Pracovali byste za čistou mzdu 18 000 Kč?
Cauky,pracovali by jste za 18t cisteho?
10km do zaměstnání za 2000 ?😀
Co to mo máš za auto 😆
@kamino už mě poslední dobou dohnalo takové to hraní si na šťastné rodinky a klienty si vybírám- to je masakr...to se tak často děje?
😅a ti nejhorší se. Hcou furt načancani fotit 😀 hl. Na vanoce .
To je masakr ...
Já za to pracuji,jsem AP ve škole, úvazek 0,75.Praci miluji...
Asi pokud by nebyla jiná možnost tak ano... Nicméně bych pracovala na tom si zvýšit kvalifikaci a ten plat si v nejbližším časovém horizontu také zvýšila....
No ano, v moji situaci ano, nemam žádnou kvalifikaci, nic speciálního neumím, dvě děti věčně nemocné. Chtěla jsem si doplnit vzdělání další maturitu na pedagogické vzdělání a jít do školky, nebo AP, vychovatel v družině, ale ti mají méně peněz než já teď, tak vyčkávám. Přihlásila jsem se teď od března na angličtinu aby mi začal víc fungovat mozek. Teď pracuju od 8-14. Ale u tebe vyznívá důležitá věc- nemáš děti, proč tedy práce na zkrácený úvazek ? Je ta práce něco speciálního ? Nebo jsi v kraji kde práce tolik není ?
Strašně záleží na dalších okolnostech. Jestli jste dva, nebo jsi sama, na jaký je to úvazek, jaké máš měsíční výdaje... Já bych to třeba nezvládla. I když bydlím v baráku s rodiči, platím naší spotřebu energie, splácím auto, telefon, internet, dceři obědy ve škole, autobus... Musela bych započítat náklady na dojíždění. Na jídlo a ostatní potřeby by mi zbylo asi 3k a to je nereálné.

Pokud bych nemela alternativu lepe placene prace, tak ano. Zaroven bych si ale aktivne zvysovala kvalifikaci, aby ta pozice nebyla ma konecna.