icon

Kolik stojí rekonstrukce koupelny v rodinném domě?

18. čer 2023

Ahoj holky, budem muset brzy zrekonstruovat koupelnu vcetne WC, ktere je zvlast. Komplet vcetne odpadnich trubek. Musime vsak na ni jeste nasetrit. A ja se ptam - kolik to tak v dnesni dobe zhruba stoji? Mame RD napojeny na domaci cisticku. Je realna cena treba 400 tis? Nebo vic? 😱

klar_tek
9. srp 2024

Říkám si o čem to tady mluvíte holky? A pak jsem i já klikla na ten odkaz. No jsem mile překvapena jak ta doba spěje vpřed. Ale to je takhle u všech věcí?

ditkla
15. srp 2024

@eliss232 aha bože no nejsem moc technickej typ 😀 Je to zajímaví, oni asi nemají prodejnu tak to tímhle spůsobem kompenzují že si to umí zákazník do detialu obhlédnout.

eliss232
19. srp 2024

@ditkla Přesně tak, podle toho, co jsem koukala, kamenné prodejny nemají, ale v tom já tedy nevidím žádný problém. Mně osobně to stačí vidět takhle, pokud by tam po dodání i nějaký problém byl, tak si myslím, že s reklamací problém nebude.

eliss232
19. srp 2024

@klar_tek A neviděla jsi stránku? 😀 U každého produktu to není, jen u vybraných. Ale tak já osobně jsem ráda, že si můžu takhle alespoň vanu prohlédnout, to je prostě základ. 😀

anezzka3
19. srp 2024

@stelica51 No to se mi na tom líbí 😀 Fakt obdivuji jak jde technika vepřed. Takže kdyby mi někdo teď namítal ne můj výběr tak mám dostatek argumentů 😀

jari110
20. srp 2024

Zajímal by mě váš názor na volně stojící vanu. Co si o tom myslíte? 🙂

klar_tek
21. srp 2024

@eliss232 No teď už ano 😀 Jako uvítala bych to například i při některých jiných věcech, ale mysím že i tohle je postačující 🙂 Celkem se mi líbí i ta "kapka inspirace" že tam mají hezky vyskládanou koupelnu z jejich produktů 🙂

anezzka3
22. srp 2024

@jari110 No nemyslím si že je to nějaká praktická věc. Spíš jsem za klasickou nebo rohovku. Taky jsem nad ní uvažovala, ale pak mě muž vyvedl z omylu.

jari110
22. srp 2024

@anezzka3 A vyvedl tě z omylu konkrétně jak? 😀

anezzka3
22. srp 2024

@jari110 Že bude všude okolo voda, no prostě že je z toho více práce jako úžitku.

jari110
22. srp 2024

@anezzka3 Mě taky napadlo, že je to spíše estetická záležitost, ale po té praktické stránce to asi úplně nebude bůhvíco. Líbí se mi to moc, ale pokud člověk asi nemá dostatek prostoru v té koupelně, tak to není nejlepší řešení.

anezzka3
22. srp 2024

@jari110 taky si myslím. Navyše ta baterie se asi musí dokoupit samostatne. Nejsem technický typ, ale mužovi se do toho moc nechtělo.

jari110
22. srp 2024

@anezzka3 Tak baterie je už skutečně jenom maličkost. Asi se fakt budu dívat po té klasice.
@klar_tek Ano, já furt koukám na různé inspirace, i na pinterestu neustále něco vyhledávám, baví mě to 😀 Ještěže to vymysleli, už mi vícekrát pomohl při rozhodování.

tattiana9
23. srp 2024

Jsou také samostatně stojící vany, které umíš umístit ke zdi.
Čili je to úplně na tobě, jakou zvolíš, podle toho, co se ti líbí. 😉 A možná tak trochu i podle ceny, ty jsou však zcela různé, závisí to samozřejmě i na značce.
Tohle je taky volně stojící vana ke zdi 😉

ditkla
23. srp 2024

@eliss232 a nevíš jakou formou to vyreklamují? protože někde je že vrátí peníze někde zase že vymění tovar za tovar. jako mě by se víc líbilo kdybyže mi to vyměnili za druhou ale stejnou věc. když jsem se už jednou rozhodla tak abych to nemusela měnit.

