icon

Kolik stojí zubař v Praze za výplň zubů?

14. pro 2023

Dobrý den, zajímalo by mne, kolik peněz vás stojí návštěva zubaře (Praha). Zubař mi dělal dvě výplně - jednu velkou a jednu střední fotokompozitem - cena 4550 Kč. Neupozornil mne předem na tak vysokou částku. Naštěstí si ji můžeme dovolit zaplatit, byť je to pro nás hodně. Ráda bych věděla, jak to funguje a stojí jinde. Moc děkuji.

Strana
z3
leiladelly
19. pro 2023

@kamimnichov Rozumím. Pak jedině sepsat léčebný plán v té náročnější variantě ( i když chápu, že zkomplikovat se může i jednoduchý kaz.. a je z toho RCT), a pokud by pak cena byla nižší, o to lépe pro pacienta. Ale je to složité. Každý selským rozumem uvažující člověk by měl akceptovat, že predikce ošetření není na 100% a víceošetření jdou k tíži pacienta (koho jiného...)

zekrt
20. pro 2023

@majaveja Ano, OPG i intraorální.

klaari
20. pro 2023

@blankaskubickem bacha na to, po orestupu k jine zubarce to bude darda. Nedejboze aby se dite zrovns prehouplo ores 18 let. To je pak na zalibu. U stare skoly vse leta v pkradku, zadny rentgen a po prechodu k jinemu zubari, rozoocet 116 000 czk. Vim ze uz zaliby probíhaji. Kalkulace dostavame dopredu.

ninive211
20. pro 2023

@klaari To je naprosto šílený!

chlapecektehu
20. pro 2023

Já jsem byla u zubařky minulý týden a za opravu 6tky jsem zaplatila 3500,- podotýkám že jsem měla půlku zubů vyvrtanýho. Celkově mě zuby vyšli už na nějakých 50 000,-

fatal_error
20. pro 2023

Ted pred cca mesicem jsem platila 1800 za vypadlou malickou plombu. Nenechavala jsem si to ani umrtvit, verila jsem doktorovi, ze to neni potreba a fakt nebylo.
Taky Praha.

Strana
z3