Pohodlné kalhoty pro prvňáčka: Co doporučujete?
Ahojte, v září půjde syn do 1.třídy. Chtěla bych mu pořídit nějaké pohodlné kalhoty. Tepláky do školy už asi ne, rifle zase nevím, zda mu nebudou nepříjemné, když v nich bude 4 hodiny a pak ještě družina . Co nosí vaši kluci? Budu ráda i za konkrétní typy, kde koupit 😉
Syn nosí i ty tepláky, nějaké lepší teda, třeba Adidas (on je hodně sportovně založený). V džínách nebo nejakych plátěných kalhotech by se zbláznil :D
Syn nosí i ty tepláky, nějaké lepší teda, třeba Adidas (on je hodně sportovně založený). V džínách nebo nejakych plátěných kalhotech by se zbláznil :D
@krisstina93 Adidas je jen značka, která nic nevypovídá o tom jestli jsou do školy lepší, le jen o tom, že jsou dražší.
Tepláky za mě vůbec. Rifle nenosí. Nosí plátěné kalhoty na knoflík nebo s gumou v pase. Kupuji H&M, Takko, C&A a pod. Do družiny se převléká. Chodí hodně ven
@krisstina93 Adidas je jen značka, která nic nevypovídá o tom jestli jsou do školy lepší, le jen o tom, že jsou dražší.
@sagitta33 ja myslela lepsi jakože vzhledem a materiálem, ne nejaky obyc tepláky z Pepca, co sou po prvním vyprání pro ostudu.
rifle, značka lindex, next, benetton, občas seženu i v h a m
a kupodivu i teplákovku, ta byla super, benetton kombinace zelená mikina s černým nápisem a k tomu černý tepláky se zeleným nápisem, dala bych odkaz, ale už to nemají, chtěla jsem mu koupit větší... takže třeba se mi pak poštěstí později
ve školce lítal v elasťácích, takže taky jsem přemýšlela loni, co nakoupit, v čem bude, a za mě rifle úplně v pohodě.
Syn nosí pohodlné džíny z Next a do družiny se převléká. Tepláky bych mu nikdy do školy nedala a je jedno jestli jsou levné nebo dražší značkové. Potom má ještě chino kalhoty z h&m ,ty jsou taky v pohodě.
Kupuji synovi chino kalhoty z HM nebo Reserved. Jen tedy za rok asi dvoje rozdrbal na kolenou o koberec v druzine, ale rekla bych, ze ten by neprezily ani zadne jine kalhoty...
Když si vzpomenu na manšestráky, který jsem musel nosit já... To bylo peklo 🙂
Děkuji za rady, podívám se na to. 🙂
Aktuálně také řeším, máme jedny velmi měkké rifle na gumu a potom jsem koupila dvoje plátěné kalhoty že SINSAY a místo knoflíků jsem dala velký patent, aby se mu to lépe rozepínal a zapínalo, úprava za 00 nic a moc mu to pomohlo
Syn je hubený (má úzký pas a i poměrně hubené nohy), takže potřebuje opravdu velmi úzký střih. Hledala jsem celé léto, nakonec se mi jako zázrakem podařilo sehnat dvoje džíny opravdu hezky úzké i na něj a bude to střídat s kalhotami Despacito, hlavně teď na podzim, když bude ještě teplo. Většina těch chino kalhot a dalších mu je širokých i přes regulaci v pase, ale jemu v pase a bocích sedí vel. 104-110 (to má regulaci na max) a délku potřebuje 128, jinak je to opravdu hrozné, jak mu to odstává.
My sme nakonec koupili v HM chino kalhoty i rifle, dobré ceny a zdá se, že pohodlné kalhoty..

Pružné rifle šité jako tepláky, pružná guma v pase netlačí, Reserved, HM.