icon

Co byste si půjčili pro děti?

taniik
24. únor 2014

Holky začínáme ve firmě uvažovat o půjčovně věcí pro děti - skákací hrady, trampolína, vozík za kolo, co dál by stálo za půjčování? Nemáme nějaký nápad? Díky za všechny nápady

indy2
•
24. únor 2014

Krosna na výlety? Myslím pro děti se sedátkem 🙂 My jsme si ji tedy pořídili, protože věřím, že ji využijeme častěji, ale pokud někdo dělá výlety jednou za čas, vyplatilo by se jen půjčit třeba 😵

maxinkaa
•
24. únor 2014

Cestovní postýlku

camelinka
•
24. únor 2014

Sedačku na kolo,kvalitni lehoucke golfky treba do letadla na dovcu,manducu 🙂

veronikmik
•
24. únor 2014

Hacku🙂

llluckaaa
•
24. únor 2014

Krosnu, šátek nebo manducu, cestovní postýlku. Skate ke kočáru. Plus něco ještě na dětskou párty - skluzavku, domeček...

taniik
autor
•
24. únor 2014

@indy2 díyk, s krosnou se počítá 🙂

@maxinkaa postýlka zamítnuta :(

@camelinka sedačka na kolo též v plánu 🙂

@veronikmik hacku? asi netuším co tím myslíte

@llluckaaa krosna bude, postýlky, ani skate ne. Na dětskou párty budou skakací hrady

ipkh
•
24. únor 2014

Kojeneckou váhu, tyč k přidělání dětského kola k dospěláckému

agne
•
24. únor 2014

Plaveckou vestu, lyže, přilbu, v podstatě i dětskou kombinézu (je fakt na chvíli), odrážedlo, kolo, stan...

taniik
autor
•
24. únor 2014

@ipkh Tyč jsem před chvíli připsala k seznamu. Kojeneckou váhu ne, nechce věci půjčovat na několik měsíce, ale na víkend, týden, popř. dovolenou atd.

@agne Oblečení určitě neplánujeme pořizovat, jak jsem psala výše, chce půjčovat věci které jsou nákladnější, a využijí se na víkend, dovolenou, rodinnou oslavu.

frantiska85
•
24. únor 2014

😎 Pevné nervy 😎
Cestovní postýlku, kočárky, vozík za kolo, váhu, krosnu, šátek, nosítko, odsávačku MM, skate ke kočárku, přenosné pískoviště/bazének-taková ta mušle, stan. prolézací tunel. odstrkovadla, zahradní herní prvky.

ipkh
•
24. únor 2014

@taniik Já váhu půjčuji přes mateřské centrum, má to dost úspěch, někdy stačí týden, někdy měsíc, vyjímečně déle...

taniik
autor
•
24. únor 2014

@frantiska85 Chce půjčovat věci, které jsou nákladnější, a využívají se jen občas (a pokud se výpůjče nedařilo, tak abychom je užili doma s dětma). Takže bude vozík za kolo, krosna, skákací hrad, tyč na kolo.

@ipkh o váze stále neuvažuje.

jika10
•
24. únor 2014

Tak já jsem si půjčila dětskou mini postýlku a manducu na dovolenou. Váhu jsme měli půjčenou od dětské dr. Pokud bude druhé mimčo, bude to stejné, první půjčená věc bude mini postýlka

gepe
•
25. únor 2014

@taniik trampolina, bazenek

lenicka07
•
25. únor 2014

@taniik Já osobně bych brala párty stan, maškarní kostýmy, nějaké nákladnější hračky (velký traktor, auto, dětský domeček) na které doma nemáme dlouhodobě místo, stan na kempování...

veronikmik
•
1. bře 2014
sonik05
•
1. bře 2014

jak píše @lenicka07 , tak třeba autíčka a motorky na el. ovládání. Nebo bazének naplněný míčky. Něco, co zabírá hodně prostoru a málokdo si to pořídí nastálo.

marecek4
•
1. bře 2014

veškeré sportovní a herní věci-takže sety na hraní jako je fotbálek,košíková,trampolíny,skluzavky,míčkové bazénky,lyže,kola,tříkolky,odrážedla,autíčka,skákací hrádky-myslím ty menší variabilnější co jsou i s bazénkem nebo lezeckou mini stěnou coby skluzavka

zickemartina
•
2. bře 2014

ja bych sla do drevenych vkladacek a skladacek, jsou drahe, moc se nedaji znicit a deti se je rychle nauci a tak kdyz bychom si je mohli obmenit bylo by super