Jestli máte děti tak bych fakt doporučila projet si vybranou lokalitu normálně ve všední den a ideálně ráno 😅 my jsme se na jeden byt byli podívat v neděli, všude klid, minimum aut, nádhera...pak jsme tam přijeli v pondělí a najednou úplně jiný svět :D U dalšího výběru už jsem si hlídala školku, školu, doktora, hřiště i to jak dlouho pojedu MHD. Nakonec máme byt od FINEP a třeba interiér nebo barvu kuchyně bych dneska řešila až jako jednu z posledních věcí. S dvěma dětma je pro mě stokrát důležitější, že nemusím dělat taxikáře od rána do večera 😄
Měli jsme loni se synem úplně stejný problém.Bylo to hrozně náročné a zkoušela jsem všechno možné, protože si to neustále strhával a já už byla zoufalá. Nakonec se nám to ale naštěstí povedlo prolomit – koupili jsme synovi látkovy okluzor s pěkným chlapeckým motivem od Aleš Žejdl a když si synek vybral vzor sám, tak ho pak už nesundával.
Jako já určitě ne...za 18 000 Kč čistého se dnes podle mě při těch cenách a běžných výdajích žije fakt těžko. Sama jsem si tím ale prošla – taky jsem kdysi pracovala za málo peněz a počítala každou korunu jako slobodná mamka... Pak jsem se rozhodla podnikat jako OSVČ-externí účetní. Dneska si práci organizuju sama a upřímně bych neměnila. Hodně mi v tom pomáhá systém od Money ERP protože mi šetří spoustu času s doklady a automatizací. Za mě bylo rozhodnutí jít na OSVČ jedno z nejlepších, co jsem udělala.
@anonym_autor Já mám 40tku na krku 🙂 a momentálně používám přírodní kosmetiku z https://www.belter.cz/. Jsem s ní moc spokojená, teď jsem si na dovču objednala od nich taky opalovací kosmetiku a za mě je taky super 🙂
@anonym_autor Ach jo, úplně mě zamrazilo, když jsem si to přečetla, a je mi to hrozně líto, protože já jsem zažila něco hodně podobného :(. Když můj manžel nasekal tajné dluhy, úplně se mi zhroutil svět a já vůbec nevěděla, co dál. V tom nejhorším zoufalství mi ale kamarádka poradila právni pomoc Finanční lev. Pomohli mi prověřit všechny ty nebankovní smlouvy, našli v nich nezákonné úroky a vytáhli nás z nejhoršího, takže se nám konečně zase volně dýchá.
@anonym_autor Ja jsem z navratu do prace po rodicovske mela snad vetsi strach nez z porodu. 😀 Uz nekdy behem materske jsem si uvedomila, ze se do puvodni prace vracet nechci, tak jsem si udelala kurz ucetni. I tak jsem mela hrozny respekt, jestli po trech letech vsechno zvladnu a jestli nebudu uplne ztracena. Nastoupila jsem jako pomocna ucetni a nastesti mi vysli vstric i s home officem, takze ten prechod nebyl tak narocny. Hodne mi pomohlo i to, ze jsme pracovali ve Veme. Docela rychle jsem si na ni zvykla, vsechno je tam prehledne a nemusela jsem porad resit, jestli nekde neprehlednu nejakou legislativni zmenu, protoze se system prubezne aktualizuje. Dneska uz jsem v praci druhym rokem a zpetne vidim, ze jsem se bala uplne zbytecne. Prvni tydny byly narocne, ale pak si vsechno sedlo a clovek zase ziska jistotu.
@anonym_autor
Ja jsem z navratu do prace po rodicovske mela snad vetsi strach nez z porodu. 😀 Uz nekdy behem materske jsem si uvedomila, ze se do puvodni prace vracet nechci, tak jsem si udelala kurz ucetni. I tak jsem mela hrozny respekt, jestli po trech letech vsechno zvladnu a jestli nebudu uplne ztracena. Nastoupila jsem jako pomocna ucetni a nastesti mi vysli vstric i s home officem, takze ten prechod nebyl tak narocny. Hodne mi pomohlo i to, ze jsme pracovali ve Veme. Docela rychle jsem si na ni zvykla, vsechno je tam prehledne a nemusela jsem porad resit, jestli nekde neprehlednu nejakou legislativni zmenu, protoze se system prubezne aktualizuje. Dneska uz jsem v praci druhym rokem a zpetne vidim, ze jsem se bala uplne zbytecne. Prvni tydny byly narocne, ale pak si vsechno sedlo a clovek zase ziska jistotu.
Nedávno jsme doma také měnili sedací soupravu a musím říct, že to bylo vážně těžké rozhodování. Chtěli jsme něco, co bude dobře vypadat, ale zároveň bude praktické pro běžný život. Nakonec jsme se rozhodli pro rozkládací sedačku https://www.relax-postele.cz/sedacky-do-l/sedaci-souprava-isabella-monolith-37/ a jsme neskutečně spokojení. Pravidelně k nám chodí návštěvy a díky tomu, že je rozkládací, je to naprosto super řešení, když u nás chtějí přespat. Je pohodlná, prostorná a návštěvy si přespaní moc pochvalují.