icon

Přípravné kurzy na to-dáš. Máte někdo odhady na testy?

vallinkap
15. dub 2025

Absolvoval někdo přípravné kurzy na to-dáš? Bohužel nám byly doporučený pozdě...sháním odhad co bude zítra v testu
. Prosím ozve se někdo?

Strana
z2
treasurka
Autor odpověď smazal
ninanela
18. dub 2025

U nas matika 48b a cestina 39b, snad to bude i v koncovem vysledku, druhy den šla, ze opravi matiku na plny pocet, mrzely ty dva body, matiku ma radeji.U nas v meste bohate staci,loni min.65b.Jsem rada, ze uz to vse okolo skoncilo.

sarihy
20. dub 2025

@treasurka Výsledek přijímaček vůbec nic neznamená. Moje obě holky se dostaly na odvolání a ve třídě patří k nejlepší 1/4.

miryp
20. dub 2025

@evulineek tak naše dcera si šla pouze pro zkušenost, jak takové přijímačky vypadají. Ona na gympl nechce, tomu odpovídal i styl přípravy. Já sama jsem přesvědčená, že není ten typ, co by mohl jet dlouhodobě na výkon bez psychických dopadů, tudíž jsem to nechala plynout. Doma v klidu a plném zdraví po týdnu příprav dosahovala na 60 bodů, předpokládám, že na místě pod stresem a s rýmou, která jí neustále odváděla pozornost jinam, to bude výrazně méně. Nestihla si dělat poznámky, co zaškrtala do archů.

evulineek
12. kvě 2025

Tak už máme body v Dypsy, jak jste na tom? 🙂 A čekání už jen pár dnů 🙂) nejvíc mě na tom stresuje to čekání. Výsledek ani tak ne, šla to v podstatě jen zkusit...

vetyver
12. kvě 2025
@evulineek

Tak už máme body v Dypsy, jak jste na tom? 🙂 A čekání už jen pár dnů 🙂) nejvíc mě na tom stresuje to čekání. Výsledek ani tak ne, šla to v podstatě jen zkusit...

@evulineek dcera má dokonce o dva body víc v matematice, takže nádhera, 45b čeština, 38 matematika. Určitě se dostane, jen budeme čekat jak vysoko bude 🤩😂

miryp
12. kvě 2025
@evulineek

@evulineek DiPSy nemáme, takže těžko říct. Uvidíme ve čtvrtek. Do té doby musím najít pozvánky, abych si dokázala najít, na kolik bodů dosáhla. Ve stresu nejsem já ani dcera, šla si jen pro zkušenost, měnit školu neplánovala.

treasurka
Autor odpověď smazal
janedv
15. kvě 2025
@treasurka
Odpověď byla smazaná

@treasurka tak gratulace!! Na Arci?

Strana
z2