Měníme knížky z Alberta 🙂
Holky, zakládám fórum na výměnu knížek z Alberta, po kterých se jen zaprášilo. Prosím jen komentáře týkající se výměny. Názory, zda to Albert zvládl nebo ne, si nechte jinam. A začínám já s první výměnou - vyměním knížečku Káťa a Škubánek za Boba a Bobka případně za Kosí bratry 🙂
Ahoj holky. Už někomu přišla knížka z Alberta (za kartičku)? Opakuju se, ale na FB psali, že už rozesílají... čekám a nic ☹ tak jsem se chtěla jen pozeptat, zda už někomu přišla a tak 😉 Děkuji...
My si přáli knihu Krysáci, ta jediná nám chyběla, možná to rozesílají dle dotisku konkrétních knih
@lucuschka myslim, že na stránkách Albertu na FB jsem četla, že v první vlně odesílají knihy těm,kteří posílali jenom jednu kartičku, ti co posílali více karticek budou odesílat v druhé vlně a určité do vánoc je budou lidé mít. 😉
Škoda, že jsem nepočítala, vzala jsem si navíc Chaloupku na vršku, máme ji 2x a. Chybí nám Bob a Bobek ☹
Mám Chaloupku na vršku, Človíčkova dobrodružství a Kosí bratry, ráda bych je vyměnila za Vílu Amálku a Káťu a Škubánka. Je to pro moc fajn ženu, která díky tomu bude mít komplet. Bohužel jsme body obě vyhodily.
@andrinecka Dobrý den, můžu Vám za jednu Amálku poslat Chaloupku na vršku nebo Človíčkova dobrodružství.
Holky, nemáte některá info, jestli se tato knížková akce bude zase opakovat?
Tak dnes dorazily slíbené knížky. Přišly doporučeně. Tak už máme konečně všechny. Juchůů 🙂
Holky prosím nemáte někdo Bob a bobek navíc? ☹ vymenim řada za Chaloupku na vršku a nebo zaplatim, ať mám celou kolekci pro děti 😉
Holky, asi blbý dotaz, ale když jsem už získala knížku, kterou jsem chtěla tak dá se odsud nějak odhlásit?
Jinak tvůrcům děkuji za toto fórum. :o)
Hrdě hlásím, že už knížky dorazily i nám 😉 jen je nemusely posílat v měkkém obalu nebo alespoň je mohli zafóliovat, aby neměly ohnuté rožky ☹
my máme navíc kosí bratry,chaloupku na vršku a človíčkova dobrodružství.Měl by někdo zájem?
Ahoj vsem...prosim nemate nekdo.jeste nejake.knizky z lonske kolekce.. rada bych si je odkoupila.dekuji...

Holky přišly už někomu knížky, za kartičky co se posílaly poštou? Díky za odpovědi.