Změna školy během prázdnin. Je to možné vyřídit?

14. črc 2022

Prosím má někdo zkušenost nebo je tedy někdo přímo ze školy kdo by odpověděl na pár otázek? Kdy přes prázdniny je ve škole ředitel/ka? A je možné přestup vyřídit během prázdnin?
Děkuji

j.a.n.i
14. črc 2022

No, budou tam posledni tyden v srpnu, ale pochybuju, ze s tebou tou dobou budou nadšeně resit prestup.

amazienka
14. črc 2022

Ano, loni jsem řešila přestup na svobodnou školu, která nejela v kovidovém divadle. Mohla jsem kdykoliv během prázdnin zavolat, ale nevyužila jsem. Papíry jsme vyřídili poslední srpnový týden.

zuzkasim
14. črc 2022

Každá škola má na internetu napsané úřední hodiny přes prázdniny. Podle toho se řiď. Jo, přestupy se dělají kdykoliv, takže i během prázdnin. Poslední srpnový týden je ve škole přípravný, to tam jsou už všichni a i tehdy se dá přestup vyřídit. Ale pokud to uděláš co nejdřív, je to vždy lepší, můžeš dostat víc informací víc v klidu. Takže najeď na stránky školy, kam hodláte přestupovat, zjisti, jak tam jsou a co nejdřív se jim ozvi. Můžeš i zavolat, na velkých školách hospodářka sedí polovinu prázdnin v kanclu a pracuje, podá ti informace.

victress
14. črc 2022

Někdo z vedení nebo kanceláře je ve škole přes prázdniny určitě, přestup řešte co nejdříve, musíte mít napřed vyřízené přihlášení v nové škole a až dojdou do staré školy papíry z nové školy o přestupu, teprve pak dítě přestává být žákem staré školy...

kkrubova
3. srp 2022

Vyřizovala jsem dva přestupy pro dcery minulý týden a během dvou dnů vyřešeno. Akorát každou budu muset vozit jinam, ne všude mají ve vyšších ročnících místo.