icon

Věkový rozdíl 14 let mezi sourozenci

malecek
27. kvě 2018

Mám syna z předchozího vztahu teď jsem v začátku těhotenství a syn je jedináček a nikdy sourozence nechtěl. Máme moc hezký vztah a mám strach ať nám to vydrží ať třeba nezačne žárlit. Máte tady někdo taky takový velký věkový rozdíl? Ani nevím jak to synovi říct.

Strana
z2
malecek
autor
31. kvě 2018

@martinasip taky v to moc doufám

agripina83
1. čer 2018

Ja mam syna(15) a v zime s pritelem cekame prirustek. Syn to bere dobre , ale uvidime az se to narodi, celkove vztah k detem ma kladny (syn).

malecek
autor
2. čer 2018

@agripina83 to je super 👍

mr_falko
2. čer 2018

Já jsem ročník 80 a můj brácha 94 🙂 Jako puberťačka jsem ho brala jako dobrej trik, jak se dostat ven, i když mám zaracha 🙂 V 19 jsem vypadla s baráku a moc jsme se nevídali, ale cca 3 roky zpet, co nam máma umřela, tak k sobě máme strašně blízko a jsem za to děsně vděčná...

radka8888
2. čer 2018

Jsme s bráchou o 16 let. Žádný problém 🙂

malecek
autor
4. čer 2018

Tak jsem to v sobotu synovi řekla, prvotní reakce,byla ať jdu pryč. Pak asi hodinu mlčel, pak jsem začla hucet, že ho miluju, nic se pro něj nezmění a pořád bude můj nejlepší kluk na světě. Pak byl ještě zamlklý a když se začal vyptávat bylo vyhráno. Chce bráchu a s pomocí ať nepočítám 😂 a co napsal spolužákům psát asi ani raději nebudu 😂😂
Takže budu doufat, že se vše povede a bude to super velký brácha.

martinasip
4. čer 2018

@malecek ja idu ve ctvrtek k dr. a jak to dr. potvrdi tak mu to taky oznamime. Ale pres vikend filozofoval, ze je zvykly byt sam :D

pavca1982
4. čer 2018

Já mám syny teď v březnu 13 a 11 let z předchozího manželství.Když jsem s nynějším manželem otěhotněla, tak to starší syn obrečel, že ,,Nechce mimino".Mladší docela v pohodě.Nevyšlo to ve 12tt. Po půl roce se zadařilo znovu.To už byla reakce úplně jiná a všichni se těšili. Narodila se Klárka (teď 15m.)Kluci jí hlídají starají se o ní a milují.V listopadu budou mít ještě dalšího sourozence a moc se těší.Chtěli by brášku, tak uvidíme.😊😉

verun24
4. čer 2018

Mám ségru o 11 let mladší, brala jsem to dobře, přála jsem si sourozence. Můj vztah k ní byl už spíše ochranitelský než sourozenecký. Myslim,že váš syn by to tak mohl taky brát

malecek
autor
4. čer 2018

@martinasip držím palce 🙂

martinasip
4. čer 2018

@malecek dekuju

malecek
autor
4. čer 2018

@verun24 doufám 🙂

verun24
4. čer 2018

@malecek věřte, určitě to dopadne dobře, je to velký kluk

aklin
4. čer 2018

Sice se segrou jsme od sebe 7 let, ja jsem starsi, ale mame hezky vztah. Mamce jsem hodne pomahala, starala jsem se o ni. Pro mamku byl skvely vetsi vekovy rozdil. Zatimco doted lituje ze ja a bracha jsme od sebe 2 roky. Kdyby tusila jaky to bude masakr uz by znovu do toho nesla.

malecek
autor
4. čer 2018

Já mám bráchu o 12 let staršího a ségra byla o 9 let a myslím že mě měli rádi, ikdyz jsem jim často dost zavařila,ale vždycky jsme měli hezký vztah, ségra byla ten nejlepší člověk v mém životě. A brácha je taky super.

denny27
4. čer 2018

To je už velkej kluk... myslím, že to vezme v pohodě...a hlavně to bude brát třeba jako výhodu a bude moci častěji courat s kamarády venku 😁😁

malecek
autor
4. čer 2018

@denny27 dnes poprvé zavtipkoval na můj pupek když říkal babičce že mu budu "vyzirat" ledničku 😂

vanule
4. čer 2018

mám dvě sestry o 14 a 10let starší a pak ještě mladšího bráchu (o 2roky)...nikdy jsme to jako "problém" neviděli, sice holky občas nadhazovaly, že nás mladší musely občas hlídat, ale nám to bylo fuk (beru to z pozice mladšího sourozence) 🙂 jediné co se mi "ne/líbilo", že jsme byla brzy teta (ještě na základce) a někteří spolužáci nechápali, ale zase se synovci jsme si blíž a se sestrami dá se říct, že čím jsme straší je to lepší...tak hodně 🍀

izz76
4. čer 2018

Mám rozdíl mezi dcerami 16let,starší se na sestřičku moc těšila,rozhodně nežárlila,to by myslím v tomto věku ani nebylo normální... Holky se mají rády,ale pro starší je to dokonalá antikoncepce,moc dobře si uvědomuje tu zodpovědnost a starost o dítě,takže o vlastních zatím nechce ani slyšet 😀

malecek
autor
7. čer 2018

@izz76 to se nedivím 😁😁

Strana
z2