Měníme knížky z Alberta 🙂
Holky, zakládám fórum na výměnu knížek z Alberta, po kterých se jen zaprášilo. Prosím jen komentáře týkající se výměny. Názory, zda to Albert zvládl nebo ne, si nechte jinam. A začínám já s první výměnou - vyměním knížečku Káťa a Škubánek za Boba a Bobka případně za Kosí bratry 🙂
Nemate nekdo bodiky na nove knizky?
Ahojda holky, můj syn si rád prohlíží knížky, a dokonce některé knihy, které teď Albert nabízí, zná z večerníčků a neustále o nich básní.... A já bych mu moc ráda udělala radost... za bodíky děkuji moc 😉
Hezký den všem, sháním bodíky na nové knížky, popř. mohu vyměnit Amálku za jinou knihu z nové kolekce. Předem děkuji.
Pokud by měl někdo známky, které nevyužije, ráda bych se domluvila na předání či poslání 🙂 Děkuji.
mám zájem o knihy z edice 2015, prodal by mi je někdo? nebo vyměnil by je někdo za knihy z letošní edice? děkuji
nekdo z Nymburska, kdo vymneni Káťa a Škubánek za jakoukoliv jinou?
Prosim pokud byste mel nekdo moznost vymenit za jinou knihu kremilka a vochomurku muzu Vam zitra v albertu.vyzvednout knihu na Vase prani... dekuji za.info
Holky, mám navíc Káťu a Škubánka a Štaflíka a Špagetku 😉
Vyměním knihu O hajnem Robátkovi nebo Byla jednou koťata za knihu Štaflík a Špagetka.
AHoj mám navíc Křemílka jestlli někdo chcete, ráda pošlu...Mám celou edici 2015-2016
Ahoj, sháním Křemílka a Vochomůrku, vyměním za Koťata nebo Káťu a Škubánka
@andreee86u nás v Albertu prý mají celou paletu. Vždy jsem brala známky od těch lidí co byli ve frontě přede mnou a známky nebrali. Pobrala jsem celou sadu sobě, bráchovi tři celé karty jsem dala nějakému dítku a Křemílka mi vnutili 🙂 Mám celé edice.

@petafka no, myslim ze ano, musim se podivat 🙂 a odkud jste? 🙂