icon

Svěření dítěte do péče. Mám u soudu šanci uspět?

neznamaosoba123
6. čer 2023

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli mám nějakou šanci uspět u soudu.
Když synovi byl rok byl svěřen do péče otce po domluvě.
Teď je synovy skoro 5 let a nemá povinnou školní docházku ani praktického lékaře. O syna se stará jeho babička a otec na něj kasle ten zná jen diskotéky a kamarády.
Já souhlasila se svěřením jelikož psychicky jsem ze všeho byla špatná a vím,že bych výchovu nezvládla.
Jelikož o všech těchto nových informací mě informoval ospod hned jsem podala návrh na svěření do péče.
Neměla jsem ani tušení co se děje jelikož my syna zakazují vídat.
Teď mám dalšího syna 1 rok a vše máme v pořádku syn má vlastní pokoj plno hraček a všeho dost
Děkuji moc za odpovědi

Strana
z8
lichozroutsudy
6. čer 2023

@neznamaosoba123 Mozna se na to vyprdni uplne, prptpze tvuj oristup k synovi je naprosto dechberouci. V negativním slova smyslu. Ty jsi ta, co ho mela chranit a zajistit mu dobre prostredi pro vyvoj, kdyz uz sis vybrala jako otce uplneho idiota. Ne, misto toho jsi mu tam syna nechala 4 roky a ted se divis. Ja mam chut te fakt nacutnout. Protpze jsi to uplne podelala a ted to chces narychlo zachranovat. Ne, ty ses na syna vykaslala, upletla sis sviste s dalsim amantem a ted, kdyz te kontaktovaly urady, to najednou resis. Fakt na pest.

neznamaosoba123
autor
6. čer 2023

@lichozroutsudy takové dementní komentáře jako píšeš ty jsou jen k smíchu🤣🤣🫣bez se radši vycpat

journals
6. čer 2023

Chlapečka je mi moc líto 😢 pravděpodobně ho váš nezájem poznamená na celý život 😢
Nemáš svému ex co vyčítat, 4 roky jsi se o dítě moc nezajímala a ono si to bohužel ponese v sobě.
Trošku se uklidni a pak se jdi poradit na ospod co dál. A asi by bylo fajn si pokorně přiznat, že jsi to prostě fakt pos…la, protože mámu má to dítě jen jednu. Bohužel, asi oba rodiče za moc nestojí 😕

lichozroutsudy
6. čer 2023

@neznamaosoba123 Bože můj, ty jsi fakt úplně pitomá. Chudák dítě. Otec idiot, matka kráva. Že jste raději nechráli mariáš.

veruuu_kubesovic
6. čer 2023

@neznamaosoba123 a to víš všechno odkud? Když ses na něj vykašlala? Pokud mu je 5let, povinnou předškolní docházku má až teď od zářía oediatru urcite taky má, paní nejchytřejší...
A když tak všechno víš, coby "prý" jeho maminka tak proč ses o něj teda líp nepostarala??? Nechat dítě u táty, vykašlat se na něj to jsi byla hrdinka a teď coby máma dalšího dítěte budeš pouštět rozumy???

veruuu_kubesovic
6. čer 2023

@neznamaosoba123 táta stoji za houby, zato máma asi nebude nejostřejsí tužkou v penále, viď? Po 4letech sis vzpomněla, že máš dítě...ejhle to byl šok...4roky tě nezajímalo, ale najednou víš všechno nejlíp 😂😂😂

bartunci2012
7. čer 2023

Asi budu jediná tady, která tě pochopí. Zažila jsem si před lety to samé. Napiš SZ. Tady se odpovědi ani pochopení nedočkáš.

mata2hari
7. čer 2023

Já třeba i dokážu pochopit, že se tenkrát něco podělalo, všechno bylo špatně, dopadlo to, jak to dopadlo… ale co nedokážu pochopit, je Tvůj přístup! Neřeklas nám skoro nic, jen po všech agresivně startuješ a urážíš. Buď chceš radu a tak si nasyp na hlavu popel, protože jsi ty roky fakt nezvládla a na syna jsi víceméně kašlala a nebo běž trollit někam jinam! Jestli jsi i ve skutečnosti takhle výbušná a vznětlivá, začni s tím pracovat, jinak se Ti bude s úřady a soudy hodně těžko komunikovat.

