Bydlení, koupě formou nájmu. Má někdo zkušenosti s fajnnajmem neboli Rentario?
Je tu prosím někdo kdo má zkušenost s fajnnajem neboli Rentario? Někdo kdo podepsal smlouvu a bydlí?
Děkuji za každou informaci. Kuchariková
@xjankla Koukni na jejich rozvahu a výkaz zisků a ztrát https://or.justice.cz/ias/ui/vypis-sl-firma?sub...
Po vyplnění žádosti, kontakt od společnosti do pár minut. Vyplnění dotazníku, přihodila jsem pár odkazů na nemovitosti a předběžně máme vše domluvené. Peníze posíláme až při podpisu smlouvy. Pokud k prodeji nedojde, obratem je vrací zpět. Není to podvod, úrok je super. Pro lidi co nedosahují na hypotéku, ideální řešení. Mám hodně známých, kteří takhle bydlí už desítky let. Jen se společnost přejmenovala.. 🙂
@makuna livinkaw je další profil který vznikl jenom pro obhajování firmy!!! prázdný profil, také ve skupině snažilky! založen v září 2020, fotka stáhnuta.
Ježíš nejsem nikdo z firmy proboha.. Profil jsem založila teď, abych mohla pomoci ostatním.. Nechápu proč jste všechny pořád tak hloupě podezirave.. Už je mi jasné, proč všude všichni říkají, ať se lidi nechodí koukat na diskuze, protože očividně se doma všechny nudíte a jen podezirate lidi, že jsou s někým spolceni proti vám.. Jen jsem chtěla pomoci paní co se tazala, nic víc nic min.. Nechápu, mám sem dát fotku? Napsat si jak trubka veškeré info o sobě a své rodině do profilu, aby jste nebyli ublizene, že jsem si založila dnes profil? Vy jste tedy tím pádem byli taky nedůvěrihodne? Když jste měli profil založený 5 minut?????
@marketka_m profil jsem si dodělal aby jste byli spokojené 👌👌
@makuna Maku, nám odpovídají na emaily téměř ihned... Ale dá se pochopit, že v Covid době, se nikdo do ničeho moc nehrne.. Je otázkou, zda vůbec fungují tak, jako v normální době.. Jestli jakoby vyřizují nové žádosti apod.. Přišel vám úvodní email apod?
@marketka_m Vy se asi hodně nudíte.. Pro vaši spokojenost, jsem profil doplnila a napsala o sobě informace.. Také o svém synovi.. Chcete více fotek? Třeba do soukromé zprávy? Já nevím třeba z vany, postele apod? Aby jste věřila., že jsem reálná osoba? Nebo třeba screen konverzace s firmou na kterou se zde paní tazala?? Aby jste věřila, že u nich nepracuji? Nebo třeba IČO a sídlo firmy mého manžela? Nebo já nevím, rodné listy? Kopie OP, nájemní smlouvu? Řekněte si
@nikolt94 a proč vám tak strašně záleží na tom abych věřia že jste reálná? mě to je buřt 😀 😀 kopě OP je fajn nápad 😀
@marketka_m 100 lidí, 100 chutí.. Třeba až nebudu vědět jak žít, taky začnu sledovat reálné, nebo fake lidi na fórech..
Kopie konverzace pro zájemce 🙂
Fajn
1. 7. 2020, 16:18
Dobrý den, paní Tichá,
děkujeme za vyplnění kontaktního formuláře na našich stránkách. V příloze naleznete dotazník k vyplnění, na základě, kterého Vám připravíme cenovou nabídku. Údaje můžete vyplnit i volnou formou jako odpověď na tento e-mail.
Jak celý proces u nás probíhá zasíláme níže:
vyplnění dotazníku
cenová nabídka
podpis smlouvy o vyhledání nemovitosti a úhrada akontace-zálohy (uzavírá se na dobu 4 měsíce a lze ji uzavřít opakovaně)
online odhad nemovitosti (zabezpečujeme si ho sami na naše náklady)
společná prohlídka nemovitosti
příprava smluvní dokumentace
podpis smlouvy a převzetí nemovitosti
V případě, pokud již nemovitost vybranou máte, prosíme Vás, abyste všechny údaje uvedli do přiloženého dotazníku. Chci Vás ubezpečit, že naše služby jsou zdarma a nikdy se k ničemu nezavazujete. V případě, pokud by nedošlo k prodeji nemovitosti na splátky formou nájmu z jakéhokoli důvodu, je akontace-záloha vždy a v plné výši vrácena.
