icon

Nechat dítě dokončit zaplacený kroužek?

26. zář 2026

Syn si sám vybral kroužek a teď po třech týdnech prohlásil, že už tam chodit nechce.
Nic se tam nestalo, jen ho to prý nebaví. Kroužek je zaplacený na celé pololetí a mně přijde škoda ho hned odhlásit, když si ho sám vybral.
Nechat ho skončit, nebo trvat aspoň na tomhle pololetí?

autor
•
26. zář 2026

Přesněji je to sportovní kroužek, fotbal.

anonym_e77988
•
26. zář 2026

Kolik mu je? 6 nebo 15?

jasekd
•
26. zář 2026

Trvat na pololeti... Treba ho to jeste chytne.

neonka91
•
26. zář 2026

Já jsem také za dodržení kázně a ať alespoň toho půl roku odchodí. Nejtěžší jsou začátky, beztak se mu to brzo zalíbí a nebude co řešit 🙂

martt
•
27. zář 2026

Já bych ho nechala odchodit pololetí pokud už je zaplacený. Jak tady píšou holky třeba ho to ješte začne bavit .

j.a.n.i
•
27. zář 2026

Jojo, takové deti pak na tom krouzku vsichni miluji...

palacinka555
•
27. zář 2026

Moje deti delaly kazde pololeti jiny krouzek a diky tomu objevily, co je opravdu bavi a tomu se venuji uz pres 6 let. Pokud mu tam nikdo neublizuje, nebo se tam kvuli necemu netrapi, taky bych trvala na pololeti.

rnika
•
27. zář 2026

I já bych chtěla, aby pololetí dochodil.

srdiecko4u
•
Autor odpověď smazal
•
autor
•
27. zář 2026
@anonym_e77988

Kolik mu je? 6 nebo 15?

@anonym_e77988 Je mu 8.

zuzkasim
•
27. zář 2026

Rozhodnutí změnit může, ale předpokládám, že byl dopředu varován, že kroužek se přihlašuje na pololetí. Jestli mu tam nikdo neubližuje, nechala bych ho do chodit s tím, že změny se dělají k pololetí.

squezy
•
27. zář 2026
@anonym_autor

@anonym_e77988 Je mu 8.

@anonym_autor a ty sama si viděla trenink? Dokážeš ze svého pohledu říct, že je to fakt pro kluky ztrata času nebo je to super a kluk si vymysli?

autor
•
27. zář 2026
@squezy

@anonym_autor a ty sama si viděla trenink? Dokážeš ze svého pohledu říct, že je to fakt pro kluky ztrata času nebo je to super a kluk si vymysli?

@squezy Jo, byla jsem se na jeden trénink podívat. Mně to přišlo úplně v pohodě, děti se tam pořád hýbaly a trenér se jim věnoval.

squezy
•
27. zář 2026
@anonym_autor

@squezy Jo, byla jsem se na jeden trénink podívat. Mně to přišlo úplně v pohodě, děti se tam pořád hýbaly a trenér se jim věnoval.

@anonym_autor tak bych to neřešila. Samozřejmě ses asi ptala,co ho tam nebavi,ale jestli se nechce jen hybat,tak smolik..nebo jestli je to kvůli tomu, že tam třeba nikoho nezná?

cilkat
•
Včera v 11:41

Můj osmiletý ztrácí zájem rychle. Protože do něčeho jde, protože "je to machrovinka"/viděl reklamu. A vzápětí zjišťuje, že to v relitě vypadá jinak. Pokud nevidíš problém ty, nechala bych ho dochodit pololetí. ... Ideálně to i probrala s trenérem, protože zrovna fotbal je i o dlouhodobé práci s týmem.

ssedrumm
•
Včera ve 12:55

Určitě to nejdřív projednej s trenérem a okoukni jak to funguje mezi ostatními dětmi.... Dcera urputný nadšenec do fotbalu -9let, najednou nechtela chodit, trenérem to nebylo, ale kluci ani divka ji prostě neprijali do party a to byl zlom tak celky, ze skončila a už se nedala přemluvit, chodila chvili s odporem a pak skončila, peníze vem čert....
Po roce jsem ji prihlasila do jineho druzstva, jine vesnice a zatím v poho, úplně jiný pristup dětí mezi sebou 🙂

terkablahova
•
Dnes ve 13:19

Já bych ho zatím neodhlašovala. Tři týdny jsou podle mě ještě málo a když si ho vybral sám, dala bych mu čas si zvyknout. Klidně bych řekla, že tohle pololetí zkusí dochodit a pak se uvidí. Aspoň nebude mít pocit, že když ho něco po pár týdnech přestane bavit, tak se prostě skončí. 🙂

jitkaem
•
Dnes v 20:12

Presne kvuli temhle detem nemuze chodit dite, ktere to bavit bude a bude tam chodit rado.

gruyerre
•
Dnes v 20:21
@jitkaem

Presne kvuli temhle detem nemuze chodit dite, ktere to bavit bude a bude tam chodit rado.

@jitkaem proč myslíš, že kvůli němu nemůže chodit jiné dítě?