Měníme knížky z Alberta 🙂
Holky, zakládám fórum na výměnu knížek z Alberta, po kterých se jen zaprášilo. Prosím jen komentáře týkající se výměny. Názory, zda to Albert zvládl nebo ne, si nechte jinam. A začínám já s první výměnou - vyměním knížečku Káťa a Škubánek za Boba a Bobka případně za Kosí bratry 🙂
Nikdo nechcete katu a skubanka? Za jinou.. moc jich nemame, jen tuhle jsem vzala 2x :D
@andreee86 moc se omlouvám, ale knížku jsem zatím nesehnala. Místo, kde byly je zaplněno nějakýma mísama, které teď frčí ☹ Ale až tam budu mít známou hned se ji zeptám. Ještě mě napadlo ji koupit, protože byla k dispozici za 199,- ale to je popravdě docela hodně peněz.Ale určitě ji tam ještě mají.
@anve77 knihy se vydávaly do 27.9.
@viktorkaja Aha, tak to mi dali špatné info 🙂 říkali, že akce byla ukončena k 20, ale že ji prodlužují, protože měli hodně knížek do 27.
@anve77 vsude psali ze znamky se vydavaji do 20.9. a knihy se mohou vyzvednout do 27.9.
@viktorkaja jj přesně tak a u nís právě byla možnost sbírání známek do toho 27. a do teď je v Albertu možnost knihy vyzvednout..Ještě dnes tam jsou komíny knih na vyzvednutí
@anve77 aha tak to jo 🙂
Holky škoda,narazila jsem na tuhle diskuzi až dnes... Koupila jsem od jedné paní celou sadu za 400 Kč.Nevím,jestli tam pracuje či co,ale psala ,že není problém cokoliv sehnat ...
Máme navíc Káťu a Makovou panenku. Vyměnila bych za jinou knihu pro děti.
Nemá někdo navíc knížky z první série? Mohu nabídnout něco z druhé 😉
Nebo i zakoupím za rozumnou cenu.
Holky mam Kremilka ....na vymenu uz nic nepotrebuji tak ev. za nejaky obnos nebo dronost pro malou.o) Ja Praha
ja mam stale volnou Katu a SKubanka

@andreee86 U nás prodlužovali akci do 27.protože jak říkám knížek plná paleta. Zítra tam zajdu a pokusím se vyprosit!! Neslibuju, ale pokusím se. Popravdě už knížky nechci ani vidět 🙂 Furt se mi to doma válí 🙂 🙂 Já si kolikrát připadám jak postižená, jak je někde akce všechno beru 😀