Věkový rozdíl 14 let mezi sourozenci
Mám syna z předchozího vztahu teď jsem v začátku těhotenství a syn je jedináček a nikdy sourozence nechtěl. Máme moc hezký vztah a mám strach ať nám to vydrží ať třeba nezačne žárlit. Máte tady někdo taky takový velký věkový rozdíl? Ani nevím jak to synovi říct.
Ja mam syna(15) a v zime s pritelem cekame prirustek. Syn to bere dobre , ale uvidime az se to narodi, celkove vztah k detem ma kladny (syn).
@agripina83 to je super 👍
Já jsem ročník 80 a můj brácha 94 🙂 Jako puberťačka jsem ho brala jako dobrej trik, jak se dostat ven, i když mám zaracha 🙂 V 19 jsem vypadla s baráku a moc jsme se nevídali, ale cca 3 roky zpet, co nam máma umřela, tak k sobě máme strašně blízko a jsem za to děsně vděčná...
Jsme s bráchou o 16 let. Žádný problém 🙂
Tak jsem to v sobotu synovi řekla, prvotní reakce,byla ať jdu pryč. Pak asi hodinu mlčel, pak jsem začla hucet, že ho miluju, nic se pro něj nezmění a pořád bude můj nejlepší kluk na světě. Pak byl ještě zamlklý a když se začal vyptávat bylo vyhráno. Chce bráchu a s pomocí ať nepočítám 😂 a co napsal spolužákům psát asi ani raději nebudu 😂😂
Takže budu doufat, že se vše povede a bude to super velký brácha.
@malecek ja idu ve ctvrtek k dr. a jak to dr. potvrdi tak mu to taky oznamime. Ale pres vikend filozofoval, ze je zvykly byt sam :D
Já mám syny teď v březnu 13 a 11 let z předchozího manželství.Když jsem s nynějším manželem otěhotněla, tak to starší syn obrečel, že ,,Nechce mimino".Mladší docela v pohodě.Nevyšlo to ve 12tt. Po půl roce se zadařilo znovu.To už byla reakce úplně jiná a všichni se těšili. Narodila se Klárka (teď 15m.)Kluci jí hlídají starají se o ní a milují.V listopadu budou mít ještě dalšího sourozence a moc se těší.Chtěli by brášku, tak uvidíme.😊😉
Mám ségru o 11 let mladší, brala jsem to dobře, přála jsem si sourozence. Můj vztah k ní byl už spíše ochranitelský než sourozenecký. Myslim,že váš syn by to tak mohl taky brát
@martinasip držím palce 🙂
@malecek dekuju
Sice se segrou jsme od sebe 7 let, ja jsem starsi, ale mame hezky vztah. Mamce jsem hodne pomahala, starala jsem se o ni. Pro mamku byl skvely vetsi vekovy rozdil. Zatimco doted lituje ze ja a bracha jsme od sebe 2 roky. Kdyby tusila jaky to bude masakr uz by znovu do toho nesla.
Já mám bráchu o 12 let staršího a ségra byla o 9 let a myslím že mě měli rádi, ikdyz jsem jim často dost zavařila,ale vždycky jsme měli hezký vztah, ségra byla ten nejlepší člověk v mém životě. A brácha je taky super.
To je už velkej kluk... myslím, že to vezme v pohodě...a hlavně to bude brát třeba jako výhodu a bude moci častěji courat s kamarády venku 😁😁
mám dvě sestry o 14 a 10let starší a pak ještě mladšího bráchu (o 2roky)...nikdy jsme to jako "problém" neviděli, sice holky občas nadhazovaly, že nás mladší musely občas hlídat, ale nám to bylo fuk (beru to z pozice mladšího sourozence) 🙂 jediné co se mi "ne/líbilo", že jsme byla brzy teta (ještě na základce) a někteří spolužáci nechápali, ale zase se synovci jsme si blíž a se sestrami dá se říct, že čím jsme straší je to lepší...tak hodně 🍀
Mám rozdíl mezi dcerami 16let,starší se na sestřičku moc těšila,rozhodně nežárlila,to by myslím v tomto věku ani nebylo normální... Holky se mají rády,ale pro starší je to dokonalá antikoncepce,moc dobře si uvědomuje tu zodpovědnost a starost o dítě,takže o vlastních zatím nechce ani slyšet 😀

@martinasip taky v to moc doufám