Měníme knížky z Alberta 🙂
Holky, zakládám fórum na výměnu knížek z Alberta, po kterých se jen zaprášilo. Prosím jen komentáře týkající se výměny. Názory, zda to Albert zvládl nebo ne, si nechte jinam. A začínám já s první výměnou - vyměním knížečku Káťa a Škubánek za Boba a Bobka případně za Kosí bratry 🙂
Ahoj holky. Už někomu přišla knížka z Alberta (za kartičku)? Opakuju se, ale na FB psali, že už rozesílají... čekám a nic ☹ tak jsem se chtěla jen pozeptat, zda už někomu přišla a tak 😉 Děkuji...
Jj, nám už přišla, myslím toto pondělí, dokonce ta o kterou jsme žádali 😀
My si přáli knihu Krysáci, ta jediná nám chyběla, možná to rozesílají dle dotisku konkrétních knih
Dorazila včera. Rumcajs, mám z ní radost
@lucuschka myslim, že na stránkách Albertu na FB jsem četla, že v první vlně odesílají knihy těm,kteří posílali jenom jednu kartičku, ti co posílali více karticek budou odesílat v druhé vlně a určité do vánoc je budou lidé mít. 😉
Škoda, že jsem nepočítala, vzala jsem si navíc Chaloupku na vršku, máme ji 2x a. Chybí nám Bob a Bobek ☹
Mám Chaloupku na vršku, Človíčkova dobrodružství a Kosí bratry, ráda bych je vyměnila za Vílu Amálku a Káťu a Škubánka. Je to pro moc fajn ženu, která díky tomu bude mít komplet. Bohužel jsme body obě vyhodily.
@andrinecka Dobrý den, můžu Vám za jednu Amálku poslat Chaloupku na vršku nebo Človíčkova dobrodružství.
Holky, nemáte některá info, jestli se tato knížková akce bude zase opakovat?
Sháníme knihu Bob a Bobek a nabízíme Chaloupku na vršku.
Tak dnes dorazily slíbené knížky. Přišly doporučeně. Tak už máme konečně všechny. Juchůů 🙂
Holky prosím nemáte někdo Bob a bobek navíc? ☹ vymenim řada za Chaloupku na vršku a nebo zaplatim, ať mám celou kolekci pro děti 😉
Holky nabízím Človíčka, máme navíc 😉
Holky, mám navíc Vílu Amálku a Kosí bratry. Vyměním za Rumcajse a Boba a Bobka.
Holky, asi blbý dotaz, ale když jsem už získala knížku, kterou jsem chtěla tak dá se odsud nějak odhlásit?
Jinak tvůrcům děkuji za toto fórum. :o)
Hrdě hlásím, že už knížky dorazily i nám 😉 jen je nemusely posílat v měkkém obalu nebo alespoň je mohli zafóliovat, aby neměly ohnuté rožky ☹
my máme navíc kosí bratry,chaloupku na vršku a človíčkova dobrodružství.Měl by někdo zájem?
Bob a bobek nikdo navíc nemá ☹
zdravim, nevymenil by nekdo rumcajze (mam ja) za Amalku (ta nam chybi)? 🙂
Ahoj vsem...prosim nemate nekdo.jeste nejake.knizky z lonske kolekce.. rada bych si je odkoupila.dekuji...
@janicka005 mate jeste prosim clovicka? Dekuji

Holky přišly už někomu knížky, za kartičky co se posílaly poštou? Díky za odpovědi.