icon

Uzavírali jste miminkům pojištění - úrazovky? Kde?

luckakaja
21. kvě 2014

Ahoj maminky,chci se zeptat jestli jste svym ditkam uzavirali nejaka pojisteni-urazovky apod. ,popř.kde.
A ma to vubec smysl pro mala mimča?

killi
21. kvě 2014

@luckakaja první dcera je pojištěná od doby co začala chodit. Druhou jsme připojistili v naší pojistce 😉

soleilll
21. kvě 2014

@luckakaja Každá pojišťovna má svý specifika a jiný podmínky, některé nepojistí děti mladší 1 roku. Podle mojí poradkyně nemá smysl pojišťovat úrazy, dokud dítě nechodí a i pak pečlivě vybírat rizika, abys zbytečně neplatila víc než je nutný. (Životní pojištění je něco úplně jiného, bavíme se o úrazovém.) Nejlíp se obrať na někoho, kdo se v oboru pohybuje, ať ti poradí v rámci žitovního stylu vaší rodiny.

pivonka2
25. kvě 2014

Teď to taky řešíme. Manžel má Kooperativu, náš poradce nám udělal variantu přidat ji k němu, ale když tam vidím, že třeba v jejích 11 letech jedna část pojištění zanikne, tak se mi to fakt nezdá....Co máte kdo konkrétně a jaké pojistné částky? Hledala jsem na netu nějaké srovnávače, ale nikde nic...

vyskocjana
27. kvě 2014

já jsem pár srovnávačů našla a že mi to dalo zabrat 😉 , nikde totiž skoro žádný nejsou. Jde asi o to, že to pojišťovny nechtějí, protože mi češi s zpravidla rozhodujeme dle ceny a ta asi není tím správným měřítkem. Jsou asi 3 porovnávače, teda ty jsem našla. Jenže si na všech prostě nespočítáš to co chceš ty. Nakonec jsem to uzavřela přes pojištění hravě, kde jsem si sama zjistila cenu celé smlouvy a pak jen při podpisu doladila co tam má být a co ne. Pro děti je prý jedna z nejlepších na více rizik spořitelna, ale záleží co chceš ty konkrétně.

mmlenka
28. kvě 2014

Na nějaké drobné úrazy je pojištění dětí myslím úplně zbytečné. Když si dítě zlomí ruku - tak ano, bude to smutné, bude ho to bolet, ale získané peníze mu nijak nepomůžou. A vám nejspíš taky ne - sádru dostane zdarma a jaké další náklady by s tím mohly být - tak možná spotřebovaný benzín za cestu navíc, ale na to snad máte i bez pojišťovny. Takovéto úrazy mají dle mého smysl jen pro pracující, kdy by jim takový úraz zabránil pracovat a tím pádem vydělávat. Stejně tak je k ničemu pojišťovat dítě na smrt - když budu drsná, tak s jeho smrtí ušetříte.
Jediné co tak má smysl pojišťovat jsou trvalé následky - tam se výdaje na péči o postižené dítě mohou slušně vyšplhat a plnění pojišťovny může pomoct.

jaydeep
2. čer 2014

Máme flexinu, a jsem s ní naprosto spokojená!

nasekuratko
2. čer 2014

my máme pojistku od spořitelny a jsem spokojená. A není pravda, že se to vyplatí jen pro děti, co chodí. Kamošce malá spadla ze sedačky, když se teprve naučila lézt a zvedat se, skončili na pozorování v nemocnici a dostali za to dost slušné peníze. Takže dle mého se to vyplatí. To stejné i s tou sádrou. Není proplacená sádra nebo nafta, ale prostě úraz jako takový a nejsou to zanedbané částky.
Ale určitě bych to řešila přes nějakého poradce, který porovná nabídky od více pojišťoven atd. a dle toho si vyberete 😉

evulda
Odpověď byla odstraněná