Kolik stojí rekonstrukce koupelny v rodinném domě?
Ahoj holky, budem muset brzy zrekonstruovat koupelnu vcetne WC, ktere je zvlast. Komplet vcetne odpadnich trubek. Musime vsak na ni jeste nasetrit. A ja se ptam - kolik to tak v dnesni dobe zhruba stoji? Mame RD napojeny na domaci cisticku. Je realna cena treba 400 tis? Nebo vic? 😱
@ditkla Podle mě to komplikuješ akorát tak ty 😀 A o elektřině jsem nemluvila nic, funguje to elektronicky, máš to i na ovládání, je to naprosto bezpečné. Vždyť si zkus o tom něco přečíst a jsem si jistá, že tě to přesvědčí. 😀 Já se nesnažím nikomu nic vnucovat, ale tohle je jedna z těch věcí, které prostě mít doma chceš.
@eliss232 a nevíš dát nějaký typ? já zatím našla tady https://www.koupelny-online.cz/elektronicke-bid... celkem se mi pozdává to na dálkové ovládání 😀 i když mi to přijde jako nesmysl celkem 😅
@anezzka3 Pokud se nemýlím, tak je to česká značka a dost kvalitní. 🙂 Neznám nikoho, kdo by si na ní stěžoval. A na stránce mají i německé produkty, to taky není nejhorší, jelikož Němci si dávají na kvalitě záležet. 😉
Z Polska bych já osobně nekupovala, a taky ani nemáme zkušenost, takže touhle cestou za mě ne.
podle mne je taky dulezite pri vyberu sanity do koupelny zvazit vhodnost prostoru a nasledne i vhodnost zarizeni. mame pred sebou rekonstrukci koupelny tak jsem taky zvedava jak nam to cele dopadne.
@monniculik03 A taky je fajn se zaměřit i na rozměry, neboť to je zásadní, ať vybíráš cokoliv. prostě hlavně, aby ti to sedělo a zapadlo do prostoru. 🙂
@tattiana9 no to je pravda. lepší by byl pro mně nějaký plánovač neboť takhle běhám jenom s metrem a vyměřuji vše 😀
@monniculik03 Ale tak to je zase dost potřebný, bez toho se prostě neobejdeš. 😉 Takže dobře to děláš jak to děláš 😀 A tím, že koupelny jsou často malé místnosti, proto je důležité správně využít každý centimetr.
Příliš velké umyvadlo, vana nebo sprchový kout může způsobit, že prostor bude stísněný a nepraktický, a to si myslím, že nechce nikdo. 🙂
@tattiana9 tak ja bych chtela jit do takovych klasickych rozmeru. koupelnu mame ne prilis malou ani ne prilis velkou. no chtela by tam i sprchac i vanu 😅
@monniculik03 No tak to máte fajn, že máte tolik místa na obě 😀 Můžeš využívat podle nálady. Taky bych si někdy chtěla dopřát horkou koupel a někdy se prostě jen tak v rychlosti osprchovat a vana je na samotnou rychlou sprchu tak trochu nepraktická, co si budeme říkat. 😀
Tak to už je na tvých preferencích, pokud je v té koupelně dostatek místa, tak samozřejmě je lepší mít obojí 🙂
@numda11 Není to zas tak komplikované. 😝 Ale tak chápu, někomu to tak může připadat, jelikož existuje spousta typů, stylů a funkcí. To je také třeba zvážit, zda má mít ta batérie nějakou funkci, nebo vám stačí klasická. Jestli zvolíš možnost B, tak o to je to jednodušší, samozřejmě. 😀
@anezzzka36 jaké funkce může mít taková baterie? hlavně že z ní teče voda a teče odtud odkud má 😀

@anezzka3 Jasně, že nejsou všechny stejné, máš různé typy bidetů - klasické, elektronické, ale taky si můžeš pořídit i samotnou bidetovou spršku, jestli nechceš celý bidet.