Svěření dítěte do péče. Mám u soudu šanci uspět?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli mám nějakou šanci uspět u soudu.
Když synovi byl rok byl svěřen do péče otce po domluvě.
Teď je synovy skoro 5 let a nemá povinnou školní docházku ani praktického lékaře. O syna se stará jeho babička a otec na něj kasle ten zná jen diskotéky a kamarády.
Já souhlasila se svěřením jelikož psychicky jsem ze všeho byla špatná a vím,že bych výchovu nezvládla.
Jelikož o všech těchto nových informací mě informoval ospod hned jsem podala návrh na svěření do péče.
Neměla jsem ani tušení co se děje jelikož my syna zakazují vídat.
Teď mám dalšího syna 1 rok a vše máme v pořádku syn má vlastní pokoj plno hraček a všeho dost
Děkuji moc za odpovědi
@ai30 Já se narozdíl od zakladatelky o svoje dítě starám na 100%
@klokanka31 tak se jdi starat ty 100% centni matko
@neznamaosoba123 doufám že tohle vše je vymyšlené a jen si tady s nás utahuješ.Protoze jinak by mi bylo opravdu dítěte co má takovou matku líto.
@neznamaosoba123
honila ale svojemu novemu amantovi misto toho,abys premyslela jak se postarat o sve dite.
@bara88 mě je líto tebe že si tady musíš honit své ego
@zelenaesmolda taky bys chtěla někomu honit cooo🤣🤣🤣🤣🤣
@neznamaosoba123
Ja to nemam zapotrebi.O sve dite se staram.
@zelenaesmolda dobrý tak už nepiš a jdi se starat čau
@neznamaosoba123
Uz mam postarano.A budit ji fakt kvuli tobe nebudu.
A nejlepsi recept na to,aby ti nikdo nepsal je smaznout tuhle diskuzi a rovnou cely profil.
@zelenaesmolda Hele, drz uz konecne klapacku, vzdyt se to neda vydrzet. Ty nemas komu nakazovat, at si neco smaze. jestli tu ma nekdo neco mazat, tak jsi to jedine ty.
@ai30
Tak to pust kdyz se to neda vydrzet 😂
@zelenaesmolda Asi neví že večer děti už spinkají. Taky mě poslala ať se jdu starat ale po 20. mi už malá spí 🤷♀️
@klokanka31
Tak jak to muze vedet kdyz se o sve deti nestara...
Me pobavil jeji koment na Baru88,ze si na ni honi ego.Jako by mela zapotrebi si honit ego na takove hlupani.
Teda dneska je to tady opravdu žumpa. Člověk, který ví, že udělal chybu, se ji snaží napravit (!!!!!) a dostane takovou sodu. Ty vole, supermatky, proberte se, to jestli jste nebo nejste supermatky posoudí jednou vaše děti, ne vy teď a tady. Děti jsou velmi plastické, což mimo jiné říkají psychologové, ten kluk to pořád může zvládnout. Čemu pomůžete, že tu budete urážet matku, která si uvědomila, že chce své dítě zpět? Moje tchyně taky nechala starší dceru prarodičům a rozhodně není špatná matka, protože o manžela se starala výborně. Prostě byly okolnosti, že to nešlo, mít dceru u sebe. Manželka mýho otce taky nechala své děti jejich otci a dnes se obětavě všem stará o vnoučata. Prostě těch faktorů je tam hodně. Mmch Lichožrouta nepovažuji za matku roku, to rozhodně ne, je vznětlivá, zlá a agresivní, běda s ní nesouhlasit!!! Myslím, že skrývá mnohé problémy, které dobře maskuje švédštinou. Smolda do všech rýpe, je tím známá.
@smajlinka
A bude to o tchyni tvrdit i ta jeji dcera,ze je dobra matka?
@zelenaesmolda Překvapivě mají dobrý vztah
@zelenaesmolda Ono totiž nic není jen bílé nebo černé, jsou matky, které děti neopustí a přitom je dokonce týrají samy. Ale mají je u sebe, takže podle tvých měřítek - pořád dobrý?
@smajlinka
Tak to je dobre.
Myslim,ze tady vetsine nejde ani tak o to,ze to dite nechala u sveho ex.Nekdy se to proste stane a pro dite je to lepsi.Co tady vetsine z nas vadi je,ze ho nechala v prostredi,kde mu neni dobre,nestarala se a misto toho,aby si zajistila jak syna ziskat zpet tak si udelala dalsi dite s novym amantem.
A jeji hlaska,ze se nebude s rodinou hadat kdyz jde o styk s nim,tak to proste zadna normalni matka z pusy nevypusti.
@smajlinka Takže tobě se zdá normální teda svoje dítě jentak někomu dát jako by to byl kus hadru? Člověk může udělat dost chyb, ale vzdát se svého dítěte není jentak nějaká chyba proboha. Ano, uvědomila si že chce zpět své dítě (na popud ospodu). Normální člověk chce mít svoje dítě u sebe pořád. Ne jen když se mu to zrovna hodí.
@zelenaesmolda Pokud je ale dítěti líp jinde než u matky, pak by si ta matka měla sáhnout do svědomí a nejlíp ještě jako bezdětná přemýšlet jestli děti opravdu chce. Sakra tohle není normální, já nesnáším i lidi co odloží psa, a tady se v klidu odloží dítě a je to OK, že se prostě stalo? Chce se mi 🤮
@klokanka31
A vis co je sranda?Ze kdyby tady napsala,ze se takhle chova jeji ex tak dostane ten chlap nehorazny ceres,ze je strasna svine co se nestara o dite.
Ja nerikam,ze se nikdo nemuze dostat do problemu a docasne dite byt treba u prarodicu nebo u otce.Stavaji se ruzne veci.Ale to,ze se na syna vyprdla,nevidala se s nim protoze se nebude hadat a poridila si dalsi decko,tak to je moc.
@zelenaesmolda Zase mi ale neříkej, že inteligentní, slušně žijící člověk se může dostat do takové situace kdy dítě musí být jinde. A máš pravdu, jak by šlo o chlapa, byl by to největší sr*č.
@klokanka31
Staci prijit o praci,vazne onemocnet.
Neni zase takovy problem skoncit ve sra….
Spis pak zalezi jak to clovek resi.Autorka misto boje o syna zalozila novou rodinu.
@zelenaesmolda
@klokanka31 mě teda víc než zakladatelka začínáte fascinovat vy dvě - to fakt nemáte nic lepšího na práci? Vždyť tady jedete totéž dokola v kuse už třetí den 😳
@suzanna123 řekla bych, že je to asi baví 🤣hlavně takový jako jsou tadyty "super" mami jsou ty nejhorší.

@bara88 honila si kačenu🤣🤣🤣🤣to jsou otázky tohle