Rychlá půjčka. Máte zkušenost?

zgarba
30. lis 2014

Zdravím, máte zkušenosti s nebankovními půjčkami? Jaký je váš názor na ně? Jedni jsou jejich zastánci pro rychlost a jednoduchost vyřízení, druhý je mají za lichváře pro jejich úrok. Tak nějak nevím, co si o tom mám myslet. Děkuji za pomoc. 🙂

lv
1. pro 2014

zastánci mohou být jen ti, kteří se tím živí, maji provize atd. Nebo lidé, kteří obecně mají dost peněz a když potřebují "honem" peníze, pujčí si a částku pak vyplatí /i když ti si raději půjčí taky u známých/ ..největší peklo je to pro lidi s menšími příjmy, vyhazovat mraky peněz za úroky, poplatky, dluhové pasti, rychlé exekuce..

jakoubka
1. pro 2014

já jsem obchodní zástupce u jedné společnosti ...a půjčka se nedává jen, tak každýmu. Žadatel musí doložit příjmy, výdaje....musíme spočítat, aby jim vyšlo na normlaání žití. Novým klientům se začátku davají nižší půjčky.
Půjčujeme od 5- 50.000,-Kč

editah222
1. pro 2014

Ja sama jsem velky odpurce techto pujcek. Jako mzdova ucetni jsem uz mockrat videla kam se az muze zadluzeny dostat. Clovek si nejdriv pujci par tisic, ty celkem v pohode splati a tak se odhodla pujcit si vic. Pak nema na splatky a jde si na ne pujcit do dalsi spolecnosti a uz je to v... Vite kde. Netvrdim, ze tak dopadnou vsichni!! Ale kdyz ma clovek stabilni prijem a je bez dluhu tak mu pujci banka, takze financni spolecnosti pujcuji rizikove skupine lidi. Za vrchol blbosti povazuji pujcku na vanocni darky nebo dovolenou. Vanoce jdou udelat krasne i bez hromady darku a dovolena se klidne muze travit doma.

ilonkaseda
1. pro 2014

@zgarba Vyhni se tomu,chvilku si možná pomůžeš,ale z dlouhodobého hlediska tě to může dostat až na dno...může a nemusí, ale problémy budou určitě větší než máš nyní

brunetka11
1. pro 2014

Osobně neznám nikoho, kdo by byl zastáncem nebankovních půjček.
Uchylují se k nim lidé v průšvihu a ti už prostě jen lepí jeden malér za druhým.
A přijde mi dost amorální, aby sis tu naháněl/a další zákazníky.

anulilinkaaa
1. pro 2014

Já bych určitě do půjček od nebankovních subjektů nešla. Člověk možná vidí to, že peníze dostane ihned, ale to nemusí být tak pravda. Většina těchto společností si bonitu svého klienta ověřuje v registru dlužníků, člověk musí doložit příjmy (např. ve společnosti Cetelem).
Takové půčky jsou hlavně začarovaný kruh. Člověk si půjčí poprvé, zvládne to splatit, pak si půjčí větší částku, tu taky zvládne nějak splatit a pak zase více, až to jednou nebude moct splatit. Začnou skákat sankční poplatky za nevčasné splacení, někoho napadne vzít si kontokorent aby to zalepil, splatí jednu půjčku, ale dluží zase jiné instituci (bance) a může to skončit až exekucí. S takovými společnosti si není dobré zahrávat. Znám pár takových případů, co si chtěli půjčit jen na dárky na Vánoce a jsou zadluženi až po uši.

punky
1. pro 2014

my meli od cetelemu pac kdyz jsem se stehovali tak jsem zjistili ze nam v byte splesnivel veskerej nabytek ja byla na matersky a opravdu se výše pujcky pocita s platu pracujiciho me by ji urco nedali takze to na sebe bral pritel.uroky jsou sileny doufam ze uz si nikdy nebudeme muset nic takoveho brat ale diky tomu ze nam ji dali jsme mohli poridit vybaveni do bytu pac to malo co jsme meli nasporeno nestacilo.takze za me ma to svoje pro a proti.nikdy bych si nebrala pujcku na dovolenou nebo na vanocni darky to je blbost nejvetsi.

sulemina
1. pro 2014

samozřejmě je to lichva největšího kalibru, jen málokomu se podaří do toho nespadnout, má kolegyně si kvůli jeddé téhle půjčce život tak zkazila, že nemůže ani jít do důchodu, nesplatila by to

kija
1. pro 2014

Zastánce žádné neznám. Znám jen ty, co si půjčky podobného typu nikdy nevzali a jsou proti nim, a pak pár těch, co si je vzali a všichni pořád splácí a ještě dlouho budou a mlátí se do hlavy, co je to kdysi napadlo.

adel812
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
simonakadlecova87
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
leilinkaa
7. pro 2015

Nevím půjčovat si na dárky je dle me blbost, to samé dovolene😊 a osobně bych si od těchto lidi nic nepůjčila..

simonakadlecova87
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
justyna732421
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
myjusiatko
15. pro 2015

@justyna732421 Nepujčovala bych si, budeš pak v začarovanym kruhu.

matylin
26. led 2016
Uživatel matylin je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od matylin.

@zgarba Nebakovní půjčky beru jako takové nutné zlo. Někdy prostě jiná možnost není. Měla jsem jednu od providentu to se celkem dalo a pak ještě od Půjčky podnikatelům, tam byli taky v pohodě.

garky
29. led 2016
Uživatel garky je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od garky.

@matylin Mám podobnou zkušenost. Ty nebankovní půjčky nejsou bůh ví co, ale někdy prostě člověk nic nenanadělá. S těmi podnikatelskými pujčami jsem měla taky dobrou zkušenost

saruskas
11. črc 2016

Tak pokud bych nemusela, určitě bych do nebankovní půjčky nešla. Ale bohužel nebylo zbytí, a tak jsem si půjčila u TC Domov. Teď už mám splaceno, ale když jsem potřebovala, půjčili mi okamžutě, tuším do 24 hodin.

jananerova
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
renemay
26. led 2019

Já mám s nebankovní pujckou ty nejlepší zkušenosti.Uz 2x jsem potřebovala půjčit a sjednání pujcky bylo velice rychle a bez problemu.Lidé lidem.