Brumík objevitel
Je mezi Vámi někdo, kdo sbíral soutěžní kódy a vyplňoval je na webových stránkách www.brumikobjevitel.cz? Nevíte, zda budou k dostání i jiné ceny, než aktuálně nabízený periskop? Chtěli bychom hlavně Brumíkův Sešit plný objevů, ale ten tam snad nenabízeli od začátku... ☹ Pokud ho někdo máte doma a nelíbí se Vám, nebo ho máte víckrát, rádi ho za něco vyměníme nebo koupíme 🙂.
Hned na začátku soutěže jsem poslala kódy na sešit, ale do dnes nedorazilo nic. Opět soutěž o ničem..
@penelopaw Nám se válí na botníku (ani nevím,kde se tam vzal 😉 ). V případě zájmu písni do zpráv ..
Info pro ty, co také shání: Volala jsem dnes na infolinku a sešity byly pouze do vydání zásob. Kontaktovali ale marketingové oddělení a když budou mít sešit v PDF, tak ho poskytnou.
@crueladevill
@jancaand
Je možné, že to budou posílat hromadně až po skončení soutěže, ale zorganizované to tedy mají blbě... s ohledem na to, že soutěž má trvat ještě skoro měsíc, bych čekala, že těch cen budou mít víc. A pokud se zpozdí s odesláním, že třeba pošlou nějaký infomail ve stylu "Děkujeme, Vaše cena bude zaslána po skončení soutěže, sbírejte kódy dál a soutěžte o Safari". Na infolince mi paní řekla, že i nadále mohu soutěžit o hlavní cenu (Safari) a asi jí nepřišlo na mysl, že o zájezd zájem nemám, že bych chtěla ty hmotné ceny, ať si má syn s čím hrát 🙂.
Jinak na emiminu jsem se domlouvala s jednou maminkou, že sešit případně může naskenovat, a já na oplátku naskenuji ty dva předchozí (toto je totiž v pořadí třetí). Pokud by o ně měl někdo zájem, napište mi prosím do SZ.
Před chvilkou mi třetí sešit přišel naskenovaný do mailu přímo od společnosti Mondelez Czech Republic s.r.o., pokud o něj má někdo zájem, buď může kontaktovat infolinku nebo mi do SZ napište svůj mail a já přepošlu 🙂.
Tak dneska nam konecne dosel dalekohled.🙂
@crueladevill A jak vypadá? Na nás už zbyly jen periskopy, tak jsem zvědavá 🙂. Škoda, že to tak podcenili a dali těch cen málo...

Ja jsem hned jak to zacalo posilala devet kodu (2x dalekohled, 1x periskop) a jeste nam nic neprislo. Byl k mani i sesit, ale ten jsme nechteli.