icon

Pracovali byste za čistou mzdu 18 000 Kč?

24. únor 2025

Cauky,pracovali by jste za 18t cisteho?

Strana
z2
ai30
1. bře 2025

Pokud bych nemela alternativu lepe placene prace, tak ano. Zaroven bych si ale aktivne zvysovala kvalifikaci, aby ta pozice nebyla ma konecna.

veronicka89
1. bře 2025

10km do zaměstnání za 2000 ?😀

Co to mo máš za auto 😆

@kamino už mě poslední dobou dohnalo takové to hraní si na šťastné rodinky a klienty si vybírám- to je masakr...to se tak často děje?

😅a ti nejhorší se. Hcou furt načancani fotit 😀 hl. Na vanoce .

To je masakr ...

pavcatko
1. bře 2025

Já za to pracuji,jsem AP ve škole, úvazek 0,75.Praci miluji...

mia5344
2. bře 2025

Asi pokud by nebyla jiná možnost tak ano... Nicméně bych pracovala na tom si zvýšit kvalifikaci a ten plat si v nejbližším časovém horizontu také zvýšila....

petrasipkova1
2. bře 2025

No ano, v moji situaci ano, nemam žádnou kvalifikaci, nic speciálního neumím, dvě děti věčně nemocné. Chtěla jsem si doplnit vzdělání další maturitu na pedagogické vzdělání a jít do školky, nebo AP, vychovatel v družině, ale ti mají méně peněz než já teď, tak vyčkávám. Přihlásila jsem se teď od března na angličtinu aby mi začal víc fungovat mozek. Teď pracuju od 8-14. Ale u tebe vyznívá důležitá věc- nemáš děti, proč tedy práce na zkrácený úvazek ? Je ta práce něco speciálního ? Nebo jsi v kraji kde práce tolik není ?

hkosakova1984
14. bře 2025

Strašně záleží na dalších okolnostech. Jestli jste dva, nebo jsi sama, na jaký je to úvazek, jaké máš měsíční výdaje... Já bych to třeba nezvládla. I když bydlím v baráku s rodiči, platím naší spotřebu energie, splácím auto, telefon, internet, dceři obědy ve škole, autobus... Musela bych započítat náklady na dojíždění. Na jídlo a ostatní potřeby by mi zbylo asi 3k a to je nereálné.

Strana
z2