Pes v bytě a stížnosti na štěkání. Řešili jste někdo?
Máme psa v bytě a sousedé si začali stěžovat, že přes den štěká. Doma to samozřejmě neslyšíme, protože jsme v práci, ale nechci to zlehčovat.
Snažíme se ho před odchodem vyvenčit a necháváme mu hračky, jenže nevím, jestli to stačí. Zároveň mám strach, aby z toho nebyly problémy v domě.
Řešili jste někdy stížnosti na štěkání psa v bytě? Děkuji.
To je povaha, kdysi jsem mela fenku jezevčíka a doma sama štěkala az do 10 let, pak ji to asi vic unavovalo a uz tolik nestekala. Bylo to náročné, naštěstí v dobe naší nepřítomnosti byli v práci i sousedi,takze to nikdo moc neřešil. Jinak jsme ji tahali všude sebou, nebo jsem ji vozila na hlídání k rodičům.
Nojo, poridit si psa a odejit na cely den do prace. Zasadni chyba. Muj najemnik si poridil psa, stekal furt i v noci. Zacala jezdit policie, domluva nepomahala, tak sel i se psem o dum dal. Taky by me to vadilo.
@anonym_autor kup si kameru, lidi rádi přehánějí. Měla jsem na stěně, když byl pohyb nebo zvuk, přišlo upozornění do apky na mobilu. Mohla jsem přes mikrofon na psa i mluvit.
98% casu spal, reagoval jen když vyloženě někdo prošel kolem našich dveří.
Co to je za nápad, pořídit si psa a nechat ho samotného se trápit v bytě? Jak můžeš psovi něco takového udělat, pokud máš ráda psy? A jak můžeš udělat něco takového sousedům, nechat je poslouchat řev psa? Buď se odstěhuj na kraj vesnice, nebo ze psa uvař guláš
No jako je to nepříjemné. Soused měl psa a dělal na tři směny. Ty noci byly fakt hrozný. A přes den o nic lepší. A ano jelikož vedle něj na patře byla paní v důchodu a v dalším bytě paní s dítětem v první třídě, řešilo se to na SVJ.
No jako je to nepříjemné. Soused měl psa a dělal na tři směny. Ty noci byly fakt hrozný. A přes den o nic lepší. A ano jelikož vedle něj na patře byla paní v důchodu a v dalším bytě paní s dítětem v první třídě, řešilo se to na SVJ.
@martina8084 škoda že to u nás neřeší i zákon. Ve Švédsku je dokonce protizakonne, aby byl pes sám doma déle než 6 hodin, mnoho zemí doporučuje, že pes nemá být bez lidské interakce déle než 4-6 hodin. Češi se sice tváří, že mají rádi psy, ale pak je klidně nechají se trápit samotné více než 8 hodin a ještě tím terorizují sousedy

Kamarádka si pořídila kameru s mikrofonem a ma to napojené na telefon a vždy když začne štěkat okřikne ho a je po problému. 🙂