icon

Pracovali byste za čistou mzdu 18 000 Kč?

24. únor 2025

Cauky,pracovali by jste za 18t cisteho?

Strana
z2
jitkaem
24. únor 2025

Spis by me zajimalo, odkud vis, ze budes mit 18tis cisteho. Vzdy se uvadi hruba mzda.

autor
24. únor 2025

@jitkaem 22t hrubeho za 6h denne

lv
24. únor 2025

Jasně, prachy nerostou na stromě a lepší než nic.

lv
24. únor 2025

Za 6h to jde

j.a.n.i
24. únor 2025

Ja ne, protože se svym vzdelanim a zkusenostmi dostanu vic.

j.a.n.i
24. únor 2025

@jitkaem Tak u sebe ji logicky znat může, když vi co uplanuje za odpocty.

andelka
24. únor 2025

Mám to podobné. 23 tis hrubého za 6h. Občas je víc,když jsou měsíční nebo pololetní odměny. Pracuju 7:45-13:45, mám to naproti školky, 10 minut od domu, takže... výhody převažují no. Na výdělek je u nás manžel.

kakba
24. únor 2025

Vydaje jsou jake? Mas na vic? O deti se staras sama nebo mas pomoc v rodine? Podle toho bych se rozhodovala.

drep
24. únor 2025

Ne, moje kvalifikace je hodnocená jinak. Kdybych kvalifikaci neměla, pak ano a velmi bych se snažila si nějakou kvalifikaci doplnit.

1pomnenka
24. únor 2025

Pokud bych nemusela dojíždět, chodila do práce pěšky, tak ano.

kakamila12
24. únor 2025

Nepracovala, nestačilo by mi to na moje výdaje. Líbilo by se mi mít zkrácený úvazek, ale finančně bych to neutáhla, proto pracuju déle a za víc 🙂

mollyweasley
24. únor 2025

@jitkaem Vždyť na to existují online kalkulačky, záležitost 30 sekund.

Pokud bych přišla o práci a v mém oboru hned nesehnala, pak ano, po dobu nezbytně nutnou bych za tyto peníze pracovala a hledala si během toho něco lepšího.

gruyerre
24. únor 2025

To je dost divná otázka. Nevíme, jaké máš vzdělání, co umíš a jestli máš i nějaké jiné možnosti zaměstnání. Pokud bych žádnou jinou práci sehnat nemohla, tak ano, pracovala bych za takovou mzdu. Co by mi zbývalo jiného, žebrat o dávky?

j.a.n.i
24. únor 2025

@mollyweasley Upřímně, to bych radeji brala podporu a nevěřím tomu, ze bych za 5 mesicu nenasla nic kloudného.

mishka87
24. únor 2025

Ve Středočeském kraji bych za takovou almužnu nepracovala. A vím, že i moje kolegyně na zkrácený úvazek mají více.

autor
24. únor 2025

@kakba deti nemam.Bydleni mam sve a dluhy nemam.
Mesicni vydaje za bydleni mam 4t.
Do zamestanani 10km,projela bych cca 2t.
Zarizeni mam.Auto mam zanovni.K tomu mam jeste duchod.Nejsem jeste ve starobnim.Jeste 10let...

autor
24. únor 2025

@drep rada bych,ale nevim jak na to...

macik84
24. únor 2025

Já za to pracuju, protože potřebují mít volné odpoledne kvůli dětem. Mivame teda i odměny, tak jsou měsíce, kdy beru víc třeba i o 10 tis.

mollyweasley
24. únor 2025

@j.a.n.i Ano, moje podpora by se vyplatila víc. Přesto nikdy nevíš.

zuzkasim
24. únor 2025

Jestli nemáš nic lepšího, tak proč ne? Píšeš, že to není tvůj jediný příjem, máš i nějaký důchod, takže asi i nějaké omezení. Jestli je to pohodová práce, která tě bude aspoň trochu bavit, slušný kolektiv... Nebo můžeš časem hledat něco lepšího, ale aspoň nebudeš mít díru v životopise.

mishka87
24. únor 2025

Informace o důchodu je docela podstatná. To pak mění situaci. Příště uveď všechny informace.

autor
24. únor 2025

@mishka87 uplne jsem na to zapomela.I kdyz to neni nejak zavratna castka

janule0123
24. únor 2025

Nepracovala … protože vím, že by to byla práce pod mou kvalifikaci a nebyl by problém sehnat lépe placenou práci a peníze by nám chyběli v rozpočtu … Pokud bych měla něco “navíc” - vzdálenost, zkráceny úvazek, práce co mě baví a nechybělo by to v rozpočtu, pripdne bych nic lepšího nemela .. proc ne 🙃za me je to otazka tak mozna pro zajímavost … kazdy ty podmínky a možnosti mame jine ..

rayasisu
24. únor 2025

To by záleželo na více okolnostech. Dělala jsem i za 11tisic měsíčně, ale vyhovovalo mi to skrz hlídání dětí a taky jsem věděla, že to je jen na pár měsíců a pak se vracím na svou pozici před mateřskou. Mohla jsem si vybrat, buď budu zadarmo doma a nebo si vydělám aspoň těch 11 tisíc.

kamino
24. únor 2025

Pracuji za o něco vyšší částku, ale dělám to proto, že mě ta práce baví, naplňuje a vidím v ní smysl. Každopádně musím k tomu podnikat, abych se dostala na slušnější peníze. Je to smutné, ale je to tak... práci ve škole mám jako koníček a focení, které mě už nenaplňuje (už mě poslední dobou dohnalo takové to hraní si na šťastné rodinky a klienty si vybírám) mě stejně dál živí.

megi89
25. únor 2025

Já pracuji za trošku méně, ale dělám na 5hodin a mám práci před barákem. Cca 100m. Dělám od 8-13h. Kdybych dojizdela, tak bych se dívala po něčem jiném.

pavicka
26. únor 2025

Ja zatim pracuji na DPP za max 11500Kc cisteho
A to proto, ze je to home office a ze me to opravdu bavi
Manzel s tim zatim souhlasi, mame tak pokryte hlidani nemocneho ditete, moje nemoci
Muzu pracovat casove, jak mi to vyjde
Vse doma tak nejak stiham - uklid, nakupy, vareni, do skoly, ze skoly, krouzky, ukoly
To je ta velka vyhoda
Co budu delat pak dal a za kolik, tak to zatim nevim

antanyela
27. únor 2025

Já jsem za tuhle mzdu pracovala, ale byl to poloviční úvazek a k tomu jsem měla ještě jednu práci. Záleží hodně na okolnostech - jiná práce není? Je blízko bydliště? Někdy není na škodu se na rok dva "zaseknout" v práci, která není snová, ale když vám převažují krátkodobé výhody, tak proč ne.

veruuu_kubesovic
27. únor 2025

Ano, pracuji za tolik, jako AP na 30h týdně, po zkušebce bude mít víc.
Mě to vyhovuje, zvládám u práce studovat i VŠ + teda manžel má plat mnohem vyšší, ale když nemáme prarodiče, kteří by mohli syna vyzvednout ze školky, tak se to jinak, než zkráceným úvazkem u mě vyřešit nedá...

fouskovi
1. bře 2025

Pracuju za o trochu míň na 6,5 hodiny je to takový kompromis než budou děti větší a můžou fungovat sami teď je musím ráno vozit na půl sedmou do školy a školky a pak jdu do práce bohužel tady na tyhle úvazky tady moc možností není

Strana
z2