Jakou krabičku na svačiny pro prvňáčka vybrat?
Ahojte, prosím poradíte jakou krabičku pořídit na svačiny do první třídy?
Máme tento https://www.alza.cz/b-box-svacinovy-box-stredni... od druhého pololetí a dcera ho miluje. Svačiny dělám větší, vydrží, nemačkají se... Sama si ho vybrala a má ho moc ráda-a mě se do něj taky chystají sváči dobře 🙂
Je trochu těžší, ale nemyslím, ze to je na škodu-aspoň je robustní a drží...
Také doporučuji B box střední
B.B.box je super
Nerezový z DMka s dvěma přihrádkami. ☺️
děti mají tento - Herlitz Box na svačinu
např. zde - https://sevt.cz/herlitz-box-na-svacinu-modry?ut...
bez vady již 4 roky u syna, mnoho barev. Líbí se mi že je hodně placatý, vejde se do aktovky i do menší kapsy, 2 přihrádky na dostatečnou svačinu.
děti mají tento - Herlitz Box na svačinu
např. zde - https://sevt.cz/herlitz-box-na-svacinu-modry?ut...
bez vady již 4 roky u syna, mnoho barev. Líbí se mi že je hodně placatý, vejde se do aktovky i do menší kapsy, 2 přihrádky na dostatečnou svačinu.
@petrinda Vejde se do toho i rohlík? Není moc placatý?
Máme box ze Zdravé sváči, krásně se myje, dovnitř se dá podle potřeby přidat jeden nebo dva rozdělovače, které rozdělí prostor.
B.box, syn má tedy ten největší, ale oni mají školu do čtyř každý den, tak tam měl jídlo i na odpoledne. A hlavní výhoda je, že se tam jídlo nekazí - připravujeme svačinu večer a třeba nakrájené jablko není zažloutlé nebo okoralé.
Krabicka na svacinu za petikilo? 🫣🫣🫣🫣
B.box, syn má tedy ten největší, ale oni mají školu do čtyř každý den, tak tam měl jídlo i na odpoledne. A hlavní výhoda je, že se tam jídlo nekazí - připravujeme svačinu večer a třeba nakrájené jablko není zažloutlé nebo okoralé.
@westie Tak to je super, syn má hodně rád jablka a právě nakrájené... Dá se nějaká přepážka i vyndat? Rozmýšlímn nad středním, nebude veliké do první třídy? Je to dobře spratné do aktovky?
@westie Tak to je super, syn má hodně rád jablka a právě nakrájené... Dá se nějaká přepážka i vyndat? Rozmýšlímn nad středním, nebude veliké do první třídy? Je to dobře spratné do aktovky?
@molu18 Vyndat jde ta, která je na fotkách barevná.
Syn má tu velkou a do aktovky jde perfektně.
Já na svoje svačiny do práce nosím tu střední a občas lituju, že nemám tu větší😁🙈
Máme doma ty krabičky už dva roky,ta synova je téměř každý pracovní den v provozu a pořád je jako nová. Dají se k tomuto dokoupit náhradní díly, syn si jednou utrhnul svou blbostí madlo a nebyl problém koupit náhradní.
A super je, že to zvládá myčku, pořád to dobře drží, nedeformuje se to.
Doporučuji tu, která má uvnitř nějaký oddělovník na zeleninu, ovoce nebo sušenku :+)
Krabicka na svacinu za petikilo? 🫣🫣🫣🫣
@hanka_12345 otázka potřeb, priorit, možnosti...ano, je to hodně peněz, ale pokud je šance , že díky funkčnosti, velikosti a designu vydrží několik let, tak pokud třeba někdo kupuje levnější obrázkové krabičky dle věku a přání , které jsou k dostání v řetězcích, a za školní docházku jich vystřídá několik, tak se na tu cenu dostane také. Pár těchto jednodušších jsme podostávali dárkem a šly dělat radost dál ( špatně mytelne, loupající se obrazek...)
Budu kupovat také b.box, má už 2 roky i láhev na pití a je pořád jako nová. Máme sice doma asi 5 svačinových krabiček, co syn různě získal (v tombole, ve školce atd.), ale nic moc kvalita to fakt není.