Na závěr dovolte, abych Vás informovala, že aktuálně se potýkáme s velkým náporem nových žádostí a některé kroky můžou trvat delší dobu. V případě Vašeho vážného zájmu nám můžete spolu s vyplněným dotazníkem zaslat i kopii Vašeho občanského průkazu, abychom Vám spolu s cenovou nabídkou připravili rovnou i smlouvu o vyhledání nemovitosti.
@nikolt94 hmm tak možná opravdu jste reálná.. a tedy jak to ted vypadá? v jakém jste stádiu? zaplatili jste jim a co dál?
@makuna Mají toho opravdu hodně. Navíc procesy se díky covidu dost prodloužili. My máme ted 6 týden domeček ve schvalovacím procesu, tak už jsme na ně hodně tlačili, už to málem koupil jiný zájemce. A tak se nám ze strany Fajn nájmu velmi omlouvali a byli vstřícní, ale mají hodně zájemců a nestíhají. Nic méně - ještě se mi nikdy nestalo, že by neodpověděli. Zatím tedy nemůžu sdělit výsledek, ale doufám, že to během pár týdnů dopadne.
@nikolt94 Dobrý deň. Fajnnájom by bolo pre mňa ideálne riešenie situácie. Vôbec ma nezaujíma Váš profil či je fake, alebo OK. Zmienili ste sa že firma sa premenovala a to ma zaujíma. Bol daný dotaz že prečo by uskakovali od vybudovaného mena na ktorý ste nereagovala. Rád by som si preveril čo najviac. Nie preto že by som bol zblbnutý diskusiami, ale zbieram informácie.
Vyhľadával som zopár hodín a nie som presvedčený o serióznosti. Tu je odkaz na rejstrík: https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-firma.vys...
Tu je ešte jeden odkaz: https://rejstrik.penize.cz/04905628-rentario-s-r-o
Firma má jediného konateľa aj keď bývali dvaja. Je to veľmi šikovný, mladý človek, ktorému sa podarilo nájsť dieru na trhu. Je smutné že takto veľký trh s rastúcim potenciálom nevie nikto seriózne uchopiť. Na Slovenskej stránke je len odkaz na tú Českú firmu. Meno konateľa som v slovenských záznamoch nenašiel tak neviem ako by mohol takto podnikať na Slovensku. Konateľ zakladal firmu sám, potom mal spoločníka a znova je sám. Preto som presvedčený že na Slovensku by ako štatutár figuroval. Ale možno som niečo nenašiel. Dôležité je že pri kontaktoch je len žiadosť o bývanie. Žiadny telefonický kontakt. Čakal by som niečo ako kolcentrum pri vysokom dopyte pre ktorý treba aj vyhľadávať a vybavovať nehnuteľnosti. Takéto podnikanie potrebuje na nehnuteľnosti veľa peňazí. Vhodné by bolo ho financovať cez hypotéky, ale neviem ako by to mohlo pracovať bez Slovenskej filiálky. Tak že som sa nedopátral k ničomu. Som len odkázaný na kontakt od firmy, ktorý by sa mohol kľudne stratiť. Nemám z toho dobrý pocit. Ale možno krivdím tomuto projektu. V takom prípade nech to berú ako návrhy na zlepšenie.
@lewopard už nedostanete odpověd...
@nikolt94 zde není aktivní, jenom obhajovala firmu a tím návštěva skončila 😀
určitě bych nešla do firmy, která má jenom internetové recenze. to si sama firma může napsat... není žádný problém. hledejte rodinu která s nimi stavěla, jedte k nim a poptejte se... to se dozvíte nejvíce..
Ja taky vyplnila dotazník, uvedla číslo telefonu a nic.tedy jo, mam složit 50k. Pořád čekám jak to dopadne, jestli s nimi bude někdo bydlet nebo ne 🤔
@ruzovyjednorozec77 hned chtějí prachy jo ... vydřiduši,,,
@marketka_m me uplne stačí ta účetní uzávěrka za rok 2019. Základní kapitál 100.000,- (tak hlavně ze kupují nemovitosti i ze svého), naklady na mzdy 0,- (takže ty zenske co píšou maily jmenem firmy to dělají samozřejmě zadarmo)...a ROCNI zisk 164k. To vydelam ja (jako bezdetna pred mateřskou ) 🤔🤦♀️
@ruzovyjednorozec77 no tak to je dost vypovídající...

@marketka_m mě by teda taky zajímaly konkrétní zdroje na fajn nájem, protože ať hledám jak hledám negativní ale ani pozitivní nikde nejsou