icon

Měníme knížky z Alberta 🙂

mimi1004
22. zář 2015

Holky, zakládám fórum na výměnu knížek z Alberta, po kterých se jen zaprášilo. Prosím jen komentáře týkající se výměny. Názory, zda to Albert zvládl nebo ne, si nechte jinam. A začínám já s první výměnou - vyměním knížečku Káťa a Škubánek za Boba a Bobka případně za Kosí bratry 🙂

Strana
z7
l83
29. říj 2015

Holky přišly už někomu knížky, za kartičky co se posílaly poštou? Díky za odpovědi.

lucuschka
6. lis 2015

Ahoj holky. Už někomu přišla knížka z Alberta (za kartičku)? Opakuju se, ale na FB psali, že už rozesílají... čekám a nic ☹ tak jsem se chtěla jen pozeptat, zda už někomu přišla a tak 😉 Děkuji...

annahej
6. lis 2015

Jj, nám už přišla, myslím toto pondělí, dokonce ta o kterou jsme žádali 😀

lucuschka
6. lis 2015

@annahej opravdu? hm hm, tak budeme čekat... děkuji za info 🙂

annahej
6. lis 2015

My si přáli knihu Krysáci, ta jediná nám chyběla, možná to rozesílají dle dotisku konkrétních knih

lucuschka
6. lis 2015

@annahej já posílala 3kartičky - ctěla jsem Krysáky, Bobky a Človíčka, tak snad se dočkáme...

annahej
6. lis 2015

@lucuschka určitě jo, my poslali kartičku obyč poštou a bez problémů, pravděpodobně to chtějí poslat komplet, tak ještě chvilku vydrž 🙂

evusk
6. lis 2015

Dorazila včera. Rumcajs, mám z ní radost

lucuschka
6. lis 2015

@evusk 😉

myska25
6. lis 2015

@lucuschka myslim, že na stránkách Albertu na FB jsem četla, že v první vlně odesílají knihy těm,kteří posílali jenom jednu kartičku, ti co posílali více karticek budou odesílat v druhé vlně a určité do vánoc je budou lidé mít. 😉

Škoda, že jsem nepočítala, vzala jsem si navíc Chaloupku na vršku, máme ji 2x a. Chybí nám Bob a Bobek ☹

jarkakr
6. lis 2015

Mám Chaloupku na vršku, Človíčkova dobrodružství a Kosí bratry, ráda bych je vyměnila za Vílu Amálku a Káťu a Škubánka. Je to pro moc fajn ženu, která díky tomu bude mít komplet. Bohužel jsme body obě vyhodily.

jarkakr
6. lis 2015

@andrinecka Dobrý den, můžu Vám za jednu Amálku poslat Chaloupku na vršku nebo Človíčkova dobrodružství.

lucuschka
6. lis 2015

@myska25 😉 super,vtak snad se dočkáme...

lucka_zaoralova
6. lis 2015

Holky, nemáte některá info, jestli se tato knížková akce bude zase opakovat?

viktorkaja
18. lis 2015

Sháníme knihu Bob a Bobek a nabízíme Chaloupku na vršku.

l83
25. lis 2015

Tak dnes dorazily slíbené knížky. Přišly doporučeně. Tak už máme konečně všechny. Juchůů 🙂

myska25
25. lis 2015

Holky prosím nemáte někdo Bob a bobek navíc? ☹ vymenim řada za Chaloupku na vršku a nebo zaplatim, ať mám celou kolekci pro děti 😉

lucuschka
25. lis 2015

@l83 tak snad už brzy dorazí i nám 😉

ditt
25. lis 2015

Holky nabízím Človíčka, máme navíc 😉

olga_
25. lis 2015

Holky, mám navíc Vílu Amálku a Kosí bratry. Vyměním za Rumcajse a Boba a Bobka.

svha
26. lis 2015

@ditt a co za něj??

ditt
26. lis 2015

@svha Sháním Káťu a Škubánka....jinak nevím 🙂 😒 nějak se určitě domluvíme 🙂

duvera
26. lis 2015

Holky, asi blbý dotaz, ale když jsem už získala knížku, kterou jsem chtěla tak dá se odsud nějak odhlásit?
Jinak tvůrcům děkuji za toto fórum. :o)

lucuschka
27. lis 2015

Hrdě hlásím, že už knížky dorazily i nám 😉 jen je nemusely posílat v měkkém obalu nebo alespoň je mohli zafóliovat, aby neměly ohnuté rožky ☹

janicka005
27. lis 2015

my máme navíc kosí bratry,chaloupku na vršku a človíčkova dobrodružství.Měl by někdo zájem?

myska25
27. lis 2015

Bob a bobek nikdo navíc nemá ☹

sherane
5. led 2016

zdravim, nevymenil by nekdo rumcajze (mam ja) za Amalku (ta nam chybi)? 🙂

petafka
25. srp 2016

Ahoj vsem...prosim nemate nekdo.jeste nejake.knizky z lonske kolekce.. rada bych si je odkoupila.dekuji...

petafka
26. srp 2016

@sherane jeste mate k mani Rumcajse prosim? Mame Amalku....

petafka
26. srp 2016

@janicka005 mate jeste prosim clovicka? Dekuji

Strana
z7