eliss232
26. srp 2024

@ditkla Pokud vím, tak je to na tobě, při reklamaci máš možnost výběru. Já jsem ale problém zatím žádný neměla, takže reálnou zkušenost s vrácením zboží nemám 😉

klar_tek
26. srp 2024

@eliss232 Tak to je fajn když máš možnost výběru. Někde to prostě není a to mě dokáže vytočit. Ale zas na druhé straně když je pořádné technické poradenství tak si myslím že člověk pak nemusí nic reklamovat 🙂

eliss232
27. srp 2024

@klar_tek Jo, našla jsem to i na stránce v reklamačním formuláři, tady je důkaz, že to tak skutečně je 😀

klar_tek
27. srp 2024

@eliss232 vau to je super. to asi vidím prvně takový výběr :D no tak to fakt cením. a ty máš skušenosti s tímhle eshopem tedy jo? co konkrétně od nich máš?

ditkla
28. srp 2024

@jari110 na pinterestu je toho až moc podle mě pak se v tom člověk perfektně zamotává a hlavně když pak má najít že z jakého obchodu je vana, z jaké skřínka, z jaké kobereček a tak dále a tak dále 🙈

anezzka3
2. zář 2024

@jari110 No v jednoduchosti je krása jak se říka :D Jen dát pozor aby to nebyl nějaký šmejd a neteklo to po pár použitích. S mužem jsme už koukali na značky jako Grohe nebo Kludi - jsou to němci a tam kvalita nesklame 🙂

eliss232
4. zář 2024

@klar_tek Mám. Zatím jsem objednala jenom baterie, ale jsou perfektní.

klar_tek
4. zář 2024

@eliss232 Nevím co může být sice špatného nebo perfektního na baterii, ale hlavně že ta skušenost tam je a tedy znáš celý postup objednávání 🙂 Tohle mi přijde takový segment že celkem dlouho i trvá když se vůbec rozhodneš.

anezzka3
12. zář 2024

@eliss232 Koukám že tam se dá objednat i něco do zahrádky nebo do kuchyně. Takže si objednávala baterie i do koupelny i do kuchyně? To se vyplatí celkem pak když tam najdeš takhle toho více. Jsem si myslela že je to čistě jenom na sanitu.

eliss232
16. zář 2024

@anezzka3 No, není, to mě na tomto e-shopu také zaujalo, tak jsme zkusili. Ano, baterie jsem kupovala i do kuchyně i do koupelny jedné značky, nechtěla jsem to zbytečně komplikovat. 😀

radi51cka
17. zář 2024

@eliss232 A jaké ste nakonec vybrali? Černé? Teď je to dost moderní, jak jsem si všimla 😀

ditkla
17. zář 2024

@radi51cka Já bych černou tedy osobně nechtěla. Podle mě je na tom všechno vidět víc, i co se prachu týče. Ale na druhé straně je to elegantní a dobře se k tomu kombinuje nábytek. Stejně jako k bílé.

klar_tek
18. zář 2024

@eliss232 A máš v pláně i něco jiného většího objednávat? Zajímalo by mě jak je to pak s dopravou při takových větších věcech.

eliss232
19. zář 2024

@radi51cka Ne, nekupovali jsme černé. Jako líbí se mi to, vypadá to elegantně, ale jelikož mně se líbí některé věci jen chvíli, obávám se, že bych měla zanedlouho potřebu je prostě vyměnit 😀 Tak proto jsme zvolili raději klasické. Ty neomrzí a myslím si, že i vydrží déle.

eliss232
19. zář 2024

@klar_tek Ano, sprchový kout jsme si zde také například vybrali. Jak myslíš s dopravou? Normálně mají kurýra na větší zásilky. Vlastně všechny, i ty menší vozí kurýr. 😀

Strana