Podvod - 2222198699/6210

jakubfj
2. říj 2023

Kamarád přišel o peníze, když chtěl lístky na fotbal. Číslo účtu je 2222198699/6210 . Na fb se jmenuje jako Martin Arnosticek. Jméno se dá změnit vždycky, ale bankovní účet je trosku horsi změnit (novy se dá taky vždycky pořídit ze 😀). Tak snad někomu pomůže, když se bude snažit vyhledat tohle číslo. Je to podvod!!

katule1990
2. říj 2023

Zedej sem: https://podvodnabazaru.cz/
Plus bych zverejnila ve skupinach FB zamerenych na podvodniky a obepsala jeho pratele. Tady to moc dopad mit nebude. A samozrejme oznamit na policii.

lichozroutsudy
2. říj 2023

V životě by mě nenapadlo kupovat lístky na cokoliv od kohokoliv jiného než od oficiálního distributora. Maximálně dokážu připustit variantu osobního předání po společném ověření na pokladně distributora. Cokoliv jiného je risk, respektive spíš absolutní pitomost.

hankapiiisek
28. říj 2023

Promiň, ale celá ta konverzace je mimo.

sinicka
28. říj 2023

@lichozroutsudy jasně. Takže pán si zasloužil být podveden a okraden. A ženská co jde v minisukni přes park, si o to taky koleduje. Kdy už přestaneme z obětí dělat spolupachatele?
Spíš mi přijde jako absolutní pitomost podvádět někoho s českým účtem v dnešní době 😂

lichozroutsudy
28. říj 2023

@sinicka Ne, to nerikam. Rikam jen to, ze pokud je nekdo tak extremne neopatrny, tak se holt obcas stane. A uprimne, se znasilnenim to nelze srovnavat. Uz jen proto, ze tam jde o vynuceni sexu nasilim. Tady ten intelektualne plachy pan dal tomu cloveku sve penize dobrovolne. Nad cimz muzu akorat zasnout a rikat si, ze kdyz je blba hlava, trpi cele telo.
Ne, neni mi lito lidi, kteri dnes, kdyz se to probira ve verejnem prostoru horem-dolem, nekomu takovemu ci podobnemu daji sve penize.