Klub ledňáčků a ledňaček 2009. VI.
A jedeme dál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ať se nám tu dobře kecá, nespavci ať začnou spát a spáči ať nemění svoje zvyklosti!!!!
tak rychle sem!
ať se nám tu dobře kecá, nespavci ať začnou spát a spáči ať nemění svoje zvyklosti!!!!
tak rychle sem!

•
3. čer 2009Urbi, já mám puštěný comp a juknu, když jdu kolem. Anička si hraje, je soběstačná, malej si hraje na dece, momentálně má chrastící capáčky a chrastítko na ruce, tak semou mele a brouká si u toho. A dneska po dlouhé době nevařím neb manžel přijede až v noci, s Aničkou si dáme něco studeného
0
Urbi jak to stiham ja? Kone ctu pri kojeni na mobilu, uklid provozuji kdyz jsem doma a mala na pul hodky usne nebo si hraje a to doma moc nejsem. Vareni u nas probiha o vikendu. Pres tyden varime s mp kdyz mala usne. A nebo nevarime. Zehlim a peru vecer a pracovni veci vyrizuji take vecer. A jinak razim heslo Bordel v byte, spokojene dite. 🙂 tak a jdu koupat .
aha 😃 tak laktační psychoza...nejde o mě,ale o kamarádku....je uplně hotová 😞
u nás se taky ráno mm nasnídá, přijde na oběd z práce,ale dá si tak rohlík nebo polívku,protože na večet jede na fotbal,takže předtim nejí nic těžkýho a hlavní jídlo tak kolem osmý :-| proto já asi neshodim,páč když dělám jídlo ta ho mám ráda čerství a jemu ho taky nechci ohřejvat, protože takový kuře a brambory třeba to bych se poblila mít to ohřátý :-S
u nás se taky ráno mm nasnídá, přijde na oběd z práce,ale dá si tak rohlík nebo polívku,protože na večet jede na fotbal,takže předtim nejí nic těžkýho a hlavní jídlo tak kolem osmý :-| proto já asi neshodim,páč když dělám jídlo ta ho mám ráda čerství a jemu ho taky nechci ohřejvat, protože takový kuře a brambory třeba to bych se poblila mít to ohřátý :-S
tak jsem vyrazila s Justíkem do krámu, v půlce cesty mi došlo, že bez ´peněz, ale tak to vezmu kartou, ne? no a u kasy karta nikde, bych se po... naštěstí za mnou stála známá tak mi půjčila. Normálně mi ji v pondělí, když jsem platila v železářství asi necvrátili, chtěla jsem po nich daňový doklad, tak ten mi dali a tradá pryč. Tam zítra musím zavolat a dojet. :-|
Hm, Feb - my hrály včera, náhodou jí to přestalo bavit asi až po hodině... Jen by mě zajímalo, kdy to přestalo bavit sousedy 😃
Cline, koukám, že jsi na tom opět podobně, já mám taky změněný příjmení (a samo i v rodném listě), jen mi přijde vtipný, jak tam mám tedy v tu chvíli jiné příjmení, než rodiče 😃
Cline, koukám, že jsi na tom opět podobně, já mám taky změněný příjmení (a samo i v rodném listě), jen mi přijde vtipný, jak tam mám tedy v tu chvíli jiné příjmení, než rodiče 😃
Miso 😃 😃 😃 😃
Ja bych se tak strasne rada vypravila do Hradce, po známých místech, i slzu bych zamáčkla, po hospodách (tam bych teda Áňu vzít nemohla), po pěší zóně bych zamířila. Ach jo.
Zuzi: snad to bude dobrý
Koal: hod sem nejakou inspiraci, co kazdy den varis, me totiz dochazi napady. bavi me varit, ale vzdycky to vymyslet :-|
jaji: zitra s tim na 110% pocitam, Anicka uz je v poho, kocar je v autte, tak snad nam nic nezabrani se setkat
Ja bych se tak strasne rada vypravila do Hradce, po známých místech, i slzu bych zamáčkla, po hospodách (tam bych teda Áňu vzít nemohla), po pěší zóně bych zamířila. Ach jo.
Zuzi: snad to bude dobrý
Koal: hod sem nejakou inspiraci, co kazdy den varis, me totiz dochazi napady. bavi me varit, ale vzdycky to vymyslet :-|
jaji: zitra s tim na 110% pocitam, Anicka uz je v poho, kocar je v autte, tak snad nam nic nezabrani se setkat
a co nějaká tapetka, ty teď letí, my máme tuhle
http://www.lars-contzen.com/html/52wallpaper.html
http://www.lars-contzen.com/html/52wallpaper.html
Začni psát odpověď...

Odešli