Úrazové a životní pojištění pro rodinu. Jak to máte vy?

llucineckas
26. říj 2023

Ahoj, zajímá mě, jestli máte sjednané úrazové a životní pojištění pro celou rodinu? Jsme 2 dospelí, 2 děti (4,6) a máme to vyčísleno na 3 tisíce měsíčně, což se mi zdá hodně..jak to máte vy?

lv
26. říj 2023

2tis, 3 dospělé osoby a dvě děti. Záleží na parametrech, které v nabídce máš, jaké plnění atp.

dandaa
26. říj 2023

Jelikož máme vysoké závazky tak máme i vysoké částky na pojištění. Platíme celkem za všechny pojištění kolem 5tis měsíčně. Nemít hypotéky, tak platíme málo.

fyii
26. říj 2023

@llucineckas to takhle vubec nejde rict. Cim bude castka nizsi, tim mensi castky a sluzby budes mit pojistene..porovnavat jablka s hruskama a jeste od souseda ti moc nepomuze. Zkus radsi financniho poradce, ktery muze srovnat ruzne produkty a sluzby bank.. tajy zalezi jake mate treba vy rezervy pri vypadku prijmu, jske zavazky- hypo , dluhy apod., co chces vubec pojistit..

martt
27. říj 2023

@llucineckas Je to hodně individuální. Záleží, jak vysoké plnění je ve smlouvě , co všechno pojistka zahrnuje. A také u dospělých osob záleží na povolání. My za 2 dospělí a 2 děti platíme zhruba 3500 tis., ale s manželem podle tabulek jsme riziková skupina dvě kvůli zaměstnání. Tím pádem máme o trochu dražší pojistky.

zuza_123
Odpověď byla odstraněná
Zobraz