Refinancování úvěru u Equa bank

lani1
13. říj 2017

Mate nekdo zkusenost,ze se vyplati refinancovat uver?Kdyz zadam ty kalkulacky na netu,tak mi snad peijde co mam skoro stejny.tak bych ocenila tip?Mozna jen blbe pocitam.diky

katie87
13. říj 2017

Každý institut má něco. Třeba chytíš lepší úrok, ale pořád je to úvěr. Hlavně jim jde o to nalákat nové klienty a přetáhnout je od konkurence. Samozřejmě musíš splnit podmínky pro refinanc. Takže pokud si nezaměstnaná, na mateřské nebo jen nebude tvůj příjem dostačující, máš stejně smůlu 🙂.

janawaes
13. říj 2017

Chlap refinancoval pujcku co mel u KB a presel s nim k Air bank a je velice spokojeny 🙂, Mimoradnou splatku si da kdy chce a to jen klikne na pocitaci, nemusi letet do banky, dostal mnohem lepsi urok nez mel. Uvidis sleduj banky nebo se zajdi zeptat. Ale nechod do hodne bank, protoze pokazde kdyz tam prijdes a oni si te projedou systemem, tak se ti snizuje bonita, tak si vyber treba jen dve banky.

swetlusska
15. říj 2017

my si všechno spočítali doma sami, refinacovali a i s pokutou "za předčasné splacení" pro tu minulou banku se nám prostě vyplatilo jít jinam. Důležitý je jak úrok, tak hlavně způsob jakým ty splátky umořují dluh, tzn. aby to nebyl překlenovací úvěr a podobný pochybnosti....Pak je dobrý dát fixaci na kratší dobu, aby se zas dalo např. po 5 letech s úvěrem něco dělat..

janka_kr22
19. říj 2017
Uživatel janka_kr22 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od janka_kr22.

Ahoj, nám se refinancování u Equa bank právě vyplatilo. Asi záleží na podmínkách, které máš původně..

yelowangel
19. říj 2017

Taky jsem šla od Home Creditu k Air Bank a nemůžu si to vynachválit. Neměla jsem teda úvěr ale kreditku a nebyli jsme schopní ji pomalu začít doplácet, šílený úroky, prostě nekonečnost. Když jsem tam přešla dostala jsem navíc 10 000 (jako že mě nabídla že můžu mít půjčku od nich navíc a sloučí se mě to) a pořád jsem o 1 800 měsíčně níž než u Home Creditu. Můžu kdykoliv poslat mimořádnou splátku přes internet, nebo celou doplatit hned a bez pokut za předčasný splacení. Každej měsíc si peníze strhávají z jejich účtu kterej mám nastavenej tak aby byl jenom na splácení bez poplatků (za kartu, za pojištění, za vedení účtu..) Všechno záleží na tom jaký úroky máte, jak velký úvěr a na kolik let, já mám splátky rozvrženy na maximum tj. 10 let s tím že když budu splácet každý měsíc, 6 splátek (měsíců) mě prominou.

marketst
27. říj 2017

Já myslím, že to spíš chce prostě zkusit vyjednat a třeba i na více místech a pak se rozhodnout u koho budeš refinancovat. Nenapsala jsi nám u jaké jsi banky? Nějaké tipy najdeš tady: https://edufi.cz/am/clanky/kouzlo-refinancovani...

katarad
Odpověď byla odstraněná
Zobraz