vlastní oči? Někdy mi toto chybí, když mám kupovat věci z netu. Jakože to, že mi přijde všechno domů a nemusím nikam běhat, to beru, to je velká výhoda. Ale do té koupelny třeba obklad, to když si prohlédneš osobně živě, tak je to asi lepší než jen na obrázky dívat, ne?

tattiana9
20. čer 2024

@klar_tek Obklad, to ano, to beru. To jsem si musela prohlédnout osobně, to musíš vidět, to je jasné, ale u mě prostě vana a umyvadlo nebyly takové položky, které bych musela řešiť nějak víc, dala jsem na e-shop a na pozitivní recenze a vyplatilo se.

stelica51
21. čer 2024

@pampelina18 To je pravda, jednoznačně se tím dají ušetřit nemalé peníze, ale každý to štěstí doma nemá 😀 Hold, smůla i pro mě 😀 Já můžu být ráda, že můj chlap umí vařit, ale za to tak, že se mu nevyrovnám ani já a dokonce ani moje tchyně ne 😀

tattiana9
25. čer 2024

@stelica51 Tak vždy se přece umíš spolehnout na nějakou firmu nebo jednotlivce, co se vyzná a udělá to kvalitně. 🙂

anezzka3
25. čer 2024

@tattiana9 No tak já obvykle potřebuji vidět na živo co kupuji. Nebála ses že by ti to přišlo poškozené nebo jiné velikosti? Nebyl by pak problém s reklamací?

stelica51
26. čer 2024

@anezzka3 Tak já osobně bych se nebála. A mnoho lidí s tímto e-shopem zkušeností má, četla jsem spoustu pozitivních recenzí. Jsou prodejny, se kterými až tak dobré zkušenosti nejsou.

radi51cka
27. čer 2024

@stelica51
Mně stačí vědět, že je to kvalita a že nejsou potíže s dodáním či případným vrácením peněz. 🙂 Také si myslím, že při výběru sanity ti stačí prostě vidět foto 😀 Nevím, jak vy, ale já si na prodejně nezkouším, jak se mi bude ležet ve vaně 😀

ditkla
27. čer 2024

@radi51cka A proč ne? Jak osobně jsem to nezkoušela, ale vždyť když si můžeš vyzkoušet sedačku proč ne vanu 😀 Je to vtipná představa, ale alespoň se tak přesvědčíš jestli ti bude dobrá 😀

radi51cka
27. čer 2024

@ditkla To je sice pravda, ale já to fakt nepotřebuji. 😀 Pro mě je podstatné to, že dobře vypadá, že se vejde do koupelny a vejdu se tam já 😀 Koupel si dopřeji tak jednou za měsíc, i to fakt jen na chvíli, nemusím to. U mě převládá opravdu ta sprcha. Tam dokážu strávit paradoxně velmi dlouhou dobu 😀

ditkla
27. čer 2024

@radi51cka Tak to asi pan manžel nemá moc radost z těch účtů za vodu😀 Neoplatilo by se ti fakt pak víc napustit si tu vanu? 😀Ale zase je pravda že koupel nevyžíváš každý den, taky se raději rychle osprchuji a vybavené. Ale někdy jsou zas takové dny že sluchátka do uší a dejte mi všichni klid.

radi51cka
Autor odpověď smazal
radi51cka
27. čer 2024

@ditkla Ne, nedělám to často 😀 Ale tak chápeš, než si vybavíš všechny ty procedury od mytí vlasů až po holení, tak to chvilku trvá. 😀

ditkla
27. čer 2024

@radi51cka Ano tohle moc dobře znám. 🙈 Ale tak sejde se doma asi i ta vana, ve které se můžeš i osprchovat. Ale kámoška to pak řešila tak, že vyhodila celou vanu a dala si sprcháč – i se jí to snadněji myje. 😅

radi51cka
27. čer 2024

@ditkla Já nad tím přesně i uvažuji, protože si myslím, že ta vana by mi opravdu nechyběla 😀 To, co si myslí můj partner, se už trošičku odlišuje od mého názoru, ale tak možná najdeme nějaký kompromis 😀 Doufám 😀

stelica51
1. črc 2024

@radi51cka No ale tedy pokud to správně chápu, momentálně máte jen vanu, ve které se výhradně jen sprchuješ a zvažuješ, že se té vany zbavíš nadobro a budete mít jen sprchový kout? 😀

klar_tek
1. črc 2024

@tattiana9 to vážně? ale já tedy potřebuji vidět pomalu všechno co si jdu kupovat do domu. nedalo by mi to. nějak nevěřím těm internetovým eshopům.

stelica51
1. črc 2024

@klar_tek U mě taky sanita jako taková nehraje takovou roli. Máš prostě e-shop, kde máš dané rozměry, tvar, prostě všechno, celý potřebný popis, to není jako klasický nábytek, gauč bych takhle nekupovala, to je jasné 😀

klar_tek
1. črc 2024

@stelica51 a materiál jaký nejraději volíš?

stelica51
1. črc 2024

@klar_tek Materiál čeho? Vany? Hledali jsme zatím jen tak zběžně, ale shodli jsme se na smaltu jednoznačně.

klar_tek
1. črc 2024

@stelica51 tak celkově. neboť když chceme předělat celou koupelnu tak se poohlížím i po nějakém tom umyvadle. jednoznačně smalt? není to dost drahá záležitost?

anezzka3
2. črc 2024

@stelica51 recenze ale nejsou všechno. nemohou být nějak zmanipulovány? 😀 já se spíše držím na rady reálných lidí z mého okolí i když je pravda že když už fakt nevím zeptám se zde 😅

stelica51
3. črc 2024

@anezzka3 Já se neustále držím recenzí a neumíš si představit, kolikrát mě to už zachránilo 😀 Tady mi také už vícekrát ženky poradily, takže se z toho moc těším. Takový portál vůbec není na škodu. 😇 ❤

ditkla
3. črc 2024

@radi51cka A i máš konkrétně nějakou tedy vybranou hej? Myslím značku nebo materiál, že bys mě inspirovala něčím.

Strana