No, nasi se vybodli na svacinove boxy asi tak ve druhé až ve treti třídě...
@hanka_12345 otázka potřeb, priorit, možnosti...ano, je to hodně peněz, ale pokud je šance , že díky funkčnosti, velikosti a designu vydrží několik let, tak pokud třeba někdo kupuje levnější obrázkové krabičky dle věku a přání , které jsou k dostání v řetězcích, a za školní docházku jich vystřídá několik, tak se na tu cenu dostane také. Pár těchto jednodušších jsme podostávali dárkem a šly dělat radost dál ( špatně mytelne, loupající se obrazek...)
@kolunka tak napriklad od baagl taky nejsou nejlevnejsi, ne teda za 500 ale ne zrovna za 80 jak z kaufu a taky to teda nic moc nevydrzi
Můžu poprosit o porovnání velikosti středního a velkého b.boxu? Co všechno nacpete do toho středního? Vybírám a váhám...
Ty fotky na Alze cca sedí? Jako 1 jablko, sendvič, pár cherry rajčátek a sušenky je reálný obsah středního b.boxu? 😅
Taky mame b.boxy, ja a manzel stredni, deti zatim ty male (na vylety s nama, do skolky). Ten maly je podle me tak na dopoledne, vejde se do nej toast nebo pulka rohliku a rozkrajene mensi jablko. Do stredniho balim svaciny na cely den, pokud je obed zvlast, neni nic nivc potreba. Drzi uz nekolik let, ty velke teda podle pokynu nesmi do mycky, netecou - ani stava z ovoce, ani jogurt
A ještě foto obou boxů se stejnou svačinou - větší jablko, mandarinka, dvě malé sladkosti a banán.
@westie Moc děkuju, tohle jsem přesně potřebovala! Vidím to na ten větší, střední odpovídá boxíku, co máme teď a ten už občas nestačil.
@molu18 s tou velikostí záleží, jak dlouho budou ve škole a jestli tam bude sváča i do družiny třeba a jaký je to jedlík.. holka jde do pětky a stačí pořád malý, kluk do sedmičky a nosí střední asi dva roky, oba doma snídají
Máme b.box velký od první třídy, mladší chtěl stejný box jako bracha, jinak by stačil asi střední, ale do velkého dam krásně dvě svačinky i na odpoledne, záleží kolik dítě ji a co? Ja dávám ovoce, zeleninu, pečivo, sladkosti (zdravou, nezdravou, domácí buchtu) a někdy 2 druhy ovoce tak to rádi rozdělíme.
Syn ma tenhle z DM, maj ruzne designy
https://www.dm.cz/babylove-svacinovy-box-s-prih...
Produkty b.box maj dobrej marketing, to se musi nechat. 🙂
Syn ma tenhle z DM, maj ruzne designy
https://www.dm.cz/babylove-svacinovy-box-s-prih...
Produkty b.box maj dobrej marketing, to se musi nechat. 🙂
@fatal_error konkretne tenhle ma syn, ted zrovna spinavej 🙂
@fatal_error konkretne tenhle ma syn, ted zrovna spinavej 🙂
@fatal_error Na co je prosim ta kulata prihradka?
@fatal_error Na co je prosim ta kulata prihradka?
@j.a.n.i rekla bych, ze neni striktne dane, co patri do ktere prihradky. 🙂 takze cokoli, co se tam vejde. klidne boruvky, orisky, bonbony, cokoli. 🙂
@j.a.n.i rekla bych, ze neni striktne dane, co patri do ktere prihradky. 🙂 takze cokoli, co se tam vejde. klidne boruvky, orisky, bonbony, cokoli. 🙂
@fatal_error spis ze mi přijde vyšší a ma na rozdil od ostatních těsnění, nebo se mi to zda?

Za mě je dobrý, aby se otevirala širokým "klipsem " a víčko bylo odklápěcí- připojené, ne úplně oddelatelne. Ale jinak nekomu vyhovují dělené, nekomu v celku, někomu hluboké, jinému mělké... záleží, co dítě svaci, jestli bude zůstávat do odpoledne v družině, tudíž potřebuje i na odpoledne, nebo jen dopolední a tak. Za mě dojít do nejbližší velké samosky a něco potkáte.