Nechat dítě dokončit zaplacený kroužek?
Syn si sám vybral kroužek a teď po třech týdnech prohlásil, že už tam chodit nechce.
Nic se tam nestalo, jen ho to prý nebaví. Kroužek je zaplacený na celé pololetí a mně přijde škoda ho hned odhlásit, když si ho sám vybral.
Nechat ho skončit, nebo trvat aspoň na tomhle pololetí?
Kolik mu je? 6 nebo 15?
Já jsem také za dodržení kázně a ať alespoň toho půl roku odchodí. Nejtěžší jsou začátky, beztak se mu to brzo zalíbí a nebude co řešit 🙂
Já bych ho nechala odchodit pololetí pokud už je zaplacený. Jak tady píšou holky třeba ho to ješte začne bavit .
Moje deti delaly kazde pololeti jiny krouzek a diky tomu objevily, co je opravdu bavi a tomu se venuji uz pres 6 let. Pokud mu tam nikdo neublizuje, nebo se tam kvuli necemu netrapi, taky bych trvala na pololeti.
Kolik mu je? 6 nebo 15?
@anonym_e77988 Je mu 8.
Rozhodnutí změnit může, ale předpokládám, že byl dopředu varován, že kroužek se přihlašuje na pololetí. Jestli mu tam nikdo neubližuje, nechala bych ho do chodit s tím, že změny se dělají k pololetí.
@anonym_e77988 Je mu 8.
@anonym_autor a ty sama si viděla trenink? Dokážeš ze svého pohledu říct, že je to fakt pro kluky ztrata času nebo je to super a kluk si vymysli?
@anonym_autor a ty sama si viděla trenink? Dokážeš ze svého pohledu říct, že je to fakt pro kluky ztrata času nebo je to super a kluk si vymysli?
@squezy Jo, byla jsem se na jeden trénink podívat. Mně to přišlo úplně v pohodě, děti se tam pořád hýbaly a trenér se jim věnoval.
@squezy Jo, byla jsem se na jeden trénink podívat. Mně to přišlo úplně v pohodě, děti se tam pořád hýbaly a trenér se jim věnoval.
@anonym_autor tak bych to neřešila. Samozřejmě ses asi ptala,co ho tam nebavi,ale jestli se nechce jen hybat,tak smolik..nebo jestli je to kvůli tomu, že tam třeba nikoho nezná?
Můj osmiletý ztrácí zájem rychle. Protože do něčeho jde, protože "je to machrovinka"/viděl reklamu. A vzápětí zjišťuje, že to v relitě vypadá jinak. Pokud nevidíš problém ty, nechala bych ho dochodit pololetí. ... Ideálně to i probrala s trenérem, protože zrovna fotbal je i o dlouhodobé práci s týmem.
Určitě to nejdřív projednej s trenérem a okoukni jak to funguje mezi ostatními dětmi.... Dcera urputný nadšenec do fotbalu -9let, najednou nechtela chodit, trenérem to nebylo, ale kluci ani divka ji prostě neprijali do party a to byl zlom tak celky, ze skončila a už se nedala přemluvit, chodila chvili s odporem a pak skončila, peníze vem čert....
Po roce jsem ji prihlasila do jineho druzstva, jine vesnice a zatím v poho, úplně jiný pristup dětí mezi sebou 🙂
Já bych ho zatím neodhlašovala. Tři týdny jsou podle mě ještě málo a když si ho vybral sám, dala bych mu čas si zvyknout. Klidně bych řekla, že tohle pololetí zkusí dochodit a pak se uvidí. Aspoň nebude mít pocit, že když ho něco po pár týdnech přestane bavit, tak se prostě skončí. 🙂
Presne kvuli temhle detem nemuze chodit dite, ktere to bavit bude a bude tam chodit rado.

Přesněji je to sportovní kroužek, fotbal.