icon

Pojištění pracovní neschopnosti u Allianz pojišťovny. Máte zkušenost?

sweetlion
9. srp 2019

Zdravím všechny, vím, že už tu to bylo, ale moc by mi pomohlo, kdyby se se mnou spojily dámy, které využily v minulosti pojistku pracovní neschopnosti (v případě rizikového těhotenství) u Allianz pojišťovny. Chtěla bych s nimi něco prokonzultovat. Velmi děkuji všem. Eva Grenová

radu98
•
9. srp 2019

Ahoj, co přesně tě zajímá?

krista25
•
9. srp 2019

Ahoj co potřebuješ vědět?

sweetlion
autor
•
9. srp 2019

Hledám dámy, kterým pojišťovna plnila (v minulosti) pojištění pracovní neschopnosti, na základě rizikového těhotenství. Chtěla jsem vědět, na základě čeho a jaké diagnozy plnění probíhalo, a protože vím, že jsou to citlivé údaje (a GDPR je všude kolem nás), nevím, jestli je vhodné řešit to takto online. Moc se v tom nevyznám. Je možné spojit se přes soukromou zprávu?

krista25
•
9. srp 2019

@sweetlion psala jsem ti zprávu

radu98
•
10. srp 2019

@sweetlion pokud máš pojištění pracovní neschopnosti, tak je jedno proč jsi na neschopence. Takže musí plnit tak jako tak.

mimi1004
•
10. srp 2019

@radu98 To není pravda. Jsou výluky (nemoci), na které se pojištění nevztahuje. Autorka by si měla důkladně prostudovat smlouvu. Rizikové těhotenství u většiny pojišťoven ve výluce je.

mimi1004
•
10. srp 2019
zuzita15
•
10. srp 2019

Je to tak, za rizikovy tehotenstvi sice platit bude, ale urcite ne pro pripad, kdy si zena necha napsat neschopenku jen tak, pak ma pojistovna pravo na vysetreni u revizniho lekare, ktery neobjektivni duvod snadno vyvrati....

sweetlion
autor
•
10. srp 2019

@mimi1004 v mých pojistných podmínkách rizikové těhotenství ve výlukách není ☹

tera193
•
31. bře 2023

@sweetlion jak to dopadlo prosím?