martt
7. čer 2023

Mne na tom příběhu nesedí pár věcí. A to zejména to , že píšeš, že synovi je skoro 5 let a nemá předškolní docházku. Takže jestli to dobře chápu tak 5 mu teprve bude tím pádem povinnou předškolní docházku bude mít až od září. Takže na jakém základě tě OSPOD vyrozuměl? Kvůli školce to pravděpodobně nebude. Pokud chceš soud vyhrát, tak je potřeba se na to zejména připravit psychicky hlavně i kvůli tomu , že jsi nebyla schopna se o syna starat kvůli psychickým problémům což si myslím, že se timhle otec bude u soudu " obhajovat". Dobre by bylo si vzít právníka. A možná před tím než bude soud bych navštívila psychologa, aby ti pomohl zvládnout emoce a rozebral tu situaci. Protoze podle tvých reakci , psychicky vyrovnaná nejsi což by mohl byt u soudu velký problém. Na víc předpokládám, že soud bude asi chtít psychologický posudek jestli jsi schopna se postarat o dítě.

mata2hari
7. čer 2023

@bartunci2012 odpovědi by se dozajista dočkala, kdyby tady všechny jen neurážela..

neznamaosoba123
autor
7. čer 2023

@lichozroutsudy a ty taky nejsi úplně chytrá jak vidím

neznamaosoba123
autor
7. čer 2023

@martt ona od září ale což znamená že v květnu ho měl do školky přihlásit nebo si myslíte že v září tam přijde bez přihlášky a nechá ho ve školce? Kdyby to nebyl problém nepozval by si mě ospod .. chcete být chytrá ale nejde vám to

neznamaosoba123
autor
7. čer 2023

@mata2hari já chtěla jen radu ne 100 urážek jaká jsem matka atd.. to si nechte od cesty

neznamaosoba123
autor
Odpověď byla odstraněná
lichozroutsudy
7. čer 2023

@neznamaosoba123 To ty těžko můžeš posoudit.

bartunci2012
7. čer 2023

@mata2hari Brání se, to je logické. Čekala, jednoznačnou odpověď na otázku, ale namísto toho se dočkala jen urážek, že je kráva.

lichozroutsudy
7. čer 2023

@bartunci2012 No ale ona je. Když se vykašle na svého syna a nechá ho žít v naprosto otřesných podmínkách... Tak co jí říci? Kdyby se neozvaly úřady, neřešila by to další roky. Máma má dítě chránit, ne ho nechat v průšvihu.

neznamaosoba123
autor
7. čer 2023

@lichozroutsudy ja asi těžko ano ale ospod by se v tom asi nerýpal jen tak... nebo ty mas asi na to školy že jsi tak chytrá bože

lichozroutsudy
7. čer 2023

@neznamaosoba123 Mám. Jsem.

bartunci2012
7. čer 2023

@lichozroutsudy Tohle nejde odsoudit na jednu dobrou. Nevime cely pribeh. Chtela jen vedet, jestli ma sanci uspet u soudu. Pokud OSPOD uvedomil maminku, ze je kloucek v ohrozeni, tak sanci ma. To staci. Proc odsuzovat?

lichozroutsudy
7. čer 2023

@bartunci2012 Třeba proto, že NECHALA 4 roky dítě v OHROŽENÍ?

neznamaosoba123
autor
7. čer 2023

@lichozroutsudy kdyz mate školy atd a jste chytrá ženská společenský postavena tak by jste si na profilovku nedala fotku s pivem to svědčí o všem

lichozroutsudy
7. čer 2023

@neznamaosoba123 Hah. Klidně ještě pokračuj, mám teď chvíli času. Můžeš zkoušet střílet, nicméně mě fakt netrefíš. 😀

alexovka
7. čer 2023

Takže tě OSPOD zkontaktoval, protože otec zapomněl, že se školka řeší už v květnu…kdyby tohle řešil můj ex, dozajista by na to zapomněl taky, tohle neví a neřešil by.

Jak tedy probíhali tvoje návštěvy u syna? Má k tobě vztah?

neznamaosoba123
autor
7. čer 2023

@alexovka samozřejmě že má ke ke vztah.. když sním jdu ven když mi to povolí... na babičku ani na tatínka si nevzpomene a strašně má rád svého brasku vždy nechtěl aby jsme šly domu od něj

veruuu_kubesovic
7. čer 2023

@neznamaosoba123
bez vriskat někde jinde jooo🤣🤣🤣

neznamaosoba123
autor
7. čer 2023

@lichozroutsudy nikdo tady nechce nikoho střílet ty skopova hlavo ale radši si zamet před vlastník prahem a pak piš ostatním...

neznamaosoba123
autor
7. čer 2023

@veruuu_kubesovic bez zpět odkud si vylezla ale asi nohami napřed

lichozroutsudy
7. čer 2023

@neznamaosoba123 Provedeno. Stále si stojím za tím, že jsi strašně hloupá.

neznamaosoba123
autor
7. čer 2023

@lichozroutsudy drž hubu a už vypadni

Strana
z8