Jak vybrat hodinky s GPS pro druháka?
Dotaz. Holky prosím o radu. Jaké hodinky nejlépe s GPS a nouzovým voláním koupit do 2 třídy (po prázdninach bude chodit domu sama).?
Jeden úsek jde přes dost frekventovanou silnici.
Nevyznám se chytrých hodinkách, mobil moc dávat nechci, hodinky by byly praktičtější.
@vapi32 Já jsem takhle nadávala před dvěma dny, když mi na mobilu vyskočilo, že se zase něco chce aktualizovat. Manžel to hned rychle uklidňoval, abych nebyla zase dramatická, že oni vědí proč a načo to dělají. Tak jsem se uklidnila, alespoň navenek, ale ještě jsem si i tak musela trochu zanadávat. Ale u hodinek si myslím, že to zase tak často není.
@vapi32 Ano, bylo by to využitelné, jenže někdy děti takové dárky moc nemusí. Daroval to někdo z vás, aniž by si to dítě přálo jako dárek? A jaká byla reakce? Protože kdyby se jí to nelíbilo, byl by to vlastně dárek hlavně pro sestru, aby se mohla ujistit, že je v bezpečí, když s ní není.
@klar_tek No jasně, že opravují a vylepšují. Ale víš, že to nevyužiješ ty, ještě neznamená, že to nevyužije nikdo 😉 Můj muž je takový, že když na čemkoli vyjde aktualizace, hned to musí všechno zkontrolovat a vyzkoušet... Ono to má svou cílovou skupinu. Ale myslím, že tohle není to nejdůležitější, co by se mělo řešit u hodinek.
@vapi32 Takže kdybych měla na ruce hodinky, tak se mi telefon nevybije, nebo jak? Vždyť by se mi taky odpojily, jakmile by se telefon vybíjel, ne? Nebo se mýlím? Pokud jsem se dívala po internetu, tak klidně si můžeš koupit dětské hodinky, dnes už totiž vyrábějí pro děti v podstatě designové zmenšeniny těch dospěláckých.
@ditkla Jen aby to byly dostatečně zmenšené. Některé dětské hodinky mi totiž připadají stejně velké jako ty pro dospělé, a jak to pak vypadá na té malé tenké ruce? A že je to pro dítě navíc nepraktické, to je další věc. Ale abych neházela všechny hodinky do jednoho pytle, Tiny od Carneo jsou právě takové menší, takže nevypadají komicky, když je dítě nosí.
@vanessia7 Že ano? A přitom existují i takové možnosti, aby to bylo úplně normální a přirozené. Myslím ty hodinky. K taškám nevím, jestli se mám vyjadřovat, protože někdy ty malé děti jsou opravdu úplně ubohé. Když to vidím, ta taška se všemi učebnicemi a knihami musí vážit víc než ony.

@vanessia7 Ono není nadarmo, že dělají ty aktualizace. Já si taky říkám, k čemu to zase je. Ale pak, když to už mám a používá se to, tak si člověk rychle uvědomí 😀