Dávají se učitelům dárky na konci roku?
Holky, dcera je prvním rokem ve škole a mě by zajímalo,zda dáváte učitelům dárek na konci roku?za nás se nosila jen kytka, že....Ale ted na mě začínají furt vyskakovat dárky pro učitelé a já nevím zda něco pořídit...nechci aby vypadala, že podlézá a zároveň nechci,aby ji to nebylo líto,kdyby ostatní nesli(ona je v těchto ohledech, taková litostivejsi).
@enoli 😂😂😂😂 a já jsem právník a princezna z Wall street 😂😂
@pampelina18 moje mamka byla učitelka, většina rodiny taky učila/ učí, já učím a ne, nevyhazujeme. Po dvou letech mám zatim schované všechny obrázky, všechny dárečky co mi dali. Super jsou praktické nebo jedlé dárky,ty se opravdu nemají proč vyhodit. Květiny samozřejmě ano, když zvadnou. Ale do té doby zdobí a dělají radost.
@pampelina18 ty lžeš, kdežto my ne. V tom je ten rozdíl.
@pampelina18 syn chodí do třídy se synem učitelky, byli jsme u nich na návštěvě. A opravdu nic nevyhazuje. Má ráda andělíčky. Děti to vědí. Andělíčky má všude, pověšené, vystavené.
Tolik k vaší popelnici.
My dávali přívěšek na klíče a i po roce jsem ho u učitelky viděla. Takže vaše myšlení je jiné. V pořádku každý jsem nějaký a věříme v něco jiného. A když člověk něco vidí, druhý to vidět nemusí nebo spíš nechce.
Vy třeba nedávejte NIC je to vaše vizitka. Ale nechtěla bych být vaším dítětem a jediným dítětem co nic nedonese
Jako..po 40 letech mamka už mnoho věcí nemá, samozřejmě. Ale to se děje i s jinými drobnostmi, ani od svých dětí si nenechávám navždy všechno. Podléhá to zubu času. Ale že by se všechno vyhazovalo hned po odchodu ze školy je fakt ptákovina.
@andelka jojo jasný 😂😂 tak pak nezapomeňte dát dárky všem prodavačkám, popelarum, autobusakum atd. 🙂 my takovou ptakovinu podporovat nebudem a jak zjišťujeme z okolí tak to podporují no.... Vlez do prdelky 😂
@pampelina18 Hele, ty si asi v práci připadáš hodně nedoceněná, viď? Že tě tak rozčiluje, když má někdo potřebu poděkovat někomu jinému za dobře odvedenou práci.
@mourovatakocka přesně to mě napadlo, že @pampelina18 není v práci oceněná, možná nemá pozitivní zpětnou vazbu a možná je jen v osobním životě nespokojená a toto je její obrana..
@pampelina18 prodavačka, autobusák ani popelář se mi x hodin denně nestarají o to nejcennější co mám. Nemám k nim takový vztah já ani děti. Kdežto k učitelům ano.
@pampelina18 ptákoviny tady píšeš ty. Vždyť míč dávat nemusíš, nikdo te k tomu nenuti. Ale to co tady predvadis, svědčí jen a pouze o tvém charakteru a inteligenci. A tvoje sociální bublina je přinejmenším hodně zvláštní.
@pampelina18 jo a ještě si prosím vždy, když tvoje děti pojedou na školní výlet, vzpomeň má to, že za tuto činnost není učitel placen a tyto hodiny strávené tím, že se staral o zabavu a bezpečí tvých děti, si třeba musí nahradit suplovanim jiných hodin...to určitě řidič autobusu a prodavačka dělají také....
@enoli ale je placen 😂 nikdo nechodí do práce zadarmo 😂
@pampelina18 jak kde. Tahle činnost prostě není prima činnost a nezapočítává se do odpracovaných hodin. Soudný ředitel to neřeší, ale řada ředitelů toho využívá, aby nemuseli zaplatit suplovane hodiny. Což je i v dnešní době, kdy nám skrtli peníze pochopitelné. A ukaž mi práci, kde se zadarmo starat o děti a jsi jednou nohou v "kriminale"....protože u dětí nikdy nevíš, co se může stát..
Je vidět, že o školství víš pouze to, že odvedes deti do školy a zase si je vyzvednes. Dal už nic.

@pampelina18 moje mamka byla učitelka, moje babička byla učitelka, já jsem učitelka a vcelku logicky znám hodně učitelek a asistentek. Rozhodně podstatně více než ty. Nikdy jsem žádnou kytku nevyhodila ani nikdo koho znám znadnou kytku ani dárek nevyhodil. Takže přestaň projektovat svoje nesmyslné představy a vydávat je za obecnou pravdu....