Bude seriál Láska klepe na dveře na Prima Love?
Holky koukáte někdo? Já jsem úplně závislá 😁👏🏼
Jen mě docela zajima, série 1. vyšla rok 2020 a druhá série (13 dílu) 2021 myslíte, ze to vše bude na prima love?
Diky
@adepickova Přesně!😔❤️🥳😂
A je to na prehrajto.cz v češtině?
@nikishkaaaa Nee s titulky, zaplat pan bůh, ten dabing je teda otřes 😡
@adepickova DOKOUKÁNO CELÉ 🥳 nádhera! Asi budu koukat teď na prima love😂😂😂😂😂
Taky jsem koukala na prima love😁😁😁
Začala jsem taky koukat, koukám na Prima Love ted jsou dokoukala díl 121 kde se Eda dozvěděla ze má Sharkan nádor ale další díl uz se nezmiňuje jak to dopadlo a teď koukám na díl 122 a Eda uz tam má dítě kde uz je velké ale není tam jak ho porodila ani nic. A nevím jestli to bude v dalších dolech to je asi blbost
@sarka735989164 Koukni, bude to tam 🙂 vše na sebe navazuje 🙂
Takže tam pak bude ukázána Eda s bříškem?
A když se tenhle díl jmenuje myslím shledáni po letech tak v dalších dílech bude ukázáno co se vše stalo za ta léta ? Jako třeba jak byla Eda těhotná jak porodila atd.?
@sarka735989164 Ano přesně tak, všechno tam bude. Proč, co a jak.. jen koukej, je to krásný. I když mi přijde, že první série byla dojemnější, toto je taky moc hezké 💕
Děkuji 😊
Jestli mate rádi zamilované seriály tak doporučuji ještě Bridgertonovi taky moc pěkné.
@sarka735989164 Kouknu, zda mě to zaujme..děkuji 💕 mě nebaví jak je to moc dlouhý a prostě mě to musí chytit od začátku.. sen cal kapimi a erkenci kus jsou jediný seriály, který jsem zvládla koukat od začátku až do konce, zbytky jsem třeba po 5 dílech vypla🤣 ale to sen cal kapimi to je jediný seriál u kterého jsem strašně brecela snad skoro ob díl!🤣
Nebo ještě Emily in Paris
@sarka735989164 Jestli chceš tak koukni na tohle, aby jsi viděla na co se těšit. Já když to viděla jsem řvala jak malá holka, nesnasim dabing, tak jsem koukala v turečtině
https://www.youtube.com/watch?v=b3g9xo5gImEProsím kolik je dílů? 😉
@millik vůbec nevím na kolik to rozdělí 😔
@sarka735989164 Tak co viděla jsi?🙂
Dámy, chci se zeptat, viděla jsem teď nějaké video, které chápu má být asi pokračování Láska klepe na dveře? Eda tam umře. Nevíte o tom něco?
@nikishkaaaa tyyyjoo to mi jsou novinky 😲😲snd bude nějaké pokračování
@nikishkaaaa To tedy vůbec nevím 😦
Ona hrála v jiných seriálech ale ne Edu, takže to mohlo být na něco jiného
Ale hral tam i Sarkan, zkusim poslat odkaz na youtube. Čast zaberu jsou z Laska klepe na dvere, ale cast ne
Koukněte od 1:03 dál...
@adepickova
@adepickova bohužel jedině bez Edy :(
https://www.youtube.com/watch?v=El0qUZ-foGQ@nikishkaaaa vypadá to zajímavě 🙈
@nikishkaaaa Tohle jsou dva odlišné seriály, jen je spojili ;)
A v tom druhem hraji stejni herci? :O
Co je to prosím za serial víte?
@nikishkaaaa Nee, jen to tak udělali

Většinou ty první díly/série jsou lepší